Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 1 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Kayserispor (1822. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Orod-Dain Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 35 Misafir (7 Mobil) - 28 Masaüstü8 Mobil
5 sn
55.947
Cevap
243
Favori
1.177.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18201821182218231824
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emirhana kaldıysak stoperde vay halimize yazık gerçekten. Can Keleş ve Emirhan transferleri çok kötü transferler bildiğin çöp transferler. İşte böyle transferler yapan yöneticilere başkanlara inanılmaz uyuz oluyorum. Rafa Silva dışında şöyle bir bakınca 2 yıldır düzgün transferleri yok. Immobile bile aradığımız adam değildi Cenk Tosun gibi takılıyor sahada. Yemin ederim Cenk Tosun 1 2 kafaya çıkar vururdu ortalara sezon başından beri ceza sahası içine girmiyor Immobile.

• duhuliye
    “Ceketini alan gidebiliyor! Artık para harcamamak lazım!”
    https://www.duhuliye.com/ceketini-alan-gidebiliyor-artik-para-harcamamak-lazim
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Ben oyuncularla ilgili bir sorun olduğunu düşünenlerden değilim çünkü ikili mücadelerlerde çok iyi hırslı oyuncular ama iş taktiğe gelince orta saha folloş gibi bizim rakipler çok rahat geçiyor. Stoperler savunmanın önüne kadar geri kaçıyor. Önde press diye bir şey yok. Sezon başı ofsayt taktiği falan yaparak başlamıştık Galatasaray maçına her şey ne güzel diyorduk ne hale geldi takım. 2 haftada 1 hafta tatil yapıyorlar taktik çalışma diye bir şey yok. Duran toplardan sürekli goller yiyoruz ve en iyi kafa vuran adamlar atıyor golleri. Çalışmıyor takım çok net ortada.

• Beşiktaş’a Gabriel Paulista’dan kötü haber.

Brezilyalı futbolcu yaklaşık 2.5 ay sahalardan uzak kalacak.

(TRT SPOR) 34 Yaşında adama 3 yıllık sözleşme verdik Kaliteli ama Kronik maalesef kimse kalitesini tartışmaya açmaz ama ikinci Pjanic.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu takım Hatay maçına ciddi ciddi GIO ile mi çıkacak??? Kendine yöneticiyim diyen ve bu güne kadar hiç bir şeyi yönetemeyen beceriksizler sürüsü buna izin verecekler mi ?? Yarın belli olacak

• Güzel başladığımız sezonda geldiğimiz noktaya bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paulista 2,5 ay yoksa eğer o zaman Tayyip Talha'nın artık rotasyonda oynaması gerekiyor. İnşallah o da belli bir seviyeye gelmiştir. Son oynadığı maçlarda çok hata yapıyordu.

• Adama yücel yeni başkanımız 1.5m teklif etmiş kabul etmemiş eee şimdi takımı düzgünce çalıştırmasını nasıl bekliyoruz bu adamın herşey mantık dışı geliyor. Serdar hocanın ekibi falan çalıştırsın kenarda dursun bu artık niye takımla takılıyor diyesim geliyor yani.

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Allah başkanın yardımcısı olsun bundan sonrası için iyilikler diliyorum. ama Başarısız bir son yazdı Beşiktaş başkanı olarak keşke daha iyisini yapsaydı Çevresini çok dinledi aksine Taraftarı dinlemedi bu olaylar oldu. ayrıca bu iddialar Magazin haberi falan değil yani ciddi şeyler yazmış.

• Ben serdara açıkçası sıcak bakmıyorum. Veli olur, üzülmez olur. Sahada mücadele eden tipte hoca görmek istiyorum zira teşhis daha erken konulur. Biz TS maçından beri takımın asilmadigini söylüyoruz. Bu mesajlarla dalga geçildi istatislikler konuldu. Geçen gün Sergen bugünde üzülmez aynı şeyleri söyledi. Onun için arkadaşlar bana yazarken millet anlamıştır demeyin. Noktası virgülüne anlatmama rağmen onu bile anlamayan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 30 Kasım 2024; 0:39:47 >
  • Sen hoca ile sözleşmesi fesih edelim diye görüşmelere başladıysan, bu adamdan daha da verim falan alamazsın zaten. Bundan sonra bu işin uzaması herkese zarar verir.

• Beşiktaş tüzüğünde 25.4 a ve b maddesini okuyan varmı?

Genel kurula 6 aydan kısa zaman kaldıysa maddesi var orda. Buda tarih olarak 27 kasım yapıyor. 27 Kasım'da arat istifa etti ama spor aş den 29 Kasım'da kulüp başkanlığından istifa etti. Yani 27 kasım günü kulüp başkanlığından istifa etseydi. Kongre kararı alinabilirdi. Bunu bende bilmiyordum adamlar her noktayı kullanmış.

