Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SHIHAD , MrSAVIOR , MrSAVIOR , Sertancanluksenburg Daha Az
4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 9 Misafir - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
45.151
Cevap
234
Favori
963.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 22542255225622572258
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dün üzülmez bugün montella yarın kovaca gidiyorsanız bayağı plansızlarmis.
    İşin garibi bu adamlar 1 sene önce de adaydi.
  • Şu an ki durum Alelacele Santos gelmesinden iyidir. Üstüne bi de Muçi Musrati gibi değerinden fazla isimler alınmasın. Planlıyız senelerdir çalışıyoruz diyenlerin neler yaptığını gördükten sonra acımasızca eleştiremiyorum. Başkan Fatih Doğanla görüşmüş. Kovaç için de yok demiş bu arada. Yabancı alınabilirse SARRI alınmalı ki tartışılmasın. Yoksa her gelen tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 10 Ocak 2025; 0:30:36 >
  • Nantes, Beşiktaş forması giyen Jean Onana ile ilgileniyor!

📎 Foot Mercato
    Ne verseler kabul etmek kurtulmak lazım.
  • bl@ckh@wk kullanıcısına yanıt

ikinci seçenek daha doğru..

Dedim ya Atçı'nın vizyonu bu tarz düşük profillere yetiyor... Montellasıydı, Sergeniydi, Şifosuydu, Kovacıydı vs.

Tam Tüpçü döneminin kopyası... Nerede 2. 3 sınıf TD ve topçu var onu getiriyorlar...  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 10 Ocak 2025; 1:21:25 >
  • ROGER SCHMIDT

Hücum futbolunun sözlük anlamı bu adam. Yüksek press,yüksek tempo,sağlı sollu ataklar,taktik disiplin,genç oyuncular ve teknik kapasitesi yüksek bir takım...
    | Yeter ki istediği kadroyu kursun adama karışmayın bir "Yapılanma" olacaksa uzun vadeli plan olacaksa; bu isim asla Niko Kovac falan olmaz Benfica'dan 5 alıyordu 6'ya getirirsin Ucuz etin yahnisi yenmiyor 4 sezondur çok kez gördük tecrübe ettik.
  • Antrenman videosu paylaşmış bizim takım. İzlerken immobileye iyice uyuz oldum bu adam antrenmanda da birşey yapmıyor gibi ya Musrati'de garip bi şekilde güzel goller atıyor :)

• M gomezi goren bu taraftar bunu hak etmiyor boyle oyunculari nasil doldurdular
  • Haksız olan arsız olurmuş iğreniyorum artık bu kulüp den

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor
  • fikret orman gercekten baskaymis simdi degerini cok iyi anliyorum futbolu bilen vizyonu olan birisiydi besiktasi marka yapti stadimizi marka yapti oyuncularimiz markaydi sistem vardi sirketleri olan zengin olan adam degil futbolu bilen baskan lazim egerki surda a b kisi bile feryat ediyorsa o baskan bisileri yanlis yapiyordur sen koskoca klubun yoneticisisin haftalarca neyi bekliyor bu taraftar sorunlar aylar once belliydi aday olmadan once cok zamani oldu kendisinin besiktas alarm veriyordu aylar onceden 15 dk bu futbolu izleyen 90 dk izlemesine gerek yok futbolu bilen bu takimi 15 dkda yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 10 Ocak 2025; 8:20:32 >
  • muci sadece manken olabilir takimda egerki benim kendi klubum olsaydi bu adami paf liginde antreman yaptirmassam bisi bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 22542255225622572258
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.