Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1910. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.464
Cevap
225
Favori
833.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 19081909191019111912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    burada arda adı zikredilince karşı çıkanlara fikir özgürlüğü bla bla bla diyerek demokratiklik satılırken gedson için düşüncesini söyleyenlere neden çeşitli yakıştırmalar yapılıyor?

arat kaçmasa ne onu ne de yönetimini de eleştiremezdik alıntı yapmadan ortaya konuşarak ne isimler takarlardı bize. allahtan adam kaçtı rahat rahat eleştiriyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BJK kullanıcısına yanıt

dostum iyi giden bir şey yokmuş problem orada zaten biz öyle zannediyormuşuz hepsi bizi kandırmış,bunu biz bilemeyiz ki sen başkanla 4 aydır konuşmuyorsun kimsenin haberi yok olan saçma sapan harcamalara engel olamamışsın ocakta olmayan harcamalar üzerinden hesap yapıyorsun bu kabul edilebir bir şey değil artık bu Beşiktaş ın evladı,mahdumu kafasından çıkmamız lazım.

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe

Sadece galatasaray qral... Gerçi renklide denilmişti bize. Bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Aralık 2024; 10:43:9 >
  • theKing_ kullanıcısına yanıt

Ben bu arkadaşlara anlatamadim hocam hiç yorulma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arat açıklama yapacak önümüzdeki hafta ve hedefi büyük ihtimal samet aybaba olur.

Eğer samet'in komisyon aldığınla ilgili belge sunarsa çok üzülürüm.

Bunu sameti sevmeyen beşiktaşı seven birisi olarak söylüyorum.

• Am@deus kullanıcısına yanıt
    onun elinde öyle bir belge olsa çoktan yayınlardı. alel acele imzalı bile olmayan sözleşmeyi paylaştırdı ya candaşa

Vay sametçim gelmiş, hasta adamın arkasından konuşmak kolay tabi 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

Benim gözümde olay şu, camianın büyükleri kafasını kuma gömmüş, hepsinin iyi kötü bir hesabı var.. Yönetici denilen adamların hangi işler peşinde olduğunu gördük, hocalar ve futbolcular ayrı bir alem..Paralı troller hariç taraftardan daha fazla Beşiktaş ın iyiliğini isteyen göremiyorum..Biz de en fazla Kartal Yuvası ndan bir şeyler alıyoruz, feda vs denilince IBAN a az da olsa birşey yolluyoruz..Ben uzun yıllardır gidemezsem de sizin gibi gençler bilet alıp maça gidiyorlar..Onun ötesi böyle yerlerde klavye sallayıp vaktimizi ve nefsimizi öldürüyoruz ..Bunu yaparken de kötüler içinde hangisi daha iyi bağlamında birbirimizi yiyoruz.Bu takımda şu an oynayanların %90 ı bizden aldıkları bonservis bedeli ve maaşların 1/3 ünü ileride zor alabilecek adamlar

Arat ı 1 yıldır eleştiriyordum, kendi payıma bırakmasa da istifa davetim devam ederdi..Şimdiki tiyatro yönetimi de aynı şekilde İSTİFA ya davet ediyorum Kendi payıma Beşiktaş ın başında Arda Turan veya İsmail Kartal ın hocalık yaptığını göreceğime öleyim daha iyi..Açar Metin-Ali-Feyyaz lı yılların maçlarını izler nostalji yaparım..Biz o kadar çaresiz ve küçük müyüz ki renklilerin hocalığından medet umalım??

Şu aşamada hepimize (kendime de söylüyorum) düşen ılımlı davranmak, birbirimize sevgi saygı göstermek, laflarımızı özenle seçme k.İyi ki burada yazıyoruz biz bir aileyiz diyebilmek ve yanlışları da söylemekten çekinmeyip Beşiktaş'ı desteklemeye devam etmek

Kim ne nane yediyse ,belgeleri ile ortaya konulsun..ispatlanıyorsa kulüpten ihraç edilsin ayrıca da haklarında dava açılsın..Hırsızın sizdeni bizdeni yok hırsız hırsızdır !!!

üstad ben samimi olarak söyleyeyim bunların hiç birinin masum olduğunu düşünmüyorum benim anladığım herkes pastadan bir pay alma peşine düşmüş,benim için tek masum var oda taraftar herpsi tarftarı kandırmış ya böyle bir şey olabilirmi adamın kulüpte hiç bir ağırlığı kalmamış yapılan saçma sapan hiç bir transferi,harcamayı engelleyememiş belki ocakta yapılan saçma sapan harcamaları engelleyebilirmiş onun için istifa edip konuşmamış bu normalmi sence?

senin elinde belgeler olacak ama app’ten yayınlamayacaksın böyle bişeyi düşünebiliyor musun

• 10 yıl bu takımdan kimse bir şey beklemesin. Yazık oldu.

• Brad Friedel: "Benim futbolu bilmediğimi iddia edenler sanırım Premier League'de yaklaşık 500 maça, milli takımla 82 maça çıktığımı, son 10 senedir farklı pozisyonlarda futbol yöneticiliğinde çalıştığımı bilmiyor. Osmanlı tarihi mezunuyum, 'Ağzı olan konuşuyor' deyimini burada anladım. Ben, ismimi yasadışı komisyonlar ve saçma sapan rüşvetlerle lekeleyecek onursuz biri değilim."

Osmanlı tarihi ne alaka, biz ne yaşıyoruz arkadaş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Senin mesajın içinde arada kaynar yazdıklarım; koç grubu ile reklam vs devam edilmemeli. bunların yönetim kurulunda olan şakul yönetimden gönderilmeli.

Bu kadar anlaşma yetmedi adamları stadyumun tepesinden yakın zamanda açılan mekanla altına kadar soktular. Bir camia aynı kurumla bu kadar içli, dışlı olmamalı.

Çok meraklılarsa satın alsınlar. Neyse rahatladım 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Aralık 2024; 11:15:10 >
  • Beyler gönüllü beni almazlarmı takıma

• AMC A kullanıcısına yanıt

Fazla komisyon veremeyiz asgari ucret ssk arti yemek parasi..tmm dersen frideldan anahtarlari al!

• Sisyphus kullanıcısına yanıt

Osmanlı tarihi mezunusun anladık da, soyunma odasında ne işin var teres !! Taktik vereceğim ayağına delikanlılarımı dikizliyorsun?? Dua et karşına kibar Feyyaz yerine deli İbo gibi biri çıkmamış o gün 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

• BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

Worrall transferinde imza olayını patlatıp gitse. Bu yaz dönemi malum transferlerini yaşamazdık sanırım.

• 
Sayfa: önceki 19081909191019111912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.