Yıllardır değişmeyen birşey var tepki çekecek ama olsun, iş bu noktaya geldiyse tekrar hatırlatayım. Beşiktaşlıların hakkı savunulsun. Siz gelemiyorsanız burası iyidir şeklinde argüman yok. Bu kurallar hepiniz için var. Galatasaraylı buraya yazacağı gibi sizinde oraya yazabilmeniz lazım. Birlikte yaşamayı öğrenmeliyiz. Burası taraftar bölümü değil zira herkes 'kurallar' ölçüsünde yazabilmeli. Yöneticinin burda yada orda, rakibin her yazdığını değil kuralın gerektiği şekilde işlem yapması gerekmektedir. Bölüm kısıtlaması ve maç saatlerinde konu kapatma dahil her yolu denedik. En iyi sistem budur, tabi uygun moderasyon ve bölüme hakim admin ister. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 19 Kasım 2024; 12:22:0 > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1648. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: theKing_
İstiyorlar ki kendi gibi düşünmeyenlere rahat rahat hakaret edelim, itham edelim, iftira atalım. Mesajlar silinince de omo bozom mosojlor silindi diyorlar. Bi de ğslilerin mesajlara beğeni coşturmuşlar. Baya incinmişsiniz.
Edit: popturceyn denen zat başka zaman konuya yazmaz gelmiş ortalığı karıştırmış. Burada ğslilerle sözde tuttuğunuz takıma hakaret ede ede takılırsınız artık. Ğs liler bunu yapamadıkları için şikayet ediyorlardı. Şu an İstediğiniz oldu. 👍🏻o beğenileri atan galatasaraylılar :D teessüf ederim hala tanımadınız mı bu grubu. bilirsiniz ki whatsapp'ı çok etkili kullanırlar.
bu konuda sırf istedikleri gibi hakaret edemedikleri için the caliph'i tartışma konusu eden beşiktaşlılar, işte bu galatasaraylılara böyle oyuncak oldular. haberleri yok.
-
-
genel olarak anlaşamasak da @TheCaliph_ adminliğine olumlu bakıyorum. sırf renklilerin hakkındaki yorumlara bakmak bile yeterli sebep -
Şimdi şunu iyi anlamak gerek. Zaten futbol forumunda takım olarak konular ayrıldıysa diğer takım taraftarları bu forumda ne arıyor ? Arıyor ise o zaman neden konular ayrı ayrı açılıyor, tek bir konu olsun tüm taraftarlar orada yorum yapsın. Adam işsiz, güçsüz gelip Beşiktaş, Fener forumunda bizim hakkımızda ne yazmışlar diye gezinip, herhangi bir şey den nem kapıp burada ağlıyor sonra. Ya kardeşim biz sizin forumunuzu 5 dk tarasak, rakip takımlara ettiğiniz tonlarca hakaret mesajı, aşağılama mesajı buluruz. Neyin peşindesiniz siz anlamıyorum ki ? Bu alan Beşiktaşı destekleyen taraftarlara ayrılmış bir alan. Senin forumuna gelip bir şey yazmadığım sürece burada yazılmış bir yorumdan ya da mesajdan nem kapamazsın sen ya.
-
arkadaslar forumda mesaj silecek,adam kollayacak adam bulunur,bosverin.
onana st etienne gitti sanirim ,mutlu haberler geliyor -
bende amdinliğe adayım arkadaşlar buraya 1 tane renkli sokmam bu bölüme.
Beni destekleyenler beğensin
-
kaldı ki burada her fırsatta gs'ye laf atan 2-3 kişi varsa var. onları da her seferinde beşiktaşlılar burası beşiktaş konusu diye uyarıyor.
sonra bizim o çocuklar gidip fenerbahçe konusunda falan takılıyorlar. yani beşiktaş'ın fb-gs gibi bir tavrı yok. olmadı, olamaz. öyle bir misyonu da yok.
diğer konular kaosa daha teşne. ne diye bu adamların ağzına laf verip buraya taşırsın ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vince15Carter -- 19 Kasım 2024; 12:52:28 > -
Bizim buradan birileri gidip onların forumunda sorun yaratıyorsa, kendi forumları içerisinde çözsünler sorunlarını o zaman. Buraya gelip burada çözüm aramayacak. Başka forumda ki hiç kimse burada yazılan bir mesajdan dolayı burada hesap sormaya kalkamaz. Çok rahatsız ettiyse raporlarsın, adamdan çok rahatsız olduysan engellersin.
