Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
45.039
Cevap
233
Favori
959.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 22442245224622472248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kongre de başkanla baya samimiydi bu sefer istihbarat alıyordur diyordum ama yine patladı

Ayrıca iyi bi iletişim ekibi şart istediklerinde bi açıklama ile taraftara cevap verebiliyorlar bülent uslu olayı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 8 Ocak 2025; 13:10:12 >
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Süleyman abi de plan yapardi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 8 Ocak 2025; 13:27:52 >
  • Bu yaz bu adamlardan kurtulabilecek miyiz bakalım.

• Kulübümüzden Bilgilendirme

Serdal Adalı Başkanlığındaki Yönetim Kurulumuz, yeniden yapılanma planlaması doğrultusunda iletişim birimimizde görevlendirmelerde bulunmuştur.

Yeniden yapılanma planlaması uyarınca kulübümüzün Medya ve İletişim Grubu Koordinatörlüğüne Bülent Ülgen, İletişim Direktörlüğüne Ertuğrul Akgündüz getirilmiştir.

Bülent Ülgen ile Ertuğrul Akgündüz’e çalışmalarında başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız. | Bülent Ülgen iyi bir Beşiktaşlı yararlı olacaktır diğerini tanımıyorum.
  • abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Boşta olan Fatih Tekke var mesela, denenebilir... İstanbul ve Alanyaspor performansı ortada. Avcı sonrası Ts'ye geçme haberlerinden sonra Alanyaspor'daki performansı düştü. Ts siyasi görüşünden dolayı kendisini almadı. Biz teklif etsek koşa koşa gelir sonuçta 2010 yılında bizim takımda oynamıştı 2 maçlık da olsa...

Arda, Emre Belözoğlu gibiler Beşiktaş'a gelmez. GS, Başakşehir gibi devlet destekli takımlar teklif etse koşa koşa gidecek adamları zaten biz istemeyiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 8 Ocak 2025; 14:24:8 >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Allahtan Süleyman Abi nin zamanında...anladın sen onu🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor 

• tartekin kullanıcısına yanıt

Abi yanlış anlama haddime değil ama kendin söylediğin için soruyorum sen gecen Beşiktaşı bırakıp arsenal i destekliyeceğim yazmıştın ayrıca buraya yazmayıp sergen fun clup ta yazacaktın bak cidden polimik yapmak için yazmıyorum çok garipsemiştim o zaman soracaktım soramadım neden?

• mitescere kullanıcısına yanıt

Gs ikisine toplam 5m verse Eyüp paket yapıp verir... Arka bahçesi sonuçta.

o 10m demeleri ise Gs'nin rakiplerini savuşturma taktiğidir...

• BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

Estağfurullah..Neden öyle dedim? Ne yönetimde, ne geleceği dedikodusu yapılan hocalarda ,ne de mevcut futbolcularda beni heyecanlandıracak birşey bulamıyorum da o nedenle söyledim..Ama Beşiktaş ı bırakıp Arsenal i destekleyeceğim demedim, ''heyecanlı bir Beşiktaş taraftarı olmayacağım ve Arsenal a destek olacağım dedim''.öyle de yapıyordum zaten ..ama Sergen FC de yazdığımız zaman da rahat bırakmıyorlar, o nedenle mecburen mecburiyetten iki yerde de yazıyorum işte . Yani bazılarına dert birken iki oldu🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 8 Ocak 2025; 19:46:35 >
  • serdal adalının bahsettiği, transferleri cebinden yapacak olan 2-3 yöneticimiz bir eyüpten ahmet kutucu çekemiyor mu? yırtık 1m euro falan mı verecekler cepten?

cepten bi tane ahmet kutucu çekemiyorlarsa para lafını ağzına aldı diye hüseyin beye niye saldırdılar. adam cepten 30m koymuş kulübe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 8 Ocak 2025; 15:27:18 >
  • BlacKartal78 kullanıcısına yanıt
    Rahmetli de fan clup aplikasyon da takılın derdi
    Rahmetli Arsenali de destekleyin dermiydi bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 22442245224622472248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.