Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1908. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erAn_ , samuel20 , kumdanşato Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
38.502
Cevap
225
Favori
834.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 19061907190819091910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ox u nedense seviyorum.. kaliteli futbolcu. Hamle oyuncusu gibi neden kullanmıyoruz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 m euro ocak ayına kadar yapılması gereken rakam 120 milyon
    mayıs adına kadar yapılması gereken total rakam yani ocaktan sonra 4 ay içinde 70 m euro daha ödeme yapması lazım Beşiktaş'ın. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 3 Aralık 2024; 1:36:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ox her türlü hazırdı bir türlü kullanmak istemediler. Aynı şekilde Can’da süre alsa bugün Rashics yerine ilk 11 başlayacsk seviyeye gelmişti çoktan. Elimizde Messi Neymar yok ama elimizdekileri de kullanmıyoruz. Ben olsaydım Emirhan’ı Masuaku yerine çeker, sol stopere Bahtiyar çekerdim.

Masuaku’nun çok acil gitmesi lazım artık. İlk gidecek isim o olmalı Onana’dan önce o kadar nefret ediyorum. Sağından solundan üstünden altından top atıp geçiyorlar bunu sürekli. 1 tane içeri bindirme yapıp asisti yok adamın, koşuyor koşuyor çizgiye kadar oradan bomboş orta işte füze gibi kimseye de değmiyor top.

• Şimdi Beşiktaş’ın ödeme yapma olayları ortada dönüyor da bunu bilmeyen yoktu ki zaten. Anç bile diyordu. Böyle bi ödememiz varken arat’ın yüksekten uçup transfer yapması iyice batırdı

• Mert Günok: "Geçen seneden beri aynı şeyleri söylüyoruz buraya gelip. Hep özür diledik taraftarımızdan. Artık o evreyi çoktan geçtik. Tekrar geçtiğimiz dönemki duruma düşmek istemiyorum. Ama bir türlü o istenilen mücadeleyi sergileyemiyoruz.". Bence kendine pay çıkar Ocak ayında takımdan ayrıl Yediğin golleri saymayı unuttum çünkü ben kaç oldu ya sadece son 2 maçta 5 gol yemişsin Göztepe'den 4 muhtemelen Ligden düşecek Hatay'dan 1 gol yedin.

• Gedson Beğenmeyen Ajanlar vardı konuda kendilerinin Beşiktaşlı olduğunu düşünmüyorum bakın şimdi ne buldum çok da zor değil ki şunu bulmak. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe

• Arat tvye çıkıp açıklama yapacakmış. Yanına çektirdiği fotoları alıp pp sunumu hazırlasın. Ben şunlayken deyip 5 saat konuşsun. Bu kulübün başına gelen en büyük rezilliklerin başına SADECE 1 YILDA geçmen…

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hatay'ın birden çok pozisyonda bizim oyunculardan daha iyi oyuncuları var

• Enola kullanıcısına yanıt
    şimdiye kadar yaptıkları sayesinde sadece 354 gün içerisinde Tüpçü ile yarışır hale gelen bir önce ki yönetim Ahmet Nur Çebi'ye rahmet okutabilecek hatta Çebi'ye Beşiktaş'ın en kötü başkanı deme lüksünü veren kaldı ki zaten Ahmet Nur Çebi de asla kendini aklayamaz o ayrı bir tartışma konusudur. Tutuklanması gereken bir Şahıs bir de TV'ye çıkıp kendini mi savunacak. Ülkenin gerçekten iyice artık Çivisi çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 3 Aralık 2024; 2:8:59 >
  • Daha fazla açıklanacak yorumlanacak birşey kalmadı.En dibe battık.Feda döneminden bile kötü haldeyiz.Yüksek sözleşmeli oyuncular yüzünden herhangi bir hareket alanımızda yok.

• Hasan Arat iyi laf cambazlığı yaptı sadece. Kaleci yok, bek yok, forvet yok, kanat yok. Yok Psg ile ilişkim süper falan diyip zaten şişkin olan mevkiye daha da adam alıp durdu. İşin kötüsü bunları yüksek bonservis, düşük maaşa yapsan neyse ama o kadar absürt paralar ödendi ki atsan atılmaz satsan satılmaz oyuncular.

Bazı Bjkli arkadaşlar feda falan demiş ama feda dönemindeki kadroyla bu kadro maç yapsın Feda dönemindeki kadro bunlara yürüye yürüye beş tane atar. Muci, Musrati, Immobile, Onana, Joao Mario bunların hiçbiri o paraları bırakıp başka kulübe kolay kolay gitmez. Daha Paulista ve Udokhaiyi saymadım vallaha içim daraldı yazarken umarım çıkış yolu bulur Beşiktaş.

• zotacing kullanıcısına yanıt

Daha bir ay önce oynadığınız derbide adamlara tekme tokat dalmamışsınız gibi utanmadan gelip konuşuyorsun burada. İnsanın yüzü kızarır şunu yazarken, davinson kasap gibi önüne gelene daldı oyuna devam etti hâlâ kıyım mıyım diyor. Algı yapma bak işine hadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 3 Aralık 2024; 2:30:36 >
  • Devre arası zararına da olsa 3 5 oyuncu satılıp ödenmesi gereken borçlar azaltılmalı. Oyuncu alınmamalı, alt yapıdan oyuncularla sezonu bitirmek gerekiyor

• Ice Platypus kullanıcısına yanıt

Eeee menajer kulübü olmuş Beşiktaş, gelen cebe giden cebe indirmiş sırf iki hava atacağım diye sözleşmesi biten adamlara sanki başka kulüplerden teklif var , prime döneminden geliyor gibi paralar sacarsan bu olur

Transferlere baktım hiç biri Beşiktaş dan aldığın yarısına para almamış hatta 10 da 1 alan var sen ne akıl ile 400 bin maaş alan adamı Beşiktaş getirip 3 m veriyorsunn

• norton772 kullanıcısına yanıt

Evet Masuakudan da kötü eger oynatilirsa görürsün.M Hekimoglu da genc 17 yasinda girdigi maclarda poposunu kaldiramiyor.Her genc kosar eder diye bi kural yok

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Bunlarin yaptigi her sey planli organize bak cok net görünüyor resim...Adamlar Mayıs'ta tüzüğü bile degistirmis..Samet Aybaba cikti konustu hakli sucsuz olan baskan cikar bi basin toplantisi da o yapardi hani nerde gorem var mi kendisini adam apar topar kacti

• Anç den sonra kurtuluş umudu olarak görmüştük Aratı. Sattığı hayaller konuşması, vizyonu derken hepimiz kandık. İsteğimiz kolej havasına sistemli ve planlı bir kulüp olma yolunda yeniden yapılanma ile kavuşuruz sanıyorduk. Ama çok feci kandırıldık olan Beşiktaşa olan taraftara oldu. Allah hepsini bildiği gibi yapsın.

• Baskanin ve o bankacinin yaptiklari pek hata gibi durmuyor Reis hata demek cok masumane olur

• Bizim durumumuzda Gs olsa Terime gel deseler kosa kosa gelirdi bide Sergen e bakin nasil korktu gelemedi.

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

Sence neden o kadar yuksek maaslar verilmis olabilir bi düşün bakalim birilerinin cebi doluyorsa belki

• 
Sayfa: önceki 19061907190819091910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.