Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ (2245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cengizps3 , KonsolMania , MJKOBE24 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 21 Misafir (4 Mobil) - 20 Masaüstü4 Mobil
5 sn
47.708
Cevap
235
Favori
1.013.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 22432244224522462247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında var ya gelse Magath, tam disiplin adamı. Futbolculara komando gibi antrenman yaptırır. Sabah 6da kaldırıp başlatıyormuş idmanları.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deli İbo gelse Masuaku'yu dövme ihtimali yüksek demedi demeyin.

• carelesswhisper kullanıcısına yanıt

Derbi olayı değil, iki sezondur iyi başladığı lig, Avrupa'da sonunu getirememesi...

İsmail Kartal'ın Hırvatistan şubesi, ötesi yok... Son sezonunda lige 5 hafta kala lider girip, 3. yapması...

ki aynı sezon FB'deki İsmail Kartal da son 4 haftada 2 beraberlikle GS'ye şampiyonluğu hediye etti.

İki loser TD sayesinde GS şampiyon oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 8 Ocak 2025; 1:7:33 >
  • NeoNesil2025 N kullanıcısına yanıt
    Bizim amacımız şu an sonunu getirememek mi? Biz daha ligin başında şampiyonluktan kopuyoruz 3 sezondur. Sanırsın ortada bir takım var da gelecek hoca bizi şampiyon yapsın diye getiriyoruz. Yazdıklarım çok açıktı. Bize şu an taktik disiplini sağlayacak ve yenilse bile taraftarı oyunuyla memnun edecek birisi lazım. Yani kısaca şu an bütün mesele takımın toparlanıp bir sistem oturtulması. Bu geçiş sürecini Deli İbo'larla Şifo ya da yabancılardan Niko Kovac tarzı kabız hocalarla yapamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carelesswhisper -- 8 Ocak 2025; 1:18:57 >
  • Serdal Adalı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti. | Neyse en azından birileri gibi menfaat için Yanak okşatmamış keşke hiç gitmeseydi orası ayrı seçim döneminde gitmediği için zaten yardım etmezler. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor	v BEŞİKTAŞ

• Ülkede başarıya aç genç yerli TD'ler varken yabancıya para dökmek aptallıktır. O yüzden Biliç, Schmidt vs geçelim... Deli ibo, Şifo gibiler de maalesef Beşiktaş seviyesinde değil.

Tabi TJK Başkanı varken zerre umudum yok Td konusunda. Gider Ismael, Tigana tarzı abuk subuk adam getirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 8 Ocak 2025; 3:36:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoNesil2025

Ülkede başarıya aç genç yerli TD'ler varken yabancıya para dökmek aptallıktır. O yüzden Biliç, Schmidt vs geçelim... Deli ibo, Şifo gibiler de maalesef Beşiktaş seviyesinde değil.

Tabi TJK Başkanı varken zerre umudum yok Td konusunda. Gider Ismael, Tigana tarzı abuk subuk adam getirir.

Eğer kast ettiğiniz çağdaş sa çok umutluydum ama bence Başakşehir de iyi bir performans vermiyor, İlhan palut un çalıştırdığı takımlar sezon içinde istikrarsız mesela Rize 3 maç kazanıyor 5 maç ses yok o da bize gelmez başka başarıya aç ve genç diyebileceğimiz kim var, eğer arda diyorsanız Onur'a taraftar istemiyor

• kemerburgazdaki imarsız arsaya konut projesi planı var, muhtemelen imar istemeye gitti, proje olursa kasaya 180 milyon dolar para girecek.

en azından çabalaması bile olumlu.

• Mert günok olmasa bu takımın max 20 puanı vardı ligte. Kümenin biraz üstündeydik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gün oldu. İletişim çok zayıf. Şu an ne yapılıyor haberimiz yok. Plan dedikleri şey plansızlık mı? Acele iş yapılmasın ama bir açıklama gelsin en azından aday havuzu daralsın. Alman futbol aklı dedikleri adam pazar günü arabayla yola çıksa şimdiye gelirdi.

Dua etsinler dün takım galip geldi.

• Mert Günok 'un son 2 maçta yaptığı 10 net kurtarış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 8 Ocak 2025; 11:27:41 >
  • Sercan efendi bu haberinde patlayacak gibi gerçi daha 12 saat var ama ben ihtimal dahi vermiyorum

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor	v BEŞİKTAŞ

• ehmet34 E kullanıcısına yanıt
    Katıldığı programlarda pazartesi gelecek diye söylemişti. Şimdi bir kaç gün içinde deniliyor. Kulüpten bilgi akışı sıfır yine.

• ehmet34 E kullanıcısına yanıt

Patlasa ne olacak ki? Son 1 senede kaç kere patladı. Onun öyle bir derdi yok görüntülenme ile parasını cukkalasın yeter ona.

• Hasan Arat çok plancıydı 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor	v BEŞİKTAŞ  Neleri gayet güzel planladığı ancak bir sene sonra anlaşılmıştı 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor	v BEŞİKTAŞ 

• tartekin kullanıcısına yanıt

Hasan Arat’ı 10 günde eleştirmeye başlayan, plansız diyen sen, yine 10 gün oldu başka konuda Serdal Adalı’nın askerleriyiz yazmışsın. Hani Adalı’nın planları? Hani hoca hazırdı? Ben senin objektif olmadığını zaten biliyordum. Sadece kendi adamların değil diye eleştiriyordun şimdi askerleri olmuşsun.

• Bravo ne güzel keşfettin..Demek sen de bizim kulübe üye oldun yakından izliyorsun ..sevindirici..Hasan Arat ı bir ayda keşfetmiştim..Çünkü Conti, Flick derken GVB getirince , boş beleş selfie çektirdiği anlaşılınca notumu verdim ama senin anlaman ancak bir sene aldı..Serdar Adalı büyük büyük laflar etmedi ki sözünü tutmadı diyelim .

BU KAOS ORTAMINDA DAHA 3 GÜNDE YÖNETİME LAF SÖYLEYEN BEŞİKTAŞ'a KÖTÜLÜK YAPAR.

BÜYYÜK BAŞKAN ÖZLEDİK mi?? NAYIR !!

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor	v BEŞİKTAŞ

@Lincoln Burrows. @omzunda_muzikaletli_zenci @Am@deus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 8 Ocak 2025; 13:23:3 >

• Rafa Silva'yı anlayan, koşularını gören ve pas atan adam yok takımda. Mario 'nun rafanın koşusuna atmadığı pas da akşamki maçtan hafızalarda yer etti. O yüzden kaliteli ve birbirini anlayan, ezbere bilen oyuncuların sayısını arttırmadıkça futbolumuz da bir adım öteye gitmez böyle bir oyuncu topluluğu içerisinde "Elmas" gibi parlıyor.

• mitescere kullanıcısına yanıt
    Kulüp de yönetimin ne yapacağı belli mi ki bilgi akışı olsun

• 8 Gol 4 Asist yapmış 12 gol katkısı kendisinin düzeyinde 3 topçu bile yok üstelik takımda | Maaşına laf edenler vardı bir ara Forumda.

• 
Sayfa: önceki 22432244224522462247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.