Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1921. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
38.573
Cevap
225
Favori
836.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19191920192119221923
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Ne tarafa verdi işareti
  • başkanlığı istiyor da az naza çekiyor gibi. Yoksa niye son haftalarda sesi çıkmaya başladı
  • Am@deus kullanıcısına yanıt
    Doğru babam boylesine acem kılıcı gibi derdi...Çift tarafı da keskin ,kimi keseceği belli olmaz tiplerden .Ama basarili, karizmatik adam, 5 dk da gömdü Arat i..Atatürk gibi konuşmakla olmuyor, fotoğraf çektirmekle filan..Candaşi bile kendi programında citiledi, ancak bana H.Yucel i bir tık daha tutuyor izlenimi verdi .S.Adali mi ,H.Yucel mi şu an karar veremem.. Konuşsunlar dinleyeyim derim kendi payima..Ama şunun altına imzami atarım ki, Ocak ta aday olmayan Mayıs'ta seçim kazanamaz
  • Fikret Orman: "Serdal Adalı gık demedi. Hapis yattı çocuk! 'Kolum kırıldı' bilmem ne, 'kız kardeşim onu yaptı' bilmem ne yapmadı.". Aslında yanlış iyi ki hapis yatmış Beşiktaş tertemiz kupasını Savcılığa iade etti de 7-8 senede ancak Kupayı temize çekti 2020 Aralık'ta umarım Arat da Mahkemelerde yargılaması yapılır ve Yaptıklarına karşılık cezaevine gönderilirken görürüz kendisini.
    Toksik bir İlişki oluştu artık bana göre Beşiktaş | Orman arasında ne Hayır diyebiliyor ne Evet diyebiliyor hep arada kalıyor ilişki 🙃
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Mevcut durumda yücel hakkında olumlu konuşması normal hocam, bütün bu yapıyı (beşiktaş'ı) o ayakta tuttu. Bugünde çıktı hodri meydan dedi. Ama unutmamak lazım yücel, bu adam ilk seni kandırdı! Sen olmasan bu durumlara düşmeyecektik sanki ?

Adali aday olursa, hepsinin içinden geçecek bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Aralık 2024; 21:56:26 >
  • adayların listesi de önemli. artık geçmiş yönetimlerde bulunmuş birilerini görmek istemiyorum. başka türlü bu kaos bitmez
  • Zengin Cemil diye biri varmış kopsun gelsin daha ne duruyorrrrrrrrr 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

Dernek statüsünde olduğun sürece o işler devam eder. Millet eve ekmek götürecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Aralık 2024; 21:53:1 >
    kulübün sahibi taraftardır geyiği de baydı artık. nasıl bir sahiplik bu batırana karşı hiç bir yaptırım yapamıyoruz
  • Kaçırmayın derim. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe

Yarin gidelim oturalim koltuga madem🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

• Mansimov'un kanali bir haftadır bizi kendine kilitledi. Adamlar resmen bjk tv gibi çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Aralık 2024; 22:11:31 >

Baskan adayim mansimov..kanalimizda hazir mis..

• Ben de baskan adayiyim Arat tan neyim eksik o da culsuzdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 3 Aralık 2024; 22:17:46 >
    Ben de Hüseyin Yücel e derim ki, H.Arat-Kaan Sakul, Friedel ve GİO bu işleri yaparken sen 2.baskandin ,hiç mi görmedin hiç mi müdahil olmadın?Birlikte mıydın ortak mıydın bu işlerde? İste bu soruların önüne geçmek için F.Orman iki kez açıkça Hüseyin Yücel ile Arat daha önceden tanismiyordu .hatta H.Yucel ,Adalınin listesinden aday olsam uygun mu diye sordum ama Adalı işi ağırdan aldı ve Hasan Arat da H.Yucel e teklif edince ,Hüseyin'e kim seni istediyse oraya git dedim diyor..Yani Hasanla Hüseyin eski dost değil,bazı dolaplar cevrilmisse o ortak değildir,olsa olsa tecrübesizliğinden anlayamamistir diyor .Açıkça korudu onu .Yoksa istese iki sn de gomerdi.Sen 2. Başkansın bu işler oluyorken neredeydin demesi yeterdi..demedi .S Adalı kuvvetli adaydır ama tekrar ediyorum Ocak ta aday olmazsa Mayıs'ta aday olsa dahi kazanamaz
  • Hizmet var hizmet, hemde beşiktaşa. Öyle koftiden adamlara inanmayın. App bunları anlatıyorum. Bu geceye özel akìl beşiktaşlilar toplantımız başladı. Katılım 29 tele.
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Doğru anlamışsın hocam ama bu tecrübesizlikle beşiktaş'ın başkani olduğunu düşün...

Dün sergenle anlaşamadın bugün seçime gittin mesela... Bilmiyorum anlatabildimmi ? Kurduğu basket takımı o kadar masrafa rağmen başarısız.

Bence bu işler artık böyle olmamalı.
    Gerçi seba dönemi bile kimin kimi işaret ettiğinin bir önemli kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Aralık 2024; 22:30:40 >
    Biraz inovatif çözümler üretmen lazım farkın olsun btc eth ödeme sistemi gelmeli
  • 
Sayfa: önceki 19191920192119221923
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.