|
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1920. sayfa)
-
-
Fikret Orman: "Ocak'ta bir teknik adam ile anlaşmaya gerek yok. Hedef yok, bir şey yok! Geçen sene Beşiktaş Al Musrati ve Ernest Muçi'yi almasa ne kaybedecekti?"
İki tane Kupa kaybedecekti Beşiktaş burada çok ağır Saçmalamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 3 Aralık 2024; 21:8:1 > -
Fikret Orman: "Ben takımı Çin'e götürdüğüm için mahkemeliğim, iki maç yerine bir maç oynadık diye. Bu kararı alan da Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki İcra Kurulu'ydu -
Fikret Orman: "Samet Aybaba'nın bunları daha önce söylemesi lazımdı." -
Fikret Orman: yapmağa, etmağa, gaydırmağa, olmağa, yıkmağa, ağlamağa, karalamağa...
özlemişiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 3 Aralık 2024; 21:13:47 > -
Fikret Orman: "Samet Aybaba 'Beşiktaş ile 4 senelik sözleşme yaptım. 2.5 M$ bıraktım' dedi. Samet Hoca bizimle 2 yıllık sözleşme yapmıştı. Ayrılana kadar olan maaşını da almıştı.
Samet Hoca bizimle çok özverili çalışmıştı. Parasal olarak önümüze bir şey koymamıştır. Hep yanımızda olmuştur. O takımın kurulmasında büyük pay sahibidir." -
Gelecek başkan 1,5 - 2 yıl transfer yapmasın alt yapıda kendine lig kursun 2- 3 yılda herşeye ambargo korsun
Türkiye geneli 200 tane fakir aileden genç yetenekli futbolcu alarak 12 tane takım kurulsun (1-2 yıl sonra en az 30 tane üst düzey futbolcu çıkar)
1 - fakir aile çocuğu (asla tanıdık, personel ve yönetici akrabaları olmayacak)
2 - hocasına saygılı
3 - hızlı koşabilen (yavaş koşan hiç bir genç alınmasın)
4 - güçlü ve fiziği iyi olan (en az 9 - 14km koşan)
200 adam maaş 35 bin tl x 100 + yemek 200x30x350tl + servis = 7.000.000+ 2.100.000 ...... = 10 milyon tl
10 milyon x 12 = 120.000.000 TL = 3 milyon euro eder (Yıllık)
2 yılda 6 milyon euro eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 3 Aralık 2024; 21:17:6 > -
Başkanın başarısı tartışılmaz ama kendi dönemini tamamen unutmasın. Pepe maaşı ödenmediği için feshedip gitti, bayern deplasmanına vagner love ile çıktık. Şenol hocayla 3. Şampiyonluğa giderken milli takım lobisi yapıp hocanın aklına girdiler, renkliler bir anda ülkü ocağı başkanı gibi sabah akşam Şenol Güneş milli takıma diye hastag açıyordu...
Çok severim başkanı ama kendisi de çok iyi biliyor ivme kaybolduğunda toplamak imkansızdır.
Biz şu an ivmeyi kaybettik, tamamen dibe batıp sakinleşmemiz lazım. -
Başkan bu ağır olmuş Yahu 204 Numaralı kongre üyemiz Arat aranıyor var mı gören? Fikret Orman: "Hasan Arat, 'Tehdit ettiler' demesin. Beşiktaş başkanını kimse tehdit edemez. Hasan Bey 'Ben beceremedim' diyecek, bu kadar." -
Fikret ormandan aldık işareti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omzunda_muzikaletli_zenci -- 3 Aralık 2024; 21:20:15 > -
Fikret başkan hangi kanalda konuştu arkadaşlar bugün de konuşmuş galiba -
Baba desteği attı Hüseyin Yücel hayırlı olsun -
Akil adam oldu resmen. Son dönemi başarısız da olsa tarihin en iyi 2. Başkanı bence. -
Fikret Orman: "Mayıs'ta ciddi biri olmazsa aday olurum."
gel be reis -
Kimse aday olmazsa .... diyor o zaman kesinlikle olmasın
-
Fikret Orman: "Çarşı kim? Bir kişi mi? Beşiktaş'ta kaç taraftar grubu var? Beşiktaş'ta herkes aynıdır. Herkese aynı mesafedeyim. Beşiktaş'ta kimseye ayrıcalık tanımam! Süleyman ağabey de tanımadı. Süleyman ağabeyi ağzından düşürmeyenler, yaptıklarının tersini yapıyor. Çarşı grubunda kim var şu an, tanımıyorum. Açıklama yapmışlar, beni istemiyorlarmış. Çok da tın yani! Kendilerini deşifre ettiler. Benim için yürüyüşler yaptılar, neredeler şimdi? Bana yapılanları yapın demiyorum ama Beşiktaş'a sahip çıksınlar." -
Bence de..hem de tartışmasız..Serdar da iyidir ama diyor ,bir yandan da Hüseyin in karşısına çıkmam diyor..S.Adali, Ocak ta değil de Mayıs ta olur haberleri var ama Ocak ta aday olmayan Mayıs'ta da alamaz.Bir de özellikle H.Yucel, H.Arat i daha bir sene önce tanıdı diyerek, H.Arat in kabahatlerinden uzak tutuyor..H.Yucel hayırlı olsun diyorum tekrardan..F.Orman desteklediği için de degil, konuşmadan anlaşılan camianın nabzı öyle atmaya başlamış belli ki .bu benim okumam,zaman gösterir elbet -
İki tarafa da gül attı. Son dönemde başkanlığı sana bırakayım serdal demiş. Bu fikret orman her zaman söylerim tehlikeli, konuşmasını çözümlemek zor.
Candaş seninde hitabin güçlü çık karşıma dedi mesela, bu bile her yere ve duruma mesaj.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Aralık 2024; 21:34:0 > -
16.06.2012: Samet Aybaba ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. (Link)
27.05.2013: Samet Aybaba'nın sözleşmesi feshedildi. (Link)
29.06.2013: Samet Aybaba Antalyaspor'la sözleşme imzaladı. (Link)
Hoca çalıştığı bir senenin parasını aldı. Çalışmasa 2013/2014 sezonunun da parasını alacaktı (ya da daha düşük ücrete çalışsa aradaki farkı bizden almaya devam edecekti) ama Antalya'yla anlaştı ve para almadı. Bunu kendisi de söyledi zaten basın toplantısı yaptığı gün.
-
Oha böyle bir şey mi var ki candaş bu soruyu Fikret Orman'a yönetti
"Yabıncalara satılmak için bir projenin kurbanı mi"
x (formerly twitter)Ekol TV (@ekoltvv) on Xhttps://x.com/ekoltvv/status/1864010541406028089?t=Unhv7IXDT9jtL8JwDa-oHA&s=19
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X