Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1729. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (1 Mobil) - 16 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.611
Cevap
214
Favori
771.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 17271728172917301731
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi bölümünde istediğini yazabilirsin, burada yazamazsın.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Nkoduou arap liginde sov yapiyor, bu elemanlar bizim takımda ayakta duramayan dakka bir sakatlanan oynamayan tiplerken, gittikleri yerlerde sakatlik yok sıkıntı yok
    demekki takimda yonetimde teknik ekipte bir ciddiyetsizlik disiplinsizlik var, buradan giden oynuyor giden surekli forma bulabiliyor, rezilliklerinden biri de bu kac senedir ayni.
    O nedenle gelen bu ali baba ciftligi modunda takiliyor hesap soranda yok
    Ox yolla o da gittigi yerde full kadroya girer oynar
    Digerleri de ayni buna egilmek lazim ama nasil
    Bu arada fb li yönetici arkadas talisca takima hayırlı olsun durumu yapmış telefonda gordum şimdi
  • Besiktas buyuk ihtimalle dun havlu atti ama tabi lig bu ne olacagi belli olmaz. Bu sezan bjk sampiyon olur diyordum ben cunku sezonu cok iyi baslamisti ama olmadi. Hayirlisi olsun. Ek olarak her yil iki takimim sampiyonluk yarisindan biktik uc dort takim olsun her hafta lider degissin. Biraz heycan olsun istiyoruz ama yok.
    Yaw diger hususda bu 3 buyuk kulup su gibi para harciyor bu paralar nerden geliyor. Nasil odenecek. Boyle giderse mali acidan bu.kulupler cok zorlanacak.
  • İkincilik kovalanabilirdi aslında sonunda şl ihtimali var. Gerçi tr kupası için birbirimizi yemek daha mantıklı gibi bilemedim.
  • fener bedelli yapacak borsada ali koç morinhonun parasını milletten alacak
  • gs forumlarında sezon başında dediklerimizin ss ini alıp etiketleyip dalga geçiyorlar

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe
  • Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen: "Bir kulüp ilk olarak teknik direktör seçmez, oyun modeli seçer. Sonra ona uygun teknik direktör arar."

---

Geçen sezon teknik direktör adayları yazılıyordu. Listede 5 isim varsa 5'inin de oyun görüşü farklıydı.

• Mali açıdan çok dengesiz transferler yapıyoruz. Kadroyu küçültüp tek tek kaliteli oyuncu eklemeleri yapmalıyız. Önümüzdeki yıllarda sarışın kardeşler ağır mali kriz yaşayacak. O dönemi iyi değerlendirmek lazım.
  • Valerian bundan kat kat iyi hoca.
    En azından oynattığı oyun belliydi.
  • Arkadaşlar ben de burada çok kişiyle tartışıyorum ediyorum ama hepimizin yaşadığı şey ben bu gece sinirden uyuyamadım. Spora gidiyorum milletin ağırlık kaldıracak motivasyonu yok çünkü üstümüze çökmüş ağırlık zaten. Hasan Aratmış Gioymuş işte Sergen hocamızın Giresun maçı, Valerien’in FB maçı, Şenol Hocanın Lugano maçı. Hoca değişiyor bu çöken umutsuzluk, sinir, stres değişmiyor.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Bu GIO ya 2 maç daha kredi vermişler deniliyor..Hasan Arat bey azmetti demek beraber gideceğiz diye..İsterse Göztepe yi 10-0 yensin mesele değil. ..maç sonu verdiği demeçle beline tekmeyi yemeyi hak etti zaten..Asıl suç bu aşağılayıcı konuşmayı yapabilmesinde...Bu adamdan futbolcular da memnun değil..gitsin diye oynamazlar..Maccabi , Hatay derken yenilirsek daha da fena batarız

• tartekin kullanıcısına yanıt
    İkisi beraber gider.

Murat ve Ertan canlı yayında şuan doğru konuşuyor.
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt

Verdiği cevap doğrudur. Kendi takım bölümünüzde temel kuralları delmediğiniz sürece tamamen özgürsünüz ama başka takım bölümünde provokasyon yapamazsınız. Uyarı tipi yanlış olduğu için destekte cezanızın kaldırılması size diğer bölüme gidip bölüm yetkililerine hesap sorma veya provokatif mesajlar atma hakkı vermiyor. Kendi bölümü haricindeki bölümlere futbol konuşmak için gelmeyip provokasyon yapan kullanıcıların faaliyetleriyle elden geldiğince mücadele tüm bölümlerde devam edecektir.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Affedersin saç diplerime kadar ürtiker döküyorum dün akşamdan beri..ateşim hep 38 civarı sinirden..iştah yemek hak getire ,paso çay kahve..

nasıl mekanlarda sigara içilebilir yer varsa..bu forumda da küfür edilebilir bir yer olması şart..evde yalnız etmek kesmiyor adamı 

• tartekin kullanıcısına yanıt

O açıdan biraz şanslıyım ben. Çevremdeki arkadaşlar ve spordaki arkadaşlar da genelde BJKli. Biri konuyu açıyor deşarj oluyoruz ama ondan da sıkıldık artık.

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepeduhuliye
    İnanmanın cezasının karşılığı yaşananlar mıdır?
    https://www.duhuliye.com/inanmanin-cezasinin-karsiligi-yasananlar-midir

Duhuliye Duhuliye ama İmza ATIF KEÇECİ

• 
Sayfa: önceki 17271728172917301731
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.