Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.573
Cevap
225
Favori
836.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 16361637163816391640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Talisca 17/18 sezonu, ligde ilk 17 maç 3 gol 3 asist. Çok mu skorer oluyor şimdi?

Takımın problemi var ama bu Rafa ile ilgili değil. 

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe
  • 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fikret Orman Tivibu Spor'da! | Orta Nokta Özel | 20.00 |
    Tivibu Sporyoutube
    Fikret Orman Tivibu Spor'da! | Orta Nokta Özel | soundcore by Anker
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=KNP9-BeOjhk&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Kasım 2024; 19:12:26 >

• Fikret Orman: "Beşiktaş kötüye gidince direkt akla ben geliyorum. Ben Beşiktaş kaybedince çok mutsuz oluyorum. Diğer mutsuzluğum da benim ismim ortaya çıkınca troller tarafından bir karalama kampanyası başlıyor."

• Fikret Orman: "Beşiktaş, Sergen Yalçın'la şampiyon olunan sezondan sonra lige erken havlu atma trendine girdik. Buradan çıkmak için belli bir futbol stratejisi lazım. Bunu yapmadığınız sürece şansla gelen, şanssızlıkla gider."

• Fikret Orman: "Beşiktaş'ta başkanlık yapmış kişiler pozisyon kovalamazlar, yönetimin yanında olurlar. Ortada kaybedilmiş bir şey yok. Lyon'da Lyon'u yendik, Malmö'yü yendik. Avrupa maçları da var. Böyle 'Allah Allah ölüyoruz, bitiyoruz' gibi bir durum yok." bunu taraftarı sakinleştirmek için söylemiş öyle icap etmiş herhalde lig bitti amaç Avrupa Ligi olmalı not; umarım adaylık açıklaması yapar.

• Fikret Orman: "10 puan geriye düştük evet ama 2004 yılında devre arasına 11 puan farkla girip şampiyonluğu vermiştik. Futbolda bunlar var. Öldük, bittik gibi bir durum olduğuna inanmıyorum. Camia bütünlüğü, başkana ve yönetime olan güven çok önemli. Bunu hep beraber sağlayacağız. Lige havlu attığımız yok. Kimse öyle beklenti içine girmesin. Beşiktaş buradan çıkar.

Göztepe maçımız var, sonra Hatay'a gideceğiz ardından Fenerbahçe bize geliyor. Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi yenebilecek bir takım."

• Fikret Orman: "Transfer üzerine kurulan düzenlerin Beşiktaş'a orta ve uzun vadede faydalı değil. Bir stratejik planla olursa daha kalıcı başarılar sağlanır. Benim gibi kumpaslara, operasyonlara uğramazsan daha iyi olur." Paralar nerede diye bağıran Çarşı grubu bakalım mevcut yönetim için "Paralar Nerede Hasan?" diyebilecek mi göreceğiz çünkü Fikret Orman paralar nerede denmişti zamanında 🙂

• Fikret Orman: "Ben Tüpraş Stadyumu'nu yapana kadar anam ağladı. Emdiğim süt burnumdan geldi. Stat yapmak zor bir şey. 3 sene biz statsız oynadık."

• Fikret Orman: "Beşiktaş'ı sosyal medya yönetemez. Beşiktaş'ı seçilmiş yönetim kurulu yönetir. Bırakın algı yönetmeyi, kulübü yönetin. Sizi kulübü yönetmeniz için seçiyorlar.

Hasan Arat yönetimine haksızlık etmeyelim. Daha geleli 1 sene oldu. Biz onların arkasındayız. Morallerini bozmasınlar, daha vakitleri var."

• Fikret Orman: "Dönüp dönüp o dönemdeki transferlere gidiyoruz. Adriano futbolu bırakmamış olsa o da gelsin denilecek. Beşiktaş artık önüne baksın. Dünyada Talisca gibi oyuncular bir daha gelmeyecek mi?"

• Fikret Orman: "Ben Talisca'nın bonservisini alacaktım ama Talisca parayı çok seviyor. Adam 8-9 M€ maaş alacağı yerlere gitti. Hep parayı düşünüyor. Beşiktaş'a gelecekse kararını yine mali durumlar belirleyecektir."

• Fikret Orman: "Kara Duvar falan yapması çok zor şeyler. Kapasite artacakmış, bizim aklımıza gelmedi, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın aklına gelmedi, ilk defa mı akla geliyor zannediyorsunuz? O zaman da izin vermediler. Kafanıza göre ben yapayım diyince olmuyor." öyle deme başkan Hasan diye biri var biraz Hayalperest o olur diyorsa olur! 😉

• Fikret Orman: "Eski yöneticinin biri çıkmış 'Borcu şu kadardan aldık, buraya indirdik' demiş. Onların bir şey indirdiği yok. Ben Bankalar Birliği anlaşmasıyla borcu TL'ye çevirdim. Pandemi sürecinde de döviz artınca Beşiktaş'ın borcu döviz bazında aşağı inmiş oldu.

Ben Beşiktaş'a 11 tane daire aldım. Nerede benim dairelerim? Ne yaptılar bunun parasını. Sattılar yediler." (Tivibu Spor) (Sabah) paylaşmıştım Emre Kocadağ bu eski Yönetici Çebi'nin yönetim kurulunda yer alıyordu herhalde tam hatırlamıyorum

• Fikret Orman: "Beşiktaşlılara kırgınım. Bana değil Beşiktaş'a operasyon yapıldı. Hem içeriden hem dışarıdan yapıldı. Sadece Ahmet Nur Çebi'nin gücü yetmez, başkaları da yaptı.

• Fikret Orman'ın yayınını beğenmedim Şenol da zamanında Çebi'yi korumuş laf söyletmemek için kendisi gitmişti Beşiktaş Kaosta değil diyor ya Orman bakın Beşiktaş Galatasaray'ın 10 puan gerisinde Samsunspor'dan 4 puan fark atmış Eyüpspor önünde sıralama olarak Kaosta olmak için Fikret beye ne lazım? illa 15'inci falan mı olsun Beşiktaş? 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Kasım 2024; 21:1:2 >

• Fikret ORMAN adamdır , bir gün yeniden başkan olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikret Orman: "Musrati ve Muci'ye verilen paraları ben verseydim beni statta asarlardı. Yalanlar, dolanlar..." Haydi arat tayfa gelin bunu da savunun bakalım. Adam haklı Çebi verse Orman verse o parayı ne şeyler yazılır çizilir şu forumda Adam haklı ama Arat verebilir arat seçilmiş kişi arkadaşlar Muhalif Beşiktaşlı'lar bilmiyor ama hasan arat Peygamber bizim haberimiz yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Kasım 2024; 21:48:4 >
  • Beşiktaşın milyon eurolarını cepleyen sülün orman ne yüzle televizyona çıkıyor. Bir de mevcut yönetimi övüyor. Bozacının şair şıracı.
    Hepiniz beşiktaşa ihanet ettiniz. Sülün,çebi domates ve hasan tarator.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16361637163816391640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.