Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1924. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: EaGLe Power , hage84 , EaGLe Power , GUERRA , bjkyener Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (5 Mobil) - 16 Masaüstü6 Mobil
5 sn
38.502
Cevap
225
Favori
834.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 19221923192419251926
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hasan Arat Kaan Şakula yetkiyi verip Hüseyin Yüceli saf dışı bırakmış.Buna rağmen Hüseyin Yücel cebinden para vermeye devam etmiş.Şimdi de doğru kararla seçime gidiyor ve cesurca aday oldu. Güzel bir yönetim listesi oluşturur ve iyi bir planlama yaparsa Mayısta da onu destekleriz. Öyle en büyük işte ona ne denir bilmiyorum çünku bu bir vaat değil; Koz demek istiyorum: en büyük kozu Quaresma gelecek! olan Adalı'ya Beşiktaş'ın başkanlık borcu yoktur. Beşiktaş'ın kimseye borcu olmaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 4 Aralık 2024; 2:22:19 >
  • Sugar23 kullanıcısına yanıt
    Burası siyaset tartışması yapacak bölüm değil ama lafın Devamı siyasi şu kadar söyleyeyim Demirören başkan olsa bile Beşiktaş'a bütün servetini vermez Borcunu kapatmaz yapmaz bunu Demirören bunca zamandır öyle yada böyle Servet sahibi oldu tüm parasını bize mi hibe edecek? :)) yd bile yapmazsa kim yapacak bu işi peki? Ethem Sancak mı adam ihraç edildi Beşiktaş'tan. yani şunu demek istiyorum Beşiktaş uzun vadeli plan yapmak istiyorsa tek çözümü var Dernek olmaktan çıkıp Kulübü satmak bu acı bir gerçek yeryüzünde ki hiç kimse Beşiktaş'ın Borcunu kapatmaz borç ise her sene en az X2 artacak bu şartlarda çok geç kaldık zaten Romantizm falan hikaye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 4 Aralık 2024; 2:37:30 >
  • Kivalo kullanıcısına yanıt

İnkar etmiyor hocam sadece açık açık söylemiyor, defalarca "kimse elini taşın altına koymaz, aday olmazsa Beşiktaş'ı sahipsiz bırakmayız tabi ki" türevi şeyler söyledi. Bunun çevirisi başka aday olursa çıkmam ama kimse aday olmazsa olurum demek.

Bu arada ben son derece samimi buluyorum açıklamalarını, adam zaten aday olabilecek herkese gayet olumlu destek verici bir şekilde konuşuyor ama kimse de aday olmazsa biraz mecburiyetten elimizi taşın altına koyarız diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 4 Aralık 2024; 3:35:55 >
  • Şu an at izi it izine karışmış durumda.

Arkasına teneke bağlanarak yollanan Fikret Orman ne oldu da 1 aydır mobese kameralarına bile röportaj veriyor. Tarihin en başarılı başkanlarından biridir ona lafım yok ama ayrılış şekli ortada.

Çok sevdiğim ve artık başkan olması gerektiğini düşündüğüm Serdal Adalı yan çiziyor.

Hüseyin Yücel bırakmadı eyvallah ama ne niyetle bırakmadı bilemiyoruz. İçerdeki parasını kurtarmanın mı peşinde yoksa gerçekten Beşiktaş sahipsiz kalmasın diye mi bırakmadı bilemiyoruz. O kadar çok şey yaşandı, o kadar çok kişiden kazık yedik ki artık her şeye temkinli yaklaşıyorum.

Benim gönlümden Serdal Adalı geçiyor ama şimdi aday olmayıp Mayıs'ta aday olacağım derse işler değişir.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Serdal Adalı geçen seneki seçimden önce ortaya evet bir vizyon koymadı haklısınız. Alırım, gelirim, parayı koyar alır gelirim tarzı konuştu. Taraftar ve kongre üyeleri de bunu yemeyip daha gerçekçi bulduğu Hasan Arat'a inandı. Ama gelinen noktada yine kandırıldık maalesef. Bu yüzden bir de Serdal Adalı yönteminin denenmesinde fayda var bence.

• 📌Hüseyin Yücel, Bankalar Birliği borçlarını kapatarak Beşiktaş’ı ciddi faiz yükünden ve %50 temlikli gelir durumundan kurtarmayı planlıyor.
    📌 Sinan Vardar’ın, “Beşiktaş’ın Bankalar Birliği borcu için Vardar ailesi adına 5 milyon Euro vermeye hazırız!” açıklaması, yakın çevresi tarafından dillendirilen iddiaları güçlendirdi.
    📌 Eğer bu hamleyi kendi finansman gücüyle yapar ya da çok daha düşük faiz oranlarıyla yurtdışı fon kredisiyle finansal borcu kontrol altına alırsa, oldukça başarılı bir adım atmış olur.

"Fatih Doğan"
  • cengizps3 C kullanıcısına yanıt

Fatih abi çok düzgün kendini hiç bozmayan bir gazeteci ama böyle haberler doğru değil, birkaç gündür zengin iş adamları klübe 50 milyon euro hibe edecek gibi bir algı var, bu haberler bu insanları gereksiz baskı altına alıyor.

daha önce bu şekilde para verdim diye gezen ne kadar yönetici varsa faiziyle birlikte son kuruşuna kadar alıp gitti.

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

Ooooooo Conte, hep duyardım.. bir de arkadaşı vardı bunun neydi adı hah..Flick ..Beşiktaş efsaneleri bunlar 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe  Yalnız adlarını söyleyen buhar oluyor. aman diyiimm 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

• Bu tüzük değiştirilse olmaz mı 6 ay dan daha kısa kalan olanüstü seçimle Olan seçim birleştirilse

6 ay iki seçim Hem başkan adayları hemde üyeler yorulacakdır bu süreçte

Ayrıca hazırlık yapıp 6 ay önce seçilen başkan 6 ay sonra kaybederse tuhaf bir durum olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 4 Aralık 2024; 10:10:2 >
  • Sıcak bir gelişme var, Fikret Orman Akaretler'de son dakika bilgisi geldi

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçem.karakartal.com
    Akaretler'de dev bir buluşma - Futbol
    https://m.karakartal.com/futbol/akaretlerde-dev-bir-bulusmaSXHBQ67282SXQ
  • erAn_ kullanıcısına yanıt

Yeteri kadar denendi Asbaşkanken...

Dombili tüpçü ile birlikte bizi bir sene avrupa kupalarından