Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1906. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Harun987 , TheCaliph_ Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (3 Mobil) - 16 Masaüstü4 Mobil
5 sn
38.566
Cevap
225
Favori
836.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 19041905190619071908
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

bravo süpersiniz verdiğiniz koşulsuz destekle bu koca takımı bu hallere düşürdünüz sizin gibi taraftarlar yüzünden bu takım bu halde helal olsun size.

• aratın içerde bıraktığı truvası olduğu belli

hakkındaki iddialara açıklama yapmadığı gibi yüzsüzce kalmaya devam ediyor

• Maç sonu taraftar takımı çağırdı.

“formayı çıkarın s*ktirin gidin.”

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

Trollün alası sen ve senin gibi düşünenler gedson bu takımda izlediğim en kötü ortasahalardan biri hiçbir artışı yok. Yaptığı tek şey koşmask. Orta sahanın en büyük ozelligi pas opsiyonu olması bu adama attığın pas ya rakibe gidiyor ya geri stopere dönüyor. Bugün Beşiktaş bu haldeyse senin gibi futbol özürlüsü taraftarlar yüzünden.

5.0 Galataaray maçında bile dedim bu takım bu sene ilk 5e giremez diye aç yorumum orda duruyor.

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Hocam neden fikrini begenmedigine trol diyorsun ? Ben gedson yada semihe kötü oyuncu demedim. Bunlar çok ekstra oynarsa gol bulabiliriz dedim. Yada kötü dediysem çıkar göster mesajımı.

Mesajı yanlış anladın aynı hataya hala devam ediyorsun, üstelik ekstra bir alintida yaptım sana durumu anlattım cevap vermedin. Şimdi benle alakası olmayan mesaj üzerinden bana troll diyorsun, hiç yakışık değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 2 Aralık 2024; 22:45:21 >
  • Trabzon maçında dedik size bu takımın kondisyonu yok ikinci devreyi göremez diye. Gelip bize Çaka satıyordunuz burda bizim bu sene iyi oynadığımız 2 maç yok kendinizi kandirmayon galip geldigimiz maçlarıda açın bakın ıkına ıkına yendik
  • Am@deus kullanıcısına yanıt
    hocam sen en kötü demedin , ben kötünün iyisi adama da laf söylemeyin artık dedim o kadar. ofansif oynasın vsvs..

yani senle uçurum yok,

görebiliyor musun bilmiyorum ama adama çöp, gönderilsin yazanlar var,

Bu haldeki takımda hepsini bırakıp Gedsona gönderilsin diyen var, bu fikir değil trollüktür.
    Adamın BJk amblemi bile yok yahu profilinde..

ve bu adamın yazısı 2 beğeni almış daha ne olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 2 Aralık 2024; 22:46:29 >
  • Bu sezon liğde kalalım yeter ben avrupa filanda istemiyorum.Bu takımın %90 gitmeli kim olursa olsun.

• Önümüzdeki yılın planlamasını yapacaksak gedson ve mausakku kesinlikle elden çıkarılmalı modern futbolun düşmanı bu adamlar. Takımin doğru atak formunda hep geriye çekiyorlar takımı.
    Futbol bir akıl oyunu futbolcu nerde duracağını bilmeli alan ve çevre kontrolü olmalı. Futbol bir kompozisyon bu iki adam girecekleri her takımı geriye çekerler. Bakın svensonda yetersiz ama en azından girdiği takımda plana ve sisteme sadık kalır ama gedsonu hiçbir programa sisteme uyduramazsin olmaz yapamazsın ki hiçbir hocada yapamadı zaten 3 yıldır görüyoruz.
    Beşiktaş'ın orta sahası Josef gibi olmalı Atina gibi alan kontrolu olmalı. Nsakala bile bu mausakkudan daha iyi topcuydu Beşiktaş'ta izlediğim en kötü sol bek olabilir
  • Bankacı yarın istifaya davet edilecek, yüzsüz istifa eder mi bilmiyorum.
  • Mirtazo01 kullanıcısına yanıt
    Görselle destekledim söylediğim şeyi. Adam Hala trol vs. Diyor. Orta sahada Gedson oynadığından beri kaç şampiyonluğumuz var? Onu bırak şampiyonluğa bile oynayamıyoruz. Tamam tek sorun o değil lakin bu kurguda merkezde sırıtıyor. Driplingçi kanat ihtiyacımız varken sol açık denenebilir mesela. Ama merkez ikilide olmuyor işte. Musrati varken bi tık olur gibi oldu. Sonra yine patladı. Top bizde kalırsa atakta yemeyiz ama biz Gedson oynatıp top kapıp geçiş oyunu oynamaktan başka bir oyun oynamadık bu sene.
  • Takımda tek ayakta duran Salihti. Kaldı ki Salih aylardır oynamıyor. Ciddi anlamda kondisyon sorunu da var takımın. Kimse ayakta duramıyor. Zaten bir sürü soruna sahibiz, bütünü ile bu kadar sorunlu olduğumuz bir zaman olmadı sanırım.

• Anç capsiz filan dedik ama adam Bjk nin borcunu belli bi seviyede indirmisti.Son sene haric yaptigi transferler de kotu degildi.Aksam pazari kovaliyordu Bjk nin parasi carcur olmasin diye ama bunlar napti kulubu soyup soğana cevirdi ahlaksızlık diz boyu.
  • umut tahir güneş saplıyor şu an

• mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Neden olmaz? Masuaku'dan da mı kötü yani? Genç, koşar, ayağı da fena değil gibiydi sanki. Gelişime açık neticede yaş itibariyle.
  • Ethan-Winters kullanıcısına yanıt

Bir averajla şampiyonluk kaybetmenin acısı daha çıkmamış belli oluyor.

• Beşiktaş ilk 45 dk 1 faul yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 2 Aralık 2024; 23:28:26 >
  • Am@deus kullanıcısına yanıt
    ortasaha yoktu ki yürüyerek geçtiler
  • Slovenya kampında kalınan otelde spor salonu yokmuş.. Bilemedim doğru habermi.

Sercan yazmış.
    Edit: Baktım çok yetersiz bir salonu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 2 Aralık 2024; 23:42:32 >
  • 
Sayfa: önceki 19041905190619071908
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.