Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2566. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: NeoNesil2025 , universty3 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (5 Mobil) - 14 Masaüstü6 Mobil
5 sn
52.732
Cevap
240
Favori
1.109.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 25642565256625672568
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O şahıs anç ve arat eleştirenlere Beşiktaş düşmanı yaftası vurup blok atanlardan birisi, bende de bloklu. Saçma sapan insanlara cevap verip kendi zamanınızı boş yere harcıyorsunuz, duvarla sohbet edin daha yararlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk yarının son 10 dakikayı izleyip kapattım. Eşşek adam olur bunlra olmaz.

• Kadro kalitesiyle açıklanamaz 2.lig takımına karşı oynanan futbol, bu ruhsuzların tamamı yollanacak

• Salih 5 senedir ekmegini yiyor.adam fb çöpü ama biz besliyoruz hemen kovulmasi lazim.
    Adam futbolcu bile degil?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 ay evvel de Atçı'yı yerden yere vurduğum için bloklamış, keza irfan s de öyle 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor 

Atçı sevdalıları daha varsa lütfen beni bloklasın...

• Hocanın surat ifadesi hiç hoş değil, nerden geldim buraya der gibi

• antireis A kullanıcısına yanıt
    Gio gibi bavulunu bekletiyordur

• Biletlerin ucuzluğu yüzünden bugün maça gideyim mi düşünmüştüm ama sonra hava soğuk zaten diye çocuğuda düşündüğüm için gitmekten vazgeçtim. İlk yarıyı gördükten isabetli karar vermişim.

• theKing_ kullanıcısına yanıt
    Bu çöpler gitmeden bu kadro ile devam edersen sezon sonu küme düşme hattına inersin, üstüne bir çok Beşiktaş'lı arkadaşımız kanserden gider büyük ihtimalle. Yapılanma dediğimiz olay kimseyi alma, sonra bir anda tüm takımı değiştir değildir. Bu devre arasında akıllı hamleler yapabilseler 3-4 tane en azından elimiz daha güçlü olur.

• Mustafaya bak sıfır ışık

• İrfan s ve nier denen saçma sapan tipler siz takım kazanırken buraya sevinmeye bile gelemeyen tiplersiniz. Başka yerde ağlayın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • theKing_ kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma ama çok mu menajerlik oyunu oynuyorsun herkesi gönderip sıfırdan başlamak ne demek hangi bütçeyle ?
    3 kuruşa gençler alıp kalan son bikaç saçı da mı yoldurtacaksın bize 😁

• hoca hala şu ox kazanmaya çalışıyor ya şaka gibi adamın sonu olacak haberi yok.

• bu arada Masuakunun adını Mario ile bile yan yana söylemek ihanettir yahu

• Mustafa orda koşuyu atman lazım.

• Muleka şuan ki tüm forvetlerimizden iyi, acilen çağırılmalı, hacıahmette tüm 6 numaralarımızdan iyi acilen çağırılmalı, demir egeyede söylenen paralar veriliyorsa satılsın yoksa hemen geri çağırılsın bu çöplerden iyiler

• mulekayla beraber abubakarıda hemen geri çağırırım madem maaşını ben veriyorum mustafadan iyi oynar ölüsü

• Salih uçan defol git bu takimdan yeter artik!!!!!bizden birşey olmaz!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 4 Şubat 2025; 21:40:43 >
  • Piyasa değeri Mustafa'nın değerinden daha düşük olan 2.lig takımına karşı ilk yarıda ki futbolumuzu nasıl buldunuz?

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor
  • Kırklareli maçında prim olsa muhteşem oynardı bizimkiler. Bu arada Musrati gitti takımın orta saha muhteşem 5 pas yapamıyor 😀

• 
Sayfa: önceki 25642565256625672568
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.