Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1922. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TheCaliph_ , Roberto Baggio , Harun987 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 27 Misafir (6 Mobil) - 23 Masaüstü7 Mobil
5 sn
38.566
Cevap
225
Favori
836.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 19201921192219231924
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Paran varsa girersin.
    20 tele diyoruz adam ödememek için takla atiyor. Yaralı parmağa işemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Aralık 2024; 22:34:59 >
  • Am@deus kullanıcısına yanıt
    Hastalık teşhisi tamam, şimdi İlaç bulunacak ilaç ne? Beşiktaş'ı "Dernek" olmaktan çıkarıp bir yatırımcıya satmak Manchester United gibi Göztepe gibi örnekler var Göztepe bize 4 attı Manchester City ve PSG örnekleri zaten biliniyor. Beşiktaş'ı satmak gerekiyor satacaksın ki 5 yıllık plan yapılsın yoksa gelen yönetim fazla kalmayacak Adalı çok mu iyi adam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 3 Aralık 2024; 22:33:43 >
  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt

akaretlerde yine sıkıntı mı var hocam?  

• F.o güzel birşey söyledi ama anlasillmadi sanırım. Epl lig televizyon gelirini söyledi ve bizimkini. Üstelik bizimki her yıl değer kaybediyor. Yabancı yatırımcı para kazanmak ister, neden alsın beşiktaş'ı? Zaten izleyen olmayacak marka büyümeyecek. Beşiktaşı anca takıntı yapmış türk iş adamları alır.

Shining24...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Aralık 2024; 22:43:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiningeagles24

Hastalık teşhisi tamam, şimdi İlaç bulunacak ilaç ne? Beşiktaş'ı "Dernek" olmaktan çıkarıp bir yatırımcıya satmak Manchester United gibi Göztepe gibi örnekler var Göztepe bize 4 attı Manchester City ve PSG örnekleri zaten biliniyor. Beşiktaş'ı satmak gerekiyor satacaksın ki 5 yıllık plan yapılsın yoksa gelen yönetim fazla kalmayacak Adalı çok mu iyi adam?

Olay tamamen bu. Adam takımın anasını ağlatıyor hadi güle güle diyip gidiyor ne kadar güzel iş. Batırıyor hiçbir sorumluluk yüklenmiyor. Bu iş kişilerin değişmesi ile düzelmez

orası öyle. zaten batık bir kulübü takıntısı olan biri alır. Aklı başında olan biri bulaşmaz gider borçsuz kulüp bulur kendine

Komisyon veririz sana da

• Besiktas'i satmaya gerek yok ki borcunu sifirlayana tapusunu verirsin
  • Bu Fikret Başkanda az kolpacı değil :)

Ne zaman başkan olcaksınız diyor candaş,Fikret başkan fındık zamanı diyor.

Aklı fikri fındıkta tey allam:)

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Bu cenderede tek çıkış yolu gs gibi taşınmaz satmak. Başka yolu yok. On yıla varmaz kötü yönetimlerle yine aynı döngüye gireriz.
  • Geçen seçim de Hemşerim Serdal Adalı seçilsin istemiştim.
    Hüseyin Yücel 100m dolar hibe etsin. Oyum onundur.
    bu sistemde aynı noktaya gelmek kaçınılmaz. artık tüzükte ciddi değişiklik yaparak mı önüne geçilir yoksa devlet dernek kanununu baştan yazarak mı engeller bilmiyorum. yoksa mevcut düzen çalmaya çok elverişli

Kesinlikle hocam kim niye GS, BJK, FB gibi bir takımı satın alsın. Daha doğrusu almasına alırlar da böyle büyük bir yatırım yapsınlar.

Göztepe örneği zaten akıl alır gibi değil, Göztepe dediğin takımı Mehmet Sepil 7.5m€'ya almıştı 2. lige düştüğünde de 50-60m€'ya sattı taş çatlasın ki Göztepe borcu olmayan bi klüptü. Türkiye'de bi spor klübüne en fazla bu kadar yatırım gelir zaten, 500m€ borcu olan takımı kim neden alsın, ne kadara alsın, ne umutla alsın ...

Onu da geçtim Göztepe sanki City oldu da örnek veriliyor, yahu bi maçta 4 atmak harici ne başarısı var Türkiye'nin orta sıralarında rastgele bi takım işte  

Ortalık hala toz duman ..benim gibilerin ki ,şuna veya buna kalben manevi destek olur sonuçta..Asıl senin gibi kongre üyelerinin kime destek verdigi belirleyici olacak hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 3 Aralık 2024; 23:13:45 >
  • 300 milyon dolar borç var. Bugün aramızda toplayıp kapatsak 5 sezon sonra yine bir 300 daha olur.

Klübün geliri ile gideri orantısız. Yılda 50 milyon euro maaş ödemesi var, gelir 5 milyon euro...

Hiçbir iş adamı kar etmesi imkansız olan işletmeyi satın almaz. Tabi fanatik değilse...

Zaten klüp dernek statüsünde olduğu için satılamaz, dernek statüsünden çıkarma kararını almak bu taraftara rağmen almak yürek ister.

Klüp satın alınırsa bazı eski alışkanlıklara kalıcı olarak veda ederiz. " yönetim istifa" gibi...

O saatten sonra klüp birilerinin malı olmuş olacak, çarşı ile fellas artık köy kahvesinde maç izlerler.
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    Mal kötü hocam. Burdan takım alacağıma anadolu'dan iki kıytırık kasaba alırım. Eminim getirisi daha iyi olur. NBA takip ederim yıllardır orda her takım ara sıra satılır. 250/300 milyon dolara alınan takımlar 4 milyar dolara satılıyor. Kazanç böyle birşey. Ama neden ? Mal iyi marka değerleri var adamların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Aralık 2024; 23:19:53 >
    Ne demek istediğini anlamadım? Bir şeyler mi kaçırdık?
  • 4 büyük takımı satın alacağına bir yatırımcı gidip Sakaryasporu falan alsa Göztepeyi aldığı gibi daha iyi onun için.

• Bence Fikret Orman güzel konuştu. Yani 20-30 üst akıl toplanıp beyin fırtınası yapmalı ve gelecek adına doğru bir adım atmaya çalışmalı. Uzun süredir her gelen kendinden öncekilere giydirmeye çalışıyor. Yani kısır bir döngüde gidiyoruz bir çıkmaza. Her gelene daha da büyüyen bir sorun yumağı kalıyor. Artık hayal satmaktan vazgeçip mantıklı, olabilir vaadler verilmeli ve bunlar adım adım hayata geçirilmeli. Tecrübeli, tanınmış transfer geyiği de ivedi bir şekilde bırakılmalı. Sisteme dönük, fizikli, genç oyuncular kovalanmalı ve buna uygun da hoca getirilmeli. Şimdi Bayern-Leverkusen maçını izliyorum ve mesela Company gayet iyi hale getirmiş Bayern takımını. En çok koşan takım haline getirmiş. Demek ki iyi çalışmışlar. İyi çalışıp iyi de taktik verilirse kısıtlı kadrolarla bile. Başarı elde edilebilir. En azından seyir zevki olan bir takım haline getirilebilir. Feda zamanı Samet hoca ile bunu yapmıştık. Yine yapmak mümkün ama biraz buna uygun davranmak lazım.

• 
Sayfa: önceki 19201921192219231924
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.