Neyse yarın samet'in imzasını kim neden kullanmış onu ögrenicez anlatırsa tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 30 Kasım 2024; 1:53:33 >
  • Tarak verelim şu arkadaşa  

duhuliye
    Hüseyin Yücel'den açıklama: "Mayıs ayında Genel Kurula kadar..."
    https://www.duhuliye.com/huseyin-yucelden-aciklama-mayis-ayinda-genel-kurula-kadar

• Am@deus kullanıcısına yanıt

ilk istifa ettiği tarihte tam 180 gün varmış Mayıs'ın son pazar gününe ama 180 gün 6 aydan çok sayılır mı yoksa 181 gün mü olunca geçerli oluyor tüzükteki kural anlamadım. Herhalde onlarında kafası karışmışki ondan acele acele çıkıp hala başkanım buradayım falan diyodu demekki :)

• Naganzo N kullanıcısına yanıt
    6 aylık süre mayıs ayının son pazar gününden geriye doğru sayılarak hesaplanır. Yani ilk söylediğin.

Anlatmasida zor bunu ama 27 Kasım'da normal istifa etse genel kurul toplanabiliyordu. Bunlara yorduklari kafayı keşke beşiktaşa yorsalardi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 30 Kasım 2024; 2:3:51 >
  • Yağız Sabuncoğlu: "Emre Kocadağ, Fikret Orman ve Hüseyin Yücel; Beşiktaş başkanlığını gözetliyor." herkese emre kocadağ özgüveni lazım valla o kongrede seçilebileceğine inanıp aday olmak da ne bileyim yani 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 30 Kasım 2024; 2:34:51 >
  • Samet Aybaba'nın basın toplantısı Balon çıkmasa iyi olur Dişe dokunur şeyler bildiğini düşünüyorum herhangi bir korku / endişe olmadan her şeyi ne olduysa açık açık çıkıp anlatması lazım takımın geldiği nokta "Normal" bir camiada asla olmaz. hoş son 5 senede Beşiktaş ne kadar normal tartışılır.

• öğlen 1 e alarm kurdum Samet Aybaba ne anlatacak merakla bekliyorum

kıyısından köşesinden anlatmasında tek dileğim bu

• Beşiktaş'ta İletişimden Sorumlu Yönetici Işıl Zeybek, istifasını geri çekti.
    Kim bu kadın? canı sıkılıyor İstifa ediyor canı sıkılıyor iş olsun diye istifayı geri çektiğini okuyoruz. Beşiktaş yöneticiliği bu kadar basit bu kadar Ucuz bir makam değildir burası babasının çiftliği mi? ben onu çok merak ediyorum ‼️ ‼️‼️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 30 Kasım 2024; 3:18:27 >
  • Bu kulüp 2.5-3 ay içinde nasıl bu hale gelebildi? Dün yaşananları hala aklım mantığım almıyor. Adamı resmen sırtından vurarak kumpas kurarak başkanlıktan ettiniz. Hiç utanmadan bi de yeni bsşkan benim diye poz kesti herif. Ya bu düpedüz darbe. Hasan Arat çok mu başarılıydı? Hayır, bence tam bir hayal kırıklığı ama bu hukuksuzluğu kim nasıl savunabilir? Kongrede insanlar Hasan Arata oy verdi, siz hangi yüzle bu adam görevi bıraktıktan sonra kalktığı koltuğa oturuyorsunuz? Çıkın aday olun kongreye gidilsin orda kazanabiliyorsanız kazanın seçimi. Göztepe maçından itibaren yaşananlar samimi söylüyorum Beşiktaş tarihinin en rezil 1 haftası olabilir. Mayıs ayında bu Hüseyin yücele kim güvenecekte bunun yönetim kurulunda olacak? Başkanım diyerek yola çıktığı adamı sırtından vuran adam kendi yönetimindekilere neler neler yapar.

Bence Beşiktaşın en az 5 senesi gitti. Maaşlar, borçlar falan derken bu kulübün kendini 5 seneden önce toparlama ihtimali yok. Hele Gs ve Fb bu kadar iyi giderken daha bile uzun sürebilir.

Çarşı denen rezil oluşumu da herkes iyi tanısın, görsün. Fikret Orman aday olmayacağım demesine rağmen anında bildiri yayınlayan satılık mamacılar bu rezilliklere tek kelime etmiyor. Sizin derdiniz Beşiktaş değil, sizin derdiniz mamanızı kimin verdiği. ANÇ denen rezili istifaya davet etmezsiniz, hüseyin darbe yapar sesiniz çıkmaz ama Fikret orman nasıl bastıysa o kuyruğunuza adam 1 kelime etse hemen zıplıyosunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 18201821182218231824
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.