< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 3 Aralık 2024; 14:26:42 > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1913. sayfa)
-
-
Tam buldunuz haini. Vahdettin fırkateyne binip gideli çok oldu. -
bravo kardesim aynen tarifi budur
-
Koskoca kulübü gündüz kuşağı programlarına çevirdiniz. O oyuncuyu ben almadım, ben şu kadar para aldım, beni odadan kovdular, komisyonu şu aldı, ben bununla aynı yerde çalışmam...
Hepiniz büyük Beşiktaşlısınız, tebrikler Gerçekten magazin kulübü olduk çıktık 2 haftada. Her gün farklı haberler, demeçler vs herkes işareti Seba'dan almış herhalde. Mezar da rahat uyutmak şöyle dursun rafting yaptırdınız adama. -
Benim kabul edemediğim bir olayda ''futbolcular 2 aydır maaş alamıyor, mutsuzlar bu yüzden oynamıyorlar'' ulan takımda ki adamların yarısı 30 yaşından yukarıda. Hayatlarında kazanmadıkları kadar para kazandı bu adamlar. Tamam kardeşim, paranızın ödenmemesi doğru demiyoruz da 2 ay maaş alamadın diye bu tantana ne ? Sen 8\5 çalışan işçi misin ? geçimini her ay gelen paradan mı kazanıyorsun ? Ulan Fifa sürekli yanınızda zaten. Dünya üzerinde alacağını alamamış bir tane futbolcu yoktur. Öyle ya da böyle alıyorsun zaten paranı. Acayip tilt oluyorum bu duruma ben ya. Çıkın oynayın lan. Size ne yönetimde ne oluyor, hoca mı gitti gitmedi mi ? Sen işini yap. Bu takım Ferrarilere vs ne paralar ödedi geçmişte. Herkes bir şekilde parasını alıyor zaten. Ben oyuncu tarafında ki bu salmışlığı da kabul edemiyorum.
-
Seçim kararı çıkacakmış sanırım, doğrusu da buydu. Serdal Adalı seçilir muhtemelen.
-
Sergen bir Beşiktaşlının yapması gerekeni yaptı. Kulüp bu kadar pisliğin, yalan dolanın içinde boğulurken gelip aynı yapının örtbas edilmesini istemedi. Sergen gelse taraftarın gazı alınıp bu çürümüş düzen devam edecekti. Bugün ya da yakın zamanda olağanüstü kongre kararı alınırsa teşekkür edilmesi gereken isimlerden biri. -
SON DAKİKA! Beşiktaş yönetim kurulu olağanüstü seçim kararı aldı. Beşiktaş’ta 30 gün içinde Başkanlık Seçimi yapılacak.@SportsDigitale
-
Adalı Ahmet Nur Çebi'yi ibra ettiği için Rüyasında bile Başkan seçilemez Boşa heves etmeyin üzülürsünüz. Beşiktaş tek adayla seçime girmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 3 Aralık 2024; 14:46:9 > -
Son yaşananlardan sonra kimseyi heves etmiyoruz hocam. Kulübü ayağa kim kaldıracaksa o gelsin, kimsenin adamcılığını yapmaya gerek yok. Sadece tahmin yaptım ben.
-
Sergenin resti ile yönetim seçime gitti. Tek tutunacakları dal Sergenin görevi kabul etmesiydi. Olması gereken oldu. Ama ben bu yapılanmanın arkasından kim çıkacak merak ediyorum. Samet Aybaba, Sergen Yalçın gibi isimlerinde bu kararın alınması için yardım ettiği birileri var arka planında. Umarım gelecek olan yönetim bu adamların hiç birisi ile çalışmaz. Ben artık Beşiktaş yönetiminde eski topçu, eski hoca görmek istemiyorum.
-
Sizin için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. ama Bana Çebi Adalı ve Arat demeyin. tüylerim Sinirden diken diken oluyor zatı Şahanelerin ismi zikredildiği zaman en azından yaşananlardan sonra Duymaya bile tolerans gösteremiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 3 Aralık 2024; 14:51:56 > -
Serdal Adalı aday olursa Fikret Orman aday olmayacak o yüzden tek adayla gireceğiz büyük ihtimalle. Başka kim olacak? Robe de chambre mı? Tek adayla girmek gibi bir şey zaten o adamın aday olması.
-
Serdal Adalı disinda kimse aday olmaz.
Roptesambirli olabilir ama seçilmesi imkansız.
Keşke fikret başkan gelse. -
Bravo demek buradaki protestolarımızı değerlendirmiş H.Yücel !!
-
Adalı olacak bu sefer başkan. 10 senedir başkanlık yarışı içinde, sabretti bu sefer sıra onda. -
Yönetim önce kendini aklasın. Sergen gelseydi onun arkasına sığınacaklardı. Sergen yer mi o numaraları :) Sergen asıl gelmeyerek bize iyilik yaptı ama hala kötüleme derdindesiniz adamı.
-
Adalı Yerine Yıldırım Demirören gelse bence daha iyi gerisini siz tahmin edersiniz benim kendisinin adını duyunca kongreden kaçtığını hatırladığım için Midem bulanıyor çünkü. -
Bu arada Adalı taraftarı arkadaşları Blokladım varsa gözümden kaçmış olabilir yazsın ona da Blok atacağım. Aksi takdirde muhtemelen Kavga eder ve Bölüm uzaklaştırması alırım inanın hiç gerek yok daha fazla kavga çıkartacak motivasyona şuan Mental olarak sahip değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 3 Aralık 2024; 14:58:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X