Hodri meydan ifadesini bile kağıttan okudu. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ (1917. sayfa)
-
-
Hasan Ahmet Serdal gelin de Adamlık dersi alın Şu adamdan. Başkan Hüseyin Yücel: "Ben buradayım, olağanüstü kongre de adayım. Ben kaçmıyorum. Gerekirse canım feda. Ama camiamızın güvenoyuna ihtiyacımız var."
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hüseyin Yücel: "Bugün ilk kez Beşiktaş JK'nin başkanı olarak karşınızda bulunuyorum. Bu süreçte herkes konuştu ancak geldiğimiz noktada 121 yıllık çınarımızı daha fazla yıpratmaya kimsenin hakkı yok. Son sözü söylemek için karşınızdayım."
bankacının akıbeti ne oldu şimdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hüseyin Yücel: "Beni hep Beşiktaş sevdamdan bildiler demek isterdim ancak geçen haftadan beri ne darbeciliğimiz kaldı, ne koltuk sevdalısı olduğumuz... Hasan Arat'ı istifaya zorlamışız gibi saçma sapan haberler dinledik."
-
Yeni yönetim kurulunda yücelin listesinde olacağını sanmıyorum. Ben açıklamayı başarılı buldum
Hüseyin Yücel çıkaracaksın parayı ödeyeceksin aldığınız oyuncuların paralarını. Hodri meydan. Yok öyle yağma.
Fikret Orman mevcut yönetime darbe yapamıyor mu.
Gece 02 gibi kurmaylarıyla akaretleri bassa ele geçiremiyor mu başkanlığı
-
Ekşi'de birisi yazmış çok mantıklı ;
Daha teknik direktör adayı belli olmadan niye şimdiki hocayı işten çıkardılar ki ben onu anlamadım. Adama çalışmadan bir dünya para verecekler hem de. Bari işini yapsaydı belli bir süre daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 3 Aralık 2024; 17:54:17 > -
-
Adam işini kötü yapıyordu çünkü.
Saçma sapan ilk 11'ler, oyuna geç ve yanlış müdahaleler, dalga geçer gibi maç sonu açıklamaları, her geçen gün daha da kötüye giden oyun. Yanlış mevkilerde oynatarak ya da hiç oynatmayarak zarar verdiği topçuları saymıyorum bile. Adam için "Şakul ve Friedel'ın yönlendirmesiyle/baskısıyla kadro belirliyor" dedikoduları bile çıkmıştı.
Serdar hoca daha adil ve doğru seçimler yaptı gibi zaten Hatay maçında. Duran toptan gol de attık haftalar sonra. En azından insanların kafasında soru işareti yok hocaya dair.
-
geri dön başkan zamansız kaçtın 102 milyon euro yarım kaldı 200 e yuvarlaman lazım.
-
Bu kadar para lazımken aday olmaz. Yücel tek aday mayısa kadar görürür.
Adalı hangi yüzle Aday? Beşiktaş'a gölge düşürdü Beşiktaş Adalı yüzünden tertemiz 2011 Türkiye kupasını iade etmek zorunda kaldı Şikeci dediler camia 10 sene o lekeyi temizlemekle uğraştı.
-
akşam 8de candaş'ın programına çıkıyor bakalım ne diyecek
-
Daha 1-2 ay önce oynattığı top ortada. Durumu düzeltmek de onun zorunluluğuydu. 5 ay çalıştırıp 3 milyon € tazminat vermekten daha mantıklı olduğunu düşünüyorum hala.
Serdar hoca için her geldiğinde, hiçbir zaman olumsuz yorum yok fakat yeterli de görülmüyor. Birisi belirlenip en az 1-2 yıl düzgün bir planlama yapılmalı.
Sen de haklısın tabii hocam
-
Fikret Orman, seçimde aday olmayacak. (Ertan Süzgün)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi yapıyor, paralar nerde deyip adamı yollarsan böyle olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X