-
yok bizimkiler bizim konuda galatasaray konuşmaya kalkıyor demek istedim. ne gerek var galatasaray konuşmaya. adamların yolu belli. o da hemen diğer üyeler tarafından uyarılıyor zaten. genel anlamda haklısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vince15Carter -- 19 Kasım 2024; 13:10:24 > -
Kusura bakmayın da yazdıklarınıza katılamayacağım ..Neden mi? dilim döndüğünce açıklamaya çalışayım ;
1-Rakip taraftarın sevmediği istemediği her admin iyi ''admin''dir diye bir kural mantığa aykırıdır. Siz değil ama ,bazı yorum yapan arkadaşlar, GS lilere İzmir'i işgal etmiş Yunan askeri muamelesi yapıyor .Bu da yanlış..Hepimizin okullarda, iş yerlerinde, yaşadığımız semtte ,farklı takımları tutan arkadaşlarımız var ..Benim 48 yıllık, evet yanlış okumadınız 48 yıllık ,iki tane üniversite yıllarından kadim dostum var GS li..bir gün birbirimizi kırmamışız..arada mavra yapardık kızdırırdık gençken şimdi onu bile yapmıyoruz..1989 doğumlu oğlum GS li ötesi var mı? Ben GS veya FB forumuna belki yılda bir girer bakarım..ama her gün girsem ve rahatsız olacak şeyler görsem de gider şikayet ederim, elimi tutan yok
GS in bazı ''Yapı'' sal, derin, şaibeli ve yakışıksız ilişkiler içinde ve peşinde olduğunu görüyor ve kınıyorum..Dursun Özbek in yanaklarını okşatmasını komik ve onlar namına da üzücü buluyorum .İyi ki bizim başkan bunu yapmadı diye düşünüyorum..Çünkü çevremdeki bütün GS liler bu konu açılınca başlarını öne eğiyor..Mesela ben Dursun Özbek i bu nedenle hiç sevmiyorum ama ben rakip takım taraftarı olarak onu sevmediğim için kendi takımına çok da hayırlı biri olduğu da şüpheli..GS ye pek faydalı olmadığını düşünen, gitmesini ümit eden sarı kırmızılı çok fazla taraftar olduğunu biliyorum
Bu konuda son eleştirim camiada FB nin yanında fazla duran figürler var onlara..GS ve FB her ikisi de bizim rakibimizdir..Biri diğerinden daha sütten çıkmış ak kaşık da değildir..Son 55 yıldır yakından takip ettiğim ,hakim odaklar her zaman onların yanında olmuş ,bu destekle bazen o bazen de öbürü çoğunlukla da hep birlikte haksızlıklara imza atmışlardır..Beşiktaş böyle ilişkilere girmemiş ve de çok iyi yapmıştır. Ama maalesef hak arama noktasında eksik kaldığı dönemler çoktur..Şimdi de maalesef öyle bir dönem yaşamaktayız. (ANÇ den beri) ..Yani birinin yanında durup ,diğerine saldırmak doğru olmaz ..''Düşmanının, düşmanını dost sananlar bir gün hançeri sırtına yer'' Teşbihte hata olmaz ,buradaki düşman kelimesini rakip takım ve yapılan savaşı da sportif rekabet diye okumak gerekir sadece..
2-Gelelim bizim foruma ;
Her yönetimi destekleyenler olduğu kadar eleştirenler de olacaktır ve bu demokratik düzenin gerek şartıdır. Bu eleştiriler muhatabın kendini düzeltmesi amacı ile yapılabileceği gibi , hatalarını sürekli tekrarladığı ve ders çıkarmadığı anlaşıldığından bir an önce gitmesi için de muhalefet yapılabilir. Tarihte yönetim istifa ettiği veya ettirildiği için parçalanmış bir camia yoktur olamaz da..Çünkü camialar bir kişinin malı değildir..Belli bir süre seçilmiş yöneticiler tarafından temsil ve idare edilirler ..Başarısızlık halinde ise istifa ederler veya istifa etmek zorunda bırakılırlar..Gelmesini istemediğiniz başkan ve hocaları bir süre seyredip ,kararınızın doğruluğunu zamanda doğruladıktan sonra, kötüye giden bir yönetim ve/veya hocayı eleştirmemek ,işte bu demokratik haklarını bir takım feodal nedenlerle kullanmamak ve o camiaya daha çok zarar vermek anlamına gelir. Susmak yerinde değilse kötüye ,yanlışa destek vermektir..övünülecek bir şey de değildir..
Şahsen hakaret, küfür ve kabul gününde hanımların yaptığı gibi alttan laf sokmalı imalara karşıyım..Elimden geldiğince yapmaktan kaçınırım..Çok dalıma basılırsa mizah yönü kuvvetli konuşur veya yazarım..o zaman daha üzücü olur ama gene terbiyesizlik olmaz.. Zamanında bana ''lan'' diye yazılan , burada eski bir admin arkadaşımıza ''kudurun'' diye yazılan mesajlar silinmezken..Hasan Arat yönetimini ve/veya GVB yi eleştiren yorumlar anında silinmektedir. Ben ''biat'' yazdım diye ,bir gün uzaklaştırma aldım..İtiraz ettim üst yönetim kaldırdı ama mesajım silindi..Bakın TDK ne diyor
Biat Ne Demek? Biat TDK sözlük anlamı nedir?
