|
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1726. sayfa)
-
-
Sonunda konuda gio cu kalmadı sanırım, yada uyuyan hücreler olarak ilk galibiyeti bekliyorlar, en azından yazamıyorlar huzur geldi.
Hasan başkan futbol puan durumu ortalama olarak anç ile aynı başarı seviyesinde ilerliyor.
Transferde anç den mali anlamda çok daha başarısız, hiç olmazsa anç bonservis vermiyordu.
Başkanımız garibanlara harika racon kesiyor, ama akit e hala dişe dokunur bir tepki görmedik.
Başkanı eleştiren 2 kişi sevin sevmeyin tehdit ediliyor ve maçlara gidemiyor. B.u ve h. A. K
Başkan bir şekilde bütün kritik cepheleri kazanmış, haklı ama gariban sesleri de çok güzel kısıyor.
Marifet gücün yettiğine erkeklik yapmak değil, gücünün yetmediği koca camia ya karşı doğruları söylemektir. -
Kurban bayramında tatile çıkan devlet memuru havasında 9 gün yatan GIO ve buna müsaade eden yöneticiler memnun musunuz? Gerçi bunu seçtiğiniz anda işimiz bitmişti ya o da ayrı konu..Bak bu adam da hoca ;
Süper Lig'de bu sezon Stanimir Stoilov ile Göztepe:
* Son 4 maç, 3 galibiyet.
* Ligin en çok gol beklentisi yaratan ilk 4 takımı arasında.
* Beşiktaş ve Trabzonspor'u mağlup etti. Fenerbahçe ile berabere kaldı.
* İç sahada namağlup.
* Ligde ilk 5'te.
Elin yöneticisi, böyle hoca buluyor, elin skauuuttları da bu komik paralara böyle gençler getiriyor Hasan Bey Biz de menajer transferleri yapıp , onu bunu vezir kendimizi rezil edelim
-
duhuliyeBeşiktaş'ta bir tane N'Koudou yok | Bedavaya gitti Ronaldo ile yarışıyor!https://www.duhuliye.com/besiktasta-bir-tane-nkoudou-yok-bedavaya-gitti-ronaldo-ile-yarisiyor
-
konudaki ve sosyal medyadaki bazılarına göre bir td’nin takıma etkisi zannedildiği gibi olmazmış iş oyuncularda bitiyormuş, yersen -
Bu arkadaşları gören ,duyan , yerlerini bilen varsa ,insaniyet namına en yakın kolluk kuvvetine baş vursun. Endişe içerisinde her yerde arıyoruz !!!
-
Sabahleyin yazdım..Biraz daha zorlarlarsa sıra sana bana gelecek..Neden eleştirdiniz , neden desteklemediniz yönetimi, böyle taraftar olmaz olsun diyeceklerdir..Çünkü artık türbülansa girmiş uçak gibiyiz, milletçe algımızı yitirdik, gerçeklikten koptuk..Peki bu oyuncuları kim transfer etti? hocayı kim getirdi..Paşa dedem mi?
-
Very İmportant yağcınız konuştu ..Yönetime ,GIO ya tek laf yok..Kendi kendini bitirdin gözümüzde Ali Ece
-
Hoca, şampiyon olamayız kafasındaydı madem, neden bizim yönetim 100 milyon gömdü bu adama anlamıyorum. Immo zaten elde patladı; geçen sene gece gündüz kötülenen Cenk'ten bir farkı yok adamın. 500k'ya oynayan Cenk'i yollayıp reklam hakkı, imza parası derken 12 milyon harcamışızdır Immobile'ye. Cenk'i ben de kötülerdim hep, vallahi adamdan özür diliyorum. Immo yerine maaşı 2.5 - 3 milyondan tüm eksik bölgelere taş gibi adamlar alınırdı. Koca dünyada topçu mu bulamadınız? Colley'i yolluyoruz, Felix geliyor; ne yaptığı belli değil adamın. Colley zaten bu sene başı öyle anlamsız linçlendi ki artık hangi fenomen kötülediyse burada sürekli "gitmeli" diye mesajlar atılıyordu. Amir ağır sakatlık geçirdi, tamam belki bundan yollandı, bilmiyorum ama bu adam işini her şekilde yapıyordu bence. Yolladıklarımızdan daha iyi biri yok bence. Rafa ilk başlarda istekliydi de o da isteğini kaybetti herhalde. Masuaku'nun sattığı maç sayısı 10-15 vardır. Şu adamla tek sol bek lige başladık; hiç mi BJK maçı izlemediniz, bu adamı yollamıyorsunuz? Geçen seneki maç satıcı tayfanın adamıydı zaten. Mert de aşırı sinsi; asıl maç satıcı bu zaten de kimse fark edemiyor. Ben, Konya ile ikincilik maçına çıktığımızda her gelen topu içeri aldığından beri uyuzum, üçüncü olmuştuk bunun yüzünden. Neyse takımın senle geçirilecek 1 günü bile yok arat bey. Vizyon Ceyhun'u bile aratıyorsunuz.
