Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kuklacini , TheCaliph_ Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 19 Misafir (2 Mobil) - 18 Masaüstü3 Mobil
5 sn
38.522
Cevap
225
Favori
835.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 19121913191419151916
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herkese birer kasa viski, bir kutu puro ,ipek robdöşambr ve 52 destesi verse genel kurulda alacağı oy 100 ü geçmez..2 şer de manken vaat ederse orasını bilemem  

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

Siz bu yapılanların hepsine inanıyorsunuz da Aybaba ve Sergenin bu duruşu kendi istedikleri için mi yaptığına da inanıyorsunuz ? Bu iki isim, sosyal medya da yönetimin seçime gitmesi için oluşturulan baskının arkasında birileri var. Yaşayıp göreceğiz. O yüzden yeni gelecek yönetimden tek isteğim bu tarz adamları bir daha bu takımın kapısından içeri sokmasın.

• Ördekler alınmasın ama hava yurt genelinde yağışlı..🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

• tartekin kullanıcısına yanıt

Fena teklif değilmiş yalnız hocam  

• Arkadaşlar adayım. Biliyorsunuz vaadlerimi    

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Aralık 2024; 14:59:43 >
  • Roberto Baggio kullanıcısına yanıt

Zaten ben de desteklemem desteklemem dedim de son artırımından sonra ,bu yaşımda bile desteklerim diye düşündüğümden öyle yazdım 

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

• Am@deus kullanıcısına yanıt

Aplikasyona 20 şer dakikalık parça şart 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe  yoksa Nuri Alço nun iki canlı verdiği ortamda işin zor hocam🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

• 29 Aralık seçim
  • Yücel aday olur mu merak ediyorum
  • Kulüp iyice battı, şimdi de 1 hafta önce dedelerle barça-madrid efsanelerinde özel maça çıkan 41 yaşındaki Q7'yi getirme amacı taşıyan adamı izleyeceğiz.

• İBO işi oldukça ciddiye almış ama hiç sanmam

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçeduhuliye
    İbrahim Üzülmez'den açıklama geldi: Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum, hazırım...
    https://www.duhuliye.com/ibrahim-uzulmezden-aciklama-geldi-ben-besiktasin-cocuguyum-hazirim

Baba hem seçim yaptırdı hemde gelen başkan mecbur kendini TD yapacak.
  • olması gereken geç de olsa doğru olanı yaptı yücel. hayırlısı
  • Arkadaşlar neden bana destek vermiyorsunuz 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

App var. Projeler yolda. Hoca ve oyuncular kapıda.

Bu yürüyüş serencebey den başlayacak.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Kaçın kurası..iç cebinde 3 kel ,5 bankacı taşır..Bir eli ile 6 lı doldururken öbürü ile poker oynar..Kaşı ile gözü ile de GIO dan daha iyi takım yapar🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

EDİT 1 :Hastasıyız DEDE !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 3 Aralık 2024; 15:9:55 >
  • Helal olsun bu sergene, tek hareketiyle seçime götürdü camia'yı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Aralık 2024; 15:11:3 >
  • Şimdi forumu inceliyorum. Samet hocanın açıklamalarından sonra herkes HAKLI OLARAK yönetimin üstüne gidiyor. Ortaya atılanlar çok çirkin iddalar.

Ama çoğu kişinin kaçırdığı veya buraya yazmadığı noktalar var. Worall transferinde “siyasi olaylar var” dendi okey.

Şimdi önceki yıla dönüyorum. Amartey diye bir adam geldi!!! Karnesi aynı çok dikkat edin!!! j. Mario’ya bakıyorum. Sonra aklıma Rebic geliyor. Udocai ye bakıyorum. Monterolar , Pedro Francolar vb. Sonra bir önceki yönetime dönüyorum. Pedro Rebocholar , Lensler , Douglas vb. Sonra daha da geçmişe gidiyorum. Diaddalar, Tabatalar, Kardeş Higuenler vb.

Yani burada demek istediğim aslında zihniyet hep aynışmış. Arat yönetiminde patlak verdi. ( Arat , Fk , Anç, Yd , ) yoğurt yeme şekilleri farklı ama hepsinin amaçı aynı.

Adalı da bunların aynısı . Beşiktaş halkın takımıdır arkadaşlar. Öz kaynakla , alt yapı oyuncuları vb kültürlerle haraket etmemiz lazım.

Renklilere sidik yarışını bırakıp doğru yola girersek. O zaman düzeleceğiz.

‘ Yıldız oyuncu lazım. Renkliler alıyor. Çocuklar Bjkli olmuyor. Vb. “ kardeşim o çocuk zaten BJK olmasın, Metin Ali Feyyaz yıldız oyuncu değil miydi????

Biz ne zaman özümüze döneriz. O zaman kalıcı başarılar gelir!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 3 Aralık 2024; 15:16:58 >

• Sisyphus kullanıcısına yanıt

Ben 3 adaylı seçim olacak.3 adayda birbirinden beter.Yücel,Kocadağ,Adalı.Keşke Orman yada Bilgili aday olsa.

• Net bilgi yok. Kalan yönetim arasında tartışmaya girmiş durumda. toplantı devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Aralık 2024; 15:18:58 >
  • 
Sayfa: önceki 19121913191419151916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.