Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lindeman , lindeman , cengizps3 , Sosary Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 29 Misafir (12 Mobil) - 20 Masaüstü13 Mobil
5 sn
51.453
Cevap
241
Favori
1.083.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 23952396239723982399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aman aman olur da Konya gol falan atar 1-0 dan 1-1 olur deme oyle seyler, bitirelim biz bitirelim

• Erman Toroğlu: "Halil Umut Meler maça tesir etti. Halil Umut Meler yaşlandıkça eyyamın kralını yapmaya başladı."

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu lige dünya yıldızı getirsen ne olcak ki. Futbol oynamadan maç kazanan takımlar olduktan sonra önemi yok.

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor

• Ben hayatımda G5 kadar lehine hata yapılan takım görmedim. Hakem kaç tane sarı kart kaç tane kırmızı kartı atladı sayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar: "Ahmed Kutucu yeni geldi, hayırlı uğurlu olsun; hakem sahada kalması için mücadele etti, becerdi. 2 hafta önce yaptığım tespitin arkasındayım. Başka bir detay daha vereyim. 6 dakika uzatma verilen maçta, sakatlık oldu 1-1.5 dakika, top toplayıcıdan dolayı kriz yaşadık 1-1.5 dakika. Oynanan süre 51 saniye. Halil Umut Meler, baskı altında kaldıkları için maçı bir an önce bitirmek istedi."

• 75 Milyon Euro'luk Penaltı canavarı; (P)osimhen 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 25 Ocak 2025; 22:40:26 >

• Başta kendi taraftarı tarafından penaltı golü atıyor diye İmmobille'ye neler dendi şu sitede Beşiktaş'a düşman olarak kendi taraftarı yeter penaltı olmasa gol atamayacak maskeli için malum takım bölümünde en ufak eleştiri bulamazsın mesela. ama Beşiktaş'ta tüm suç 2 kanat alınmamış olmasına rağmen Ciro'nun 🙂

• Gs ve Fb icin hak hukuk hak getire. Her sey kendi lehlerine olsun isterler. Bu sene için konuşacak olursam Gs'nin maçlarını kazanması beni rahatsız etmiyor. Bir an önce puan farkını açsınlar da kafamızı dinleyelim istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutucu'ya kırmızı vermemesi Meler için normal. Adamın zerre korkusu yok.

Bu meler'i üst sıradaki takımların maçlarından uzak tutuyorlardı ama ne olduysa tekrar maç vermeye başladılar.

Yediği yumruktan sonra hakemliği bıraksaydı keşke.

Milli piyangodaki durum neyse ligdeki durum da aynı. Dostlar alışverişte görsün. UEFA maç oynanıyor sansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 25 Ocak 2025; 23:25:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 🗣️ Erman Özgür:

“Galatasaray Ahmed Kutucu'dan faydalanmak için transfer etti fakat Ahmed Kutucu Galatasaray'dan faydalandı. İkinci sarı kartı çok net es geçildi."

• 
Sayfa: önceki 23952396239723982399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.