Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (1915. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45.138
Cevap
234
Favori
962.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 19131914191519161917
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi bu seçim 3 seneliğine mi mayısa kadar mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • irfan s kullanıcısına yanıt

Buna hocaları da ekleyebiliriz. Kime şans verilmiyorsa Serdar Hoca şans verdi hepsi taş gibi oynuyor. Ox’un sol kanatta Muçi’den Semih’ten ne eksiği var da almadı haftalarca? Immobile 60’ta bitiyor çek Semih’i ileriye, sola al Ox’u oynasın kanat forvet veya Mezzala gibi. Can keleş mesela rakibin üstüne giden kanat Rashica yerine niye alınmadı? Dün yine dk 80 gibi girdi. 10 dakikada ne yapacak bu çocuk? Rakibin zaten 1-1 diye morali motivasyonu tavan. Tayyip haftalarca oynamadı dün oynadı bu lige gayet yeterli. Bu çocuğun potansiyeli varken sakatlandı ama toparlamaya çalışıyor hiç şans bulamadı.

Bu yüzden Serdar hoca son 2 senedeki her hocadsn daha iyi benim gözümde. Belki o da aylarca başında dursa o da saçmalayacak bilemem bizim kulübe gelen hocaların saçmalama özelliği başlıyor bir yerden sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • irfan s kullanıcısına yanıt

Kim gelirse gelsin amaç rant,menfaat olmuş,🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor  gelirki menaat gütmeyen başkan işte o zaman Beşiktaş gözün aydın deriz..🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 3 Aralık 2024; 15:22:14 >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

3,5 sene olacak sanırım.

• Am@deus kullanıcısına yanıt

Doğru gibi sanki??

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumsporduhuliye
    Beşiktaş yönetim kurulu olağanüstü seçim kararı aldı.
    https://www.duhuliye.com/besiktas-yonetim-kurulu-olaganustu-secim-karari-aldi
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

Aratı destekleyenler olağan üstü seçime gidelim diyor. İstifa da etmiyorlar. Şakul dahil.

Demek plan bunun üzerine kurulu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Aralık 2024; 15:23:39 >
  • samuel20 S kullanıcısına yanıt

Bence H.Yücel biraz akıllıysa yeniden aday olmaz..Kocadağ ile ancak dalga geçerler..Adalı tek girerse alır ama F.Orman da girerse ? o zaman kim alır belirsiz?

• Adalı gelmesin de Kim gelirse gelsin. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tartekin kullanıcısına yanıt

Orman bence adalı için yol yapıyor hocam. Tamamen tahmin.

Son seyrettiğim TV programında bana da o izlenimi uyandırmıştı..Bir de Adalı denenecek demek ki..O aşı da tutmazsa facia !!

• 29 Aralıkta seçilen mayısta bi daha seçime girecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 3 Aralık 2024; 15:27:9 >
  • Adalı gelirse Guti asbaşkan, Quaresma futbol şube sorumlusu olur mu

• tartekin kullanıcısına yanıt

Şurdan bir çıkalım. Arat'ın kalan adamlarının istifa etmeyip diretmesi genel kurul istemesi ilginç. Hayırdır, neyin peşindesiniz bu sefer.

• Mayıs ayında ki seçim çok gereksiz. Aralık Ocak ayında tek seçimle devam edilmeli. Bu olay Aralık ayında gelecek olan yönetime de bahane olacak. Beşiktaş camiası bilmem nedir öyledir böyledir. Tüzük değişsin o zaman Mayıs ayında ki seçim olmasın. Bu seçimin hiç bir anlamı olmayacak bence.

• 🚨 Beşiktaş Başkanı Hüseyin Yücel, bu akşam saat 17.30’da basın toplantısı düzenleyecek. | Orman aday olmazsa bilin ki hakkında açılan bütün davalar doğru Serdal Adal'da kahvehane işletecek kadar bile Vasıf yok. "Kötünün iyisi" Arat'dan iyi en azından diyerek başkan seçilirse bu camia 10 Sene şampiyonluk göremez İlk 5 Yarışı verir bu sezon gibi ✅ buraya yazalım dursun mesajımız bulunsun günü geldiğinde ben demiştim diyeceğim. 👍🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 3 Aralık 2024; 15:35:10 >
  • theKing_ kullanıcısına yanıt

Aday çıkmaz, tek aday gidilir. Bu seçim genel seçim gibi yapılacak.

Arat sağolsun bütün fabrika ayarlarımızı bozdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Aralık 2024; 15:32:10 >
    Bunu kazanan mayısta devam eder diyemiyorum. Artık kimsenin vaadine de inanamıyorum. Önümüzde arat faciası var.

• Hüseyin Yücel, 29 Aralık'ta yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulda aday olacak. Adalı seçileceğine umarım Yücel seçilir.

Ne olabilir ? Rakipler henüz hazır değilken ,baskın basanındır refleksi ile harekettir en fazla..Alternatif yok, Beşiktaş ı düşünelim havası yaratıp oy toplayıp akıllarınca güven oyu alıp aklanacaklar...Genel kurul üyelerinin Mayıs a kadar bile olsa bunlara prim vermemesini diliyorum..Geçmiş yönetime kir bulaştı bir kez..o yönetime dahil olanların ilgili denetim kurullarından vs aklanmadan gelmeleri doğru değil

• 
Sayfa: önceki 19131914191519161917
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.