< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2244. sayfa)
-
-
Ahh be liderdik ama Antalya 2yi attı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hasan Arat'ı zaten söylemeye gerek duymuyorum ömründe 1 başkan adayına güvendim Beşiktaş'ın içinden geçti nasıl kötü yorum yapacağım konusunda şaşırıyorum. Olması gereken tek şey; Son iki Beşiktaş yönetimi giydikleri dön rengine kadar incelenmeli suç unsuru varsa Mahkemeye verip ihraç etmeliyiz ama tabii ki olmayacak. çünkü bütün suçlu arat büyük oyun bozuldu Arat'ı %100 suçlu bulunca.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
maçı izlemedim özet görüntüler Beşiktaş = PTT takımı olmuş
Beşiktaşın pozisyonu yok Mert ve Direkler bize maçı kazandırmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Ocak 2025; 21:39:0 > -
Sayfanın yöneticisi, Mert'i maçın kahramanı yapan konuyu bilmiyor herhalde.
-
Beşiktaş'ta Graham Potter, Niko Kovac, Vladimir İvic gibi isimler de konuşuluyor.
Ancak asıl plan, Alman scout ekibiyle uyumlu çalışacak, Bundesliga ekolünden bir hocayla anlaşmak.
Bu arada görüşülen scout şefi, kariyer olarak tartışılmayacak bir isim.
(Fırat Günayer) | YouTube yayınında yine İyi Uyduruyor Günayer açık da konuşmuyorlar ona uyuz oluyorum Kim abi Scout 10 gün oldu Tartışmayız zaten yeter ki gelsin.
saçma sapan yabancı gelecek..
yabancının kralı mourınho geldi rezil oluyor ne yabancısı ya.
yerli git getir çağdaş atanı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çağdaşı bırakmazlar. Deli İbo kaptan 6 ay denensin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
saçma sapan sırf hocalar falan gündeme gelmiş onlar geleceğine deli ibo gelsin vizyon ayagına saçma sapan yabancı gelecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bugün kalede Ersin olsaydı maçı vermiştik.
Mert her maç çıkıp gönderme yapıyor da bu göndermeler uzay boşluğuna gidiyor bence. Takımda hiçbir toparlanma yok.
https://x.com/haberkartali/status/1876706619985203359?s=46
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Roger hayalim bittiquote:
Orijinalden alıntı: EaGLe Power
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Umarım yalan haberdir.
-
Üzülmez ÜZER !! ..Yabancının 4 te bir fiyatına çalışır..Giderken tazminat istemez..Düzelmesi gerekenleri bedava tarafından düzeltir
-
Bu adam Türkiye'ye gelmez.
Kariyerine bakın hep bir düzen/sistem oturtmuş takımları gidip çalıştırmış; Salzburg, Leverkusen, PSV, Benfica.
CV'si iyi, puan ortalaması iyi, yaşı (TD için) genç.
Hadi kafayı yedi, çok çaresiz kaldı, önerilen para "aklını kenara bırak" dedirtti diyelim; Ocak'ta yine gelmez, gelecek sezonun başında anca. İki risk birden almaz.
Ki istediği iddia edilen paraya da buraya gelmez, sanmıyorum. Benfica'dan aldığı para net 5 milyon Euro'ydu. Türkiye'ye en az 7.5'tan açar kapıyı.
-
Hocamı 1 ay önce Afyon'da gormustum sucuk gomuyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 7 Ocak 2025; 23:30:51 >
Felix magath haber yollamış, büyük kariyer ama yaş 70 nasıl olur bilemedim.
Racır şimit olmaz, bize tepeden bakar.
Bence sezon bitene kadar hoca gelmesin, bu adamlarla zaten rezil olur gelen hoca.
-
Geçenlerde dedim Roger Schmidt bu takıma gelmez, Terzic'i zaten saymıyorum. Ortada liste diye dolaştırdıkları isimlere bakınca Bilic'in gelmesi en iyisi olur. Bu adama bu kadar neden düşman bizim taraftar anlamadım. Taktılar bir derbi olayına, VAR olsa o dönem bir çok derbiden puan ve puanlar çıkartmıştı. Özellikle Fb maçlarında inanılmaz katliamlar yaşandı Bilic döneminde.
Bizde şu an kondisyon bitikliği var evet ama gördüğüm en büyük problem bu takım sahaya yerleşmeyi bilmiyor. En temel şeyden yoksunuz. Hem kondisyon hem taktik disiplin eksikliği olunca da ortaya bu rezillik çıkıyor. Bunu düzeltebilecek ve şu an gelebilecek en iyi hoca o yüzden bana göre Bilic. Deli ibo falan demeyin yapmayın yani o kadar düşürmeyin bu kulübü. Zaten dibe gittik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X