|
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2256. sayfa)
-
-
Şu an herkes isim sallıyor. Bu isimlerin çoğuyla görüşme dahi olduğunu sanmıyorum. Boş isimler üzerinden yönetime yüklenmek anlamsız. Artık sosyal medyada herkes bir şey sallama şansı buluyor.
Benim tercihim yabancı olacaksa Biliç’tir. Çağdaş Atan güzel gidiyor sadece 6 aylığına o kadar emeği çöpe atıp bize geleceğini sanmıyorum.
-
Vincenzo Montella, Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar takımı çalıştırma teklifine olumsuz yanıt verdi.
Vizyon yaparız hallederiz diyen Adalı'nın vizyonu bu işte. -
Fenerbahçe Diego Carlos'u 10 m Sterlin'e alıyormuş (12m€ yani)
Hüseyin Yücel yaz aylarında Aston Villa'nın Semih'e 15m€ + Diego Carlos (yani 12m€) + 1 sene BJK'de kiralık kalmasını teklif ettiğini söyledi ama Arat'ı bir türlü ikna edemedik dedi geçen gün
Eğer gerçekse 27m€'luk teklif + 1 sene kiralık kalmasını reddetmiş Arat ... Acaba ne teklif bekliyordu çok merak ediyorum 270m€ falan heralde
-
Böyle bir para olacak da satılmayacak inandırıcı gelmedi. Eğer haber doğruysa big mistake -
Takım kötü gittiğinde Semih’e saldırılar normal. Bu konuda yazın anket açılsa Semih’i malum üye hariç kimse o teklife satmazdı. Şimdi biz demiştik diyenlere bakma. Hasan Arat o zaman için doğrusunu yaptı. Bana göre hâlâ doğru. Bu takıma forvete top getirecek 2 kanat alındığında o zaman zaten Ciro da Semih de kendini bulur tekrardan.
-
Adamın yaşam amacı Semih'e sabah akşam sallamak üzerine kurulu resmen. Bir de muhattap olup artılıyorlar şunu. Pes ne diyeyim.
Teknik direktör meselesinde apaçık belli olan birşey var, yönetim de yine futbol aklı diye birşey yok. O kadar birbiri ile alakasız adamlara gidiyorlar ki, biz bu takımın ne oynamasını istiyoruz önce ona karar verelim diye düşünmüyorlar. Kovac, Schmidt, Montella, Deli İbo falan yani o kadar alakasız isimler ki, yeterki birini getirelim takıma kafasındalar. Şansa bari iyi birini tuttursalar diye bekliyoruz. -
O adamin iyi niyetli olduğuna inanmıyorum.Bjk bitirmek için gelmiş.İsin ilginci ise hala hesap soran yok.Hasta dediler Amerika'da dediler yılbasinda Bodrum'da tatil yapmış hala neden iddialara yanıt vermiyor diyenler var.Yeniden hikaye dinlemeyi özlediler heralde.
-
Gs yada FB li olsa anca bu kadar zarar verirdi. Dış güçler varsa kesinlikle oyunu bizim üzerimize kurmuşlar -
2 hafta olacak 3 gün sonra Serdal Adalı seçileli yani, gerçekten tek plan Sergen Yalçın başka hiç bir planı programı yok şuan yana döne teknik hoca isimleri geçiyor yine her zaman ki gibi, pazartesi de transfer sezonu açılacak ve daha ortada hoca yok daha hoca gelecekte topçu seçilecek te karar verilecek de Yine belirsizlik yine iş bilmezlik yine saçma sapan süreçler. -
Bu takasta, Arat Bey in inandığı güvendiği menajerler devrede olmadığından ötürü olabilir mi??
-
-
Valla hocam ben Semih kötü olduğundan vs demiyorum ama teklif gerçekten çok iyiymiş. Diego Carlos Udokhai'nin fersah fersah üstünde bir stoper, bu teklif kabul edilse Udokhai alınmaz haliyle cebinde 21m€ fazladan para + Diego Carlos gibi taş gibi bir stoperin + 1 sene de Semih kiralık olurdu.
21m€'ya 2 tane Rafa Silva seviyesi takviye yapılır (doğru isimlerin alındığını farz ediyorum)
Özetle ilk 11'deki 3 mevkiyi üst seviye şekilde çözerdin. Şuan çok farklı bir BJK olabilirdi sahada.
