Çöplemek değersizleştirmek kolay 2 Tane sadece pas verebilen ve koşabilen kanat alınsa Ceza sahasında zaten Gol atmakta sorun yaşamaz. bu Yaz sözleşmesi bitiyor sadece bir örnek. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2257. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: frkndgnrÇağdaş veya Palut'u alıp geliceksin bu kadar basit ya. başka bir aday bile yok. çok gereksiz zaman kaybediyoruz.
o listesine aldığı gs-tsli yönetim kurulu küsüp gitmesin diye bilerek yapıyor bence yoksa Beşiktaş'ı gerçekten düşünen adam bu zamana dek milyon kez Çağdaş, Palut, Tekke'den birini hiç düşünmeden çekip getirirdi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 9 Ocak 2025; 21:6:14 > -
Mario gomezi ozledik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 9 Ocak 2025; 19:52:17 > -
bundesliga 2 den en çok gol atan, xgsi en yüksek takımın hocası kimse çekip alsınlar isim önemli değil
-
Febe 15 yaşındaki bebelere karşı oynuyor. Şu kasımpaşa bize gelse as kadroyla hayvan gibi koşarlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rarels -- 9 Ocak 2025; 21:20:16 > -
Semih gsnin oyuncusu olsa çok başka şeyler konuşulurdu hakkında madem bu kadar çöp verelim gsye görelim neymiş ne değilmiş -
Bu kasımpaşa u19 bizimkileri tokatlar -
Keşke olsa şampiyon olamaz
Adamlar seviye 10 dan seviye 1 düşmezler
-
David Moyes boştaymış olmaz mı -
Kesinlikle hak ediyor takımda en fazla koşan oyuncu ortalama 11 km ile oynuyor kanatta oynayan semih gibi 6-8 km oynamıyor
adam vücut yapmış bacak kütük gibi olmuş zaten bir futbolcunun kıvraklığı bileklerden belli olur yakında sakatlanır ben söylemesi
Kendini geliştiren ve kendisini geliştiremeyen arasındaki fark para kazanmak için zevk aldığı mesleği yapıyorsun buna bile ihanet ediyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 9 Ocak 2025; 22:3:2 >
-
Ya ben de buna kızıyorum. Tüm takımlarımız için. Real bir Türk futbolcuyu bu hale getirebiliyorsa, bizim takımlarımız da bunu başarabilmeli. -
2 si de 19 yaşında biri günde 8 saat çalışıyor diğeri 2 saat
-
Lazio ismini sık sık duymanızın tek sebebi İmmobile ama Fırat günayere göre çöp teneke söğüş vasat satılsın Midem kaldırmıyor artık şu adamı gerçekten bulantı yapıyor. -
Lazio efsanesi adam Lazio'nun 125. kuruluş yıldönümü için mesaj yayımladı diye "Gitmek istiyor." diye haber yapanlar var. -
Ya ders almıyorlar ya da bilerek art niyetle yapıyorlar bu tarz hoca seçimlerini.
-
Fırat'ın şimdiye kadar hangi dediği çıkmış ki? Mesela Pepe ile görüşme, anlaşma yok dediği gün Pepe o sene bu sene diye tweet atıyordu.
-
Sene sonu serdar adalı gider diye düşünüyorum.Şimdiden homurdanmalar başladı.Yalnız şöylede bi gerçek var.Kim gelirse gelsin gelmeden önce b planımız var şöyle hazırlandık vs dedikçe aslında tam tersi oldukları ortaya çıkıyor.Tek amaçları seçilmek sonra kervan yolda düzülür mantığıyla devam etmek.Hayır hoca adaylarına bakıyorum kimisi defansif.Kimisi aşırı defansif.Kimisi hücum..Kim kabul ederse durumu seziyorum.Sanırım fikret orman tekrardan beşiktaşa gelecek gibi duruyor gibi hayırlısı bakalım.Umarım serdar adalı iyi bir hücum hocası getirir iyi oyuncular alır seçilir devam eder.Eğer bu 6 ayı batırırsa sene sonu seçilemez.
-
Ange Postecoglou gönderilecek. Bi teklifte ona yapılmalı -
Hoca konusunda beceriksiz çıktılar.
Sergene kesin gözü ile bakmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 9 Ocak 2025; 23:42:51 > -
İşin komiği de Sergen ben kararsızlık varken gelmem dedi. Camia seçim kararı aldı. Ne büyük adamsın dediler sonra Adalı seçildi ve Sergen gelmedi. A planı gitti. Başka plan yok da işte varmış gibi devam edelim. Fıkra gibi olay. Geçenlerde de yazdım. Adalı hem geçen seçim hem bu seçim sadece Beşiktaş tek adayla seçime gitmesin diye aday olmaktan başka bir şey sunmuyor. Yoldan geçerken seçim var katılır mısınız sorusuna olur arabayı park edip geleyim modundaydı. Seçilmemek için de GSli falan aldı kadrosuna ama seçildi.
Yalnız dediklerinde desteklediğim yerlee de var. Transfer yapmış olmak için yapılmamalı, Talisca gibi mali yüklere girilmemeli ve hoca getirmek için de getirmemeli.
Serdar hoca ile devam etse de etmese de bu takıma 2 kanat 1 sol bek ve 1 tane ısıran 6 lazım. Kanat dediğim gerçek kanat 50 yıl merkez orta saha oynayıp son sezon kanat oynayanlardan değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X