Herkese birer kasa viski, bir kutu puro ,ipek robdöşambr ve 52 destesi verse genel kurulda alacağı oy 100 ü geçmez..2 şer de manken vaat ederse orasını bilemem |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ (1914. sayfa)
-
-
Siz bu yapılanların hepsine inanıyorsunuz da Aybaba ve Sergenin bu duruşu kendi istedikleri için mi yaptığına da inanıyorsunuz ? Bu iki isim, sosyal medya da yönetimin seçime gitmesi için oluşturulan baskının arkasında birileri var. Yaşayıp göreceğiz. O yüzden yeni gelecek yönetimden tek isteğim bu tarz adamları bir daha bu takımın kapısından içeri sokmasın.
-
Ördekler alınmasın ama hava yurt genelinde yağışlı..
-
Fena teklif değilmiş yalnız hocam
-
Arkadaşlar adayım. Biliyorsunuz vaadlerimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Aralık 2024; 14:59:43 > -
Zaten ben de desteklemem desteklemem dedim de son artırımından sonra ,bu yaşımda bile desteklerim diye düşündüğümden öyle yazdım
-
-
Aplikasyona 20 şer dakikalık parça şart yoksa Nuri Alço nun iki canlı verdiği ortamda işin zor hocam
-
29 Aralık seçim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yücel aday olur mu merak ediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kulüp iyice battı, şimdi de 1 hafta önce dedelerle barça-madrid efsanelerinde özel maça çıkan 41 yaşındaki Q7'yi getirme amacı taşıyan adamı izleyeceğiz.
-
İBO işi oldukça ciddiye almış ama hiç sanmam
duhuliyeİbrahim Üzülmez'den açıklama geldi: Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum, hazırım...https://www.duhuliye.com/ibrahim-uzulmezden-aciklama-geldi-ben-besiktasin-cocuguyum-hazirim -
-
olması gereken geç de olsa doğru olanı yaptı yücel. hayırlısı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar neden bana destek vermiyorsunuz
App var. Projeler yolda. Hoca ve oyuncular kapıda.
Bu yürüyüş serencebey den başlayacak.
-
Kaçın kurası..iç cebinde 3 kel ,5 bankacı taşır..Bir eli ile 6 lı doldururken öbürü ile poker oynar..Kaşı ile gözü ile de GIO dan daha iyi takım yapar
EDİT 1 :Hastasıyız DEDE !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 3 Aralık 2024; 15:9:55 > -
Helal olsun bu sergene, tek hareketiyle seçime götürdü camia'yı....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Aralık 2024; 15:11:3 > -
Ben 3 adaylı seçim olacak.3 adayda birbirinden beter.Yücel,Kocadağ,Adalı.Keşke Orman yada Bilgili aday olsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Net bilgi yok. Kalan yönetim arasında tartışmaya girmiş durumda. toplantı devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Aralık 2024; 15:18:58 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X