Semih daha 19 yaşında, kendine dikkat eder aklını fikrini futbola verirse gerçekten inanılmaz potansiyeli var ona katılıyorum kesinlikle. Saldıranlara da çok takmamak lazım 19 yaşında uçan kaçan harikalar yaratan bi forvet yok zaten dünyada. Real Madrid'in ta 14 yaşındayken 50m€'ya aldığı Endrick bile sahada ıslıklandı bu sene, bazı şeyler için tecrübe pişmek vs gerekli.
Bunlar ayrı konular ama potansiyeli olduğu kadar potansiyelinin yatma ihtimali de var ve 27m€ bir türk takımı için reddedilebilir bir teklif, göze alınabilir bir risk değil bence.
-
Bu bir ticaret sonuçta ticaret de risksiz olmaz. Samsun ve Sivas maçında Semih ve hücum hattının uyumu sezonun kalanına yansısaydı bu sefer de Semih’i satmayalım dediğimizde linçleyenler nerede yazılacaktı. Düzgün işleyen takımda rahat 30 milyonları görecek Semih, kimsenin şüphesi olmasın. Ha biz düzgün işleyen takım kurabilir miyiz orası soru işareti
-
Teklif güzel. Üzerine oturulup biraz daha pazarlık yapılsa, daha da iyileştirilirdi muhtemelen. Söylenene göre kestirilip attırılmış o dönem. 25-30 milyon Euro nakitin aşağısına konuşulmaz demişler. Ki sosyal medyada sezon bittiğinde "15 milyona Semih'i satıyoruz" desen savaş çıkardı, çok da absürt değil reddedilmesi.
Ama sonraki süreç fecaat. Euro 2024'teki hayal kırıklığına rağmen Semih sezona 2 maçta 2 asistle başladı. Ama bir anda sebepsiz yere kesik yedi. Haftalarca yedek kaldı, son 15-20 dakikalarda girdi. Mental olarak çöktü. Kilo da aldı. Sonra da eskiye dönemedi bir türlü.
İyi bir hocayla toparlar, daha iyi teklifler getirir. Yaşı daha genç ve gözler hala üstünde Semih'in.
Semih'e vurarak hiçbir şey kazanamaz bu takım, taraftarın bunu idrak etmesi gerekiyor. Semih'e gelene kadar çok insan var kulüpte...
-
Şunu da ekleyeyim. Ndour, Mario ve Can parasına 2 tane adam geçebilen kanat da alınırdı. Yani Semih satılmadı diye kanat almadık durumu da yok. Semih satılsaydı o parayla düzgün adam almayacaktı belki yönetim. 4 senedir bu takımda kanat sorunu var. En öncelik kanat olması gerekirken bu yaz boş geçildi. 3 isim yerine 2 kanat alınsaydı zaten Hasan Arat da Gio da yola devam ederdi. Yönetim 2 tane kanat alamadı sonra da sonlarını hazırladılar.
-
Türk milletinin el iyisi olma hastalığını tedavi etmesi lazım
Başkasına verdiğimiz sevgiyi saygıyı merhameti vs değerleri hem kendimize hemde yavrularımıza vermiyoruz
Birde hep uç noktalardayız ya kahraman ilan ediyoruz yada vatan haini
Semih de semih şu takımda en son laf edilmesi gereken kişi semihdir -
Laf edilsin, edilmesin demiyoruz. Eleştirilerden beslenmesi ve kendini geliştirmesi lazım. Ama bir ayarı, bir sınırı olur. Yerin dibine soktukça sokuyorlar, magmaya inecekler neredeyse.
Yaşı 19 bu çocuğun daha. Her 165 dakikada 1 gol katkısı sağlıyor. Düşman bellemenin anlamı yok.
fanatikSüper Lig'in en değerli Türk futbolcusu Semih Kılıçsoy! - Fanatik Gazetesi Beşiktaş (BJK) Haberleri - Sporhttps://www.fanatik.com.tr/besiktas/super-ligin-en-degerli-turk-futbolcusu-semih-kilicsoy-2569144 -
Çağdaş veya Palut'u alıp geliceksin bu kadar basit ya. başka bir aday bile yok. çok gereksiz zaman kaybediyoruz.
-
Gedson da maaşına zam istemiş haklı olarak.1.7M ne alıyor rashica masu filan 2m üzeri alıyor.Bu maaş yüklerinden de kurtulmamız lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 9 Ocak 2025; 18:54:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X