-
Yazdıklarınızın çoğuna katılıyorum fakat, potansiyeli olan bir oyuncu 17 yaşında da oynatilir 16 yaşında da. Avrupada da oynatiliyor bu şekilde. Çocuğa haksızlık yapılıyor. Takımın tel tel döküldüğü maçta, ileriye topun taşınamadigi bir maçta hedef 17 yaşında genç forvet olamamali.quote:
Orijinalden alıntı: İsseMiyake
17 yaşında oğlum olsa ekmek almaya göndermem, adam çıktı Ajax maçında 11 oynattı...
Futboldan anlamayan basketbolcu adam başkan oldu. Hadi paran vardır anlarım ama çevrendekilerde mi hiç anlamaz... Futboldan anlamiyorsan futboldan anlayan adamida anlayamazsın...!
Beşiktaş ağır taştır altında kalırsın dedin Hasancım ama sen kaldın...
ANÇ yönetiminde geçen sene 10 puan fark vardı. Beşiktaş Kasım'da havlu atmaz dedin ama sen daha kötüsünü yapıp havlu attın.
Taraftar masuakuyu yuhluyor. Niye ? Bı tek o mu kötü? Yedeğini bile almadın adamın.
Çalım atamayan kanat oyuncusu olmaz Beşiktaşta.. Rashica Semihle kanat olmaz. Biz yeri geliyordu Q7 ye kiziyorduk babele kiziyorduk çok çalıma giriyon diye.
Musrati muciye flan girmiyorum bile. Nasıl caktilar hayal bile edemiyorum artık. ANÇ döneminden ne eksiğin kaldı. Daha da kötüsün be birader.
Santosu getirdiler dedim eyvah ki ne eyvah... 8 hafta bile dayanamadık. Gio.... Hiç ısınamadım en başından beri... Hangi Hollandalı olduda Gio Armani gibi parlicak ligde...
Gio kovulmak için yapmıyorsa bende bişey bilmiyorum...
Beşiktaş'ın büyüklüğünü bu yönetim anlamamış. Bir yönetici cikipta talisca sorusu sonrası bizim rafa silvamiz var diyorsa orda vizyon yoktur beyler....
Ben bu yönetimi istemiyorum. Derhal gitmeli. Gerekirse satılsın klüp Amerikalılara Araplara flan. Gerçi kim alır 15 milyar borcu olan bı takımı. Al sana Göztepe işte miss gibi...
PSG baskaniyla fotolar işte Chelsea başkanı benim arkadaşım demeler herşey para değil demeler.. al gördük fofanayı....
Siz futbolun f sinden anlıyorsanız ben hiç bişey bilmiyorum.
Beyler 60-70 milyon Euro para harcandı.... Bı tane şutör topcumuz yok ya.. Maç kötü gider 35 ten bı çakar talisca gibi kurtarır seni.. 20 tane sayarım ben böyle size...
Madem adam alamicaktınız Ghezzali bir yıl daha kiralasaydiniz.
Nerden baksan sıfır.
Takım ileride cogalamiyor, oyuncular birbirine yeteri kadar yaklaşmiyor. Sistemde sorun var. Adam geçemeyen oyuncularla kanat futbolu oynama peşindeyiz inatla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi richee_srwt -- 25 Kasım 2024; 13:33:53 >
-
Colley aidiyet duygusu olan karakterli bir adamdı, bu yüzden hedefe kondu, geldiğinden beri sürekli sakat çembırleyn hakkında kampanya görüyor musunuz ? göremezsiniz.
yakında pualista ya da sallayacaklar, şu anda takımda karakteri sağlam olan nadir adamlardan.
-
Kafa pırıl pırıl bir bunlar beşiktaşlı. Gece 4 saat uyumuşumdur, uyumamışmıdır. Beşiktaş başkanı beni arayıp durum hakkında dert yanacak, benle onun arasında kalır bu durum.
Diğer yöneticiyi açık etmesini yazmıyorum zaten. Milleti dava edeceğini söylerken sülük diyorsun sülük! dava edecek adam böylemi konuşur ?
Sırf reklam peşindesin lakin cümlenin sonunda davadan gelecek parayı altyapıya bağışlayacağım diyorsun. Hayrın reklamı yapılmaz kardeşim.
Şurda beşiktaşlı üç kuruşluk maaşıyla katkıda bulunur sen üye aidatını bile ödemeyip bık bık ediyorsun.
Bunları söyleyincede yaralı bilmem ne diyorlar. he de geç...
Gerçi yönetim, basın ve içimizdeki bu tipler iyi oluyor. Kim ne varsa gördü işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 25 Kasım 2024; 13:44:32 > -
hocam bu pizzacıları bırakın, her zaman doğru yerde doğru adamın yanında oldular bunlar.
programa çıkar 1950 dünya kupasından iki örnek verir, 1970 bilmemne kupasında gol atan adamdan bahseder, sonra yalandan iki bağırır ekmeğini alır yoluna bakar.
olan hep gariban vatandaşa, cefakar taraftara oluyor, pizzacı en son ne zaman soğuktan titreyerek cebindeki son parası ile maça gitmiş ?
hala milleti dava edip tazminat peşinde koşuyorlar...
-
bandana adam gibi olacaksın şu hayatta hem ayranın dökülmeyecek hem ekmeğin eksilmeyecek -
Am@deus, dedim ya bitirdi kendini..bundan sonraki durağı belli ..BEYAZ FUTBOL
-
Arat, santos, gio hiç birini desteklemedim içim rahat. Karınca misali suyumuzu taşıdık durduk.
Dışardan bu işi izleyen biri dün bana, hocaya yönetim tarafından müdahale var dedi.
Bende bunun baya zamandır olduğunu ama bölümde kimsenin yazmadığını söyledim.
Yönetimin diğer müdahaleside samet aybaba ya.
Ne samet nede gio severim ama susan dilsiz şeytan.
Yazsanıza kardeşim sezon başı ve öncesi sizler bu adamları met ediyordunuz. Biz yerin dibine sokuyorduk.
Bumudur beşiktaşlılık yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 25 Kasım 2024; 14:2:59 > -
Serdal alali keşke secilseydi en azından Sergen ya da eski bjkli biri hoca olurdu bu saçma sapan yabancılar yerine transfer de bu kadar saçmalama olmazdı. -
Benim hiç birinden umudum kalmadı artık..Bu işleri kotarmak gitgide zorlaşıyor..borç büyüyor...Atarlar bir kayyum, bir süre 10.luk mücadelesi verir takım..Sonrada üç otuz paraya Arabın çorabın birine satarlar..Camiada ne lider var ne de üst akıl
-
Son zamanlarda yazdığım şeylerde hep istikrardan yana olduğumu söyledim, devamlı hoca değişmesini doğru bulmuyorum dedim, ancak hatalarında ısrar eden kim varsa ceketini alıp gidebilir, herşeyden önce Beşiktaş önemli. Her hafta bu kadar hatalı seçimler yaptıktan sonra hocanın arkasında duracak değilim kendi adıma. Her puan kaybında hayattan soğuyoruz, ne moral kalıyor ne birşey.
Yalnız şöyle bir durum var. Bu takıma iyi hocadan önce takıma aidiyeti yüksek ve hırslı oyuncu almak gözüken en önemli şey. 3 senedir sahada yürüyen oyuncu görmekten bıktım artık. Paulista, Semih ve Svensson harici herşeyini vererek oynayan kimse yok takımda. Dün Gedson bile bozuktu. Rafa zaten bunların içinde benim ne işim var moduna girdi, onu da kafa olarak kaybetmek üzereyiz. Artık elimizde Uefa kaldı gibi gözüküyor. Buna yönelik gitmek lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X