|
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1728. sayfa)
-
-
Muleka ne gol atmış be...
-
Seba'dan dan işaret yanlış alınmış, iki sene boşuna hazırlanılmış, yapılan ; yapay zeka, data ve video analizleri, göz ve karakter testleri tamamen yanlış çıkmıştır. Ayrıca masa yamuk, zarlar hileli, oyuncular da uğursuz ve isteksizdir..
-
Film zaten kaç yerinden kopmuş, bu kumaş dikiş tutmaz. Bunlarda çok fazla omurga ve mantık arasak da bulamayız zaten. Şimdi bunu yollasınlar ,teşvik edelim ..arkası da gelir
-
Fikret orman varken en azından iç saha da iyiydik keşke gelse!! -
Bu konuyu defalarca yazdım, bu videoya da ilk defa denk geliyorum. Muhatap bulamıyoruz yahu, rezillik.
-
İçi dışı yok..her yerde iyi olmak zorundayız..yoksa şerefli 3.lük mücadelesi veren, ama bazı seneler onu bile yakalayamayan bir takım olacağız ki olduk bile gözüküyor şu durumda
-
#hasanaratistifa
#gioistifa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 25 Kasım 2024; 17:18:39 > -
Şu anda ölüm sessizliği var. Yöneticilerin konuşmasını başkan istemiyor. Başkan kendi de konuşmuyor. GVB'nin şampiyonluk mu bekliyordunuz lafını söyler söylemez takımdan kovulması lazımdı. Ben gene de Polyannacılık yapayım. Sanırım en düşük tazminatla kovmanın peşindeler. Bunun pazarlığını yapıyorlar. Bu sessizliğin başka bir izahı yok.
Ah be başkan. Trabzon maçında başlayan düşüş sinyalinden sonra en fazla 3 maç sabredilirdi. Baktın olmuyor kovacaksın hocayı. Yanlış hatırlamıyorsam Gs Tudor'u takım liderken kovmuştu. Çünkü takım düşüşteydi ve Gs yönetimi erkenden önlemini almıştı. Sene sonunda da Gs şampiyon olmuştu. Aynı durumda Arat olsaydı lider takımın teknik direktörü mü kovulur deyip şampiyonluğu kendi elleriyle teslim ederdi.
Dün taraftarın yönetim istifa tezahüratlarının sebebi de bu. Madem hoca suçsuz, madem hoca her halükarda Beşiktaş'ın başında o zaman tepki oklarını sen çekersin üstüne.
-
Gedson dün tribüne gittiğinde formasını isteyip durdular. :) Tam komediydi. Tribüne gidecekse Türkçe bilen biri gider. Bu da kaptan Mert'tir. Ayrıca gittiği tribünde tribün lideri yok.
---
-
Hocaya 2 maçlık kredi vermişler. -
hala kulupden çıt çıkmamasını, en ufak bir açıklama bile yapılmamasını lanetliyorum, taraftarı gerizekalı yerine koyuyorlar. saklandığınız deliklerden çıkın, kaçmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 25 Kasım 2024; 17:34:11 > -
"Beşiktaş'ta yönetim, bugünkü toplantının ardından Giovanni van Bronckhorst'a 2 maçlık kredi açtı. Maccabi ve Hatayspor maçlarında istenilen sonuçlar alınamazsa, Fenerbahçe derbisi öncesinde Hollandalı hocanın kaderi netleşecek. "
HT Spor
----
2 maçı kazanamazsa diye bir ihtimale inanıyorlarsa o kararı bugün versinler. Biri Avrupa'da son sırada, diğeri ligde sondan ikinci En azından çık, hatalıyız de. Bu kadro yanlış planlanmış bir kadro. Kadroda 50 tane orta saha varken gittik kanat oyuncusu yerine Mario'yu aldık, de. Yapacağımız transferler şubat ayından belliyken yanlış antrenörü getirdik de. Antrenörün istediği bir oyuncuyu bile almadık de. Geçen sezon gibi kasım ayında ligden koptuk, özür dileriz de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 25 Kasım 2024; 17:49:26 > -
Kafana göre ceza verme millete. Senin verdiğin hatali cezayı forum destek kaldırdı bugün. Burası forum isteyen istedigini yazar. Hakaret vb yoksa mesaj silme hakkın yok dostum ;)
Hayırlı forumlar
-
Haftalar öncesinden söylüyoruz , hocayla oyuncular arasında sıkıntı var. Takıma izin vermekten dolayı oyuncular yeterli çalışmadı. Önde pres yapmıyoruz. Koskoca beşiktaş kendi evinde bile korkak oynuyor -
sanıyorum fener maçına topraktepe ile çıkarız -
Daha hayırlı olacaktır
-
yeniçağ gazetesiŞerafettin Tilki Beşiktaş’ın hoca adaylarını ortaya çıkardı! İşte listedeki beş isimhttps://www.yenicaggazetesi.com.tr/serafettin-tilki-besiktasin-hoca-adaylarini-ortaya-cikardi-iste-listedeki-bes-isim-863049h.htm
-
Oynatmayı düşünen yok. Dediğiniz gibi kulübede beklemesi saçma ama nasıl bir sözleşmesi var, bilmiyorum artık. -
bu oxtan medet ummakta garip geliyor bana geçen sene ne yaptıda bu sene yapacak
sakatlanmaktan bitmiş bir eleman ox. adam topu en soldan en sağa atarken sakatlanıp 3-4 ay oynamadı.
Gidecekti sözde onuda yapmadı. Devre arası gidecem demişti muhtemelen onuda yapmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X