Biat kelimesinin TDK sözlüğe göre 2 farklı anlamı vardır.
Biat kelimesinin kökeni Arapça dilidir.
Biat kelimesinin Arapça dilindeki karşılığı beyat şeklindedir.
Biat TDK sözlük anlamı şu şekildedir:
isim,eskimiş Bir kimsenin egemenliğini tanıma
tarih Osmanlı Devleti'nde padişah öldüğünde tahta geçecek oğlunun devlet yönetimindeki etkili gruplarca kabul edilip onaylanması
Var mı bir hakaret? YOK ..
Mevcut admin, Hasan Arat yönetimi yanlısıdır ,olabilir ,hakkıdır ..kim ne diyebilir..Ama adminlik ayrıcalığını kullanarak muhalif sesleri bastırmaya kalkıyorsa ,adil olmuyorsa o zaman DUR derler ve diyoruz da zaten..Herkesin tek tip düşünmesini istemek, böyle düşünmeyenleri yok saymaya, ötekileştirmeye ,ezmeye kalkmak baskıcı ve kınanması gereken bir yaklaşımdır.
SON OLARAK : Meraklısına bir tüyo vereyim..Her topluluk, camia ve organizasyonda muhalifler bulunur ve gelişim sağlanması için şarttır da. USA da büyük şirketlerin yönetim kuruluna en az bir muhalif isim alırlarmış ki biraz da farklı açılardan olaylara bakılabilsin diye..Yani muhalifi ezerek ,büzerek susturmak yerine, dinlemek, fikirleri arasında doğru olan kısımları bulup o camianın menfaatine kullanmak sureti ile yararlanıyorlar. Muhalefeti susturacağım diye oturduğun koltuğun imkanlarını kullanarak cebir (maddi veya manevi) uygulayacağım dersen, adaleti kaybedersen o muhalefet daha da güçlenir..Bir bakmışsın sen muhalif olmuşsun (burada sen lafın gelişi yani sizi kastetmiyorum) ..Muhalif de ,iktidar olunca aynısını yaparsa ona da tavır alınmalıdır..yoksa bu kısır döngü bu anlamsız rövanş sürer gider..İktidarlar her zaman dürüst ve adil kalarak, muhaliflerin de aynı topluluktan kendileri gibi birer insan olduklarını ve bir gün kendilerinin de muhalif olacaklarını unutmadan, temsil ettikleri camianın menfaatini sağlamak için çalışmalıdırlar..Uygar ülkelerdeki camialar bunu gayet güzel yaparlar ve başarılı olurlar ama yapamayanlar işte asıl KAOS a onlar düşerler ..Tanıdık geldi hepimize bir yerden değil mi???
Uzun oldu, kusura bakmayın..okuyan arkadaşlar hakkını helal etsin..İyi forumlar dilerim
-
Hasan Arat GVB eleştirileri siliniyormuş fıkra bu kadar. Her mesajında imalı konuşup yaftalayan kendileri değil sanki. Sizin istediğiniz burada kaos yaratmak sağa sola saldırıp hakaret ederek her şeyi yapmak. Renklilerle bir olmuşsunuz yok adalet bilmem ne he de geç. -
İşini iyi yapanı sevmezlermis.Admin bence gayet iyi.Adam benim forma jk yazacak sonra mesajı silinince ağlayacak.Ne çok kaosu seviyorsunuz.Turk tvleri özeti gibi burası.. -
kendi takımlarına eleştiri adı altında istedikleri olmadığı için hakaretler yağdıranlar, son olarak da tam olarak üstteki seviyesizliğe ortam oluşturdular. adamın ağzından çıkan üsluba, laflara bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vince15Carter -- 19 Kasım 2024; 13:44:45 > -
Popturceyn özelini açsana seni tedavi ettireyim doktora ?
Edit: blok kaldırıp okuması değil. Kulağında ki Şak şak neymiş bi doktor bi yakından baksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 19 Kasım 2024; 13:49:37 > -
Aynen ben biliyorum dostum sizden iyi bildiğim kesin.
Azcık düşünebilen bi organınız varsa neden hep bizim klübümüzün adı çıkıyor diye bir sorgula...
-
-
Kesinlikle +1 katılıyorum
Adamın röportajındaki tespitleri de çat çat doğruydu...
Hepimiz ben dahil adamın arkasından sövdük paralar nerde diye.
Sonrakiler göya parayı çalmadılar da ne oldu havaya saçtılar musratiye muçiye bilmemkime döktüler boş boş...
E başarı başarıda yok...
Bunu söylemekten utanıyorum ama diyelim ki Fiko çalıyorsa bile şu dakkadan sonra diyeceğim şudur.
"Çalıyor ama çalışıyor be!!!"
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X