< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ (2398. sayfa)
-
-
Futbolcular maç mı seçiyor yoksa gerçekten iyiye gidiş var mı merakla bekliyoruz.
-
Aynen oyle gecmis gecmiste kaldi.Ciro bitik suan goruyoruz sahada ayakta duracak hali yok attigi her pas rakibe gidiyor.Osimhen penaltidan atiyor dogru da adam sahada varını yogunu ortaya koyuyor simdi dogruya dogru.Bizim ki sahada yok eksik oynatiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spor yorumcuları bile tuhaf yeminle levent tuzmen Galatasaray yorumcusu bu yıl Avrupada galatasaray gibi hiç bir Türk takımı oynayamadı diyor.. Bilboa maçını izlemiş Galatasaray tottenham maçı en iyi maçtı diyor.. 😂 Tottenham ın yedek kadro ile çıktığını söylemiyor... 1 gol atmış dinamo kiev bile şamar oğlanı yapmış Galatasarayı hâlâ burunlarından kıl aldırmıyorlar...
bu arada arkadaşlar kimsenin Maçı kaçırmaması adına yazıyorum. Maç saat 16.00'da yani Erken saatte oynanacak haberiniz olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocanın transfer isteyeceğine dair umudum gün geçtikçe azalıyor. anladık ki zaten yönetim hoca sıkıştırmadan transfer yapmayacak. umarım hoca gelmeden önce takımı iyice yardımcısıyla analiz etmiştir bir maçın vereceği gazla karar almaz. 50 kez falan yazdık bu takıma en az 4-5 transfer lazım hiç bir şey alamıyorsanız iki kanat alın.
Bu ligde puskas ödülü alan gol ikinci seçildi. 1. İse malüm takımın golü seçildi.
Manchester City yendiğine göre biz de alırız bu maçı 🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk 10'dan 4 rakiple oynadık buna rağmen Tel Aviv maçını kaybetmesek aramızdaki puan farkı sadece 1 olacaktı. Öyle güzel kura çektiler ki bir de ilk 10'dan oynadıkları tek takım da yedek kadroyla geldi.
-
Borussia Dortmund tarafından sözleşmesi uzatılan ve mart ayına kadar Almanya’da kalacak olan Eduard Graf’ın gelişinin birkaç ay uzayacağı öğrenildi.
🚨 Ole Gunnar Solskjaer’in, şef scout ile sürekli irtibat halinde bulunduğu, transfer listesinin de bu şekilde netleştiği ifade edildi. (Skorer)
Bugün atletico bilboa maçındaki gibi oynarsa takım Antalyaspora 5-6 atar... Bakalım bugünkü maç nasıl geçecek inşallah takım her zaman böyle oynar... Artık sürekli beraberlik yenilgi bıktırdı taraftarı... Bugün Antalya karşısında fark bekliyorum😊
Sözleşmesi devam eden adam bize niye oyuncu önersin? Scout işinin iyice Suyu çıktı gelecekse gelsin gelmeyecekse yapamadık densin transferin son günü mü yapılacak transfer?
Yine sahada ruh gibi gezecekler sanki bana oyle geliyor
Güzel bir videoydu. Maç öncesi, maç esnası ve sonrasıyla yaşadıkları ve ölçtükleri.
onlar 2 oyuncu almış direkt 11 e koymuşlar
Marmoush mu ne baya iyi oyuncu bizede böyle forvet lazım
-
hadi bakalım semih senin günün olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dashwood -- 26 Ocak 2025; 15:0:17 > -
Beşiktaş - Antalyaspor smart tv uyumlu beinconnect hesabı 40 tl
Defans ve orta sahanın göbeği bozmamış hoca. Muci yerine Ox, Ciro yerine Semih ile başlamış. Hadi hayırlısı. İyi mücadele ederiz inşallah
Bu hangi kanal ya da youtube'dan izlenebiliyor mu acaba?
-
immobile'yi yedeğe çekmiş hoca mükemmel hareket
ama mevcut form durumuyla muçi oynayabilirdi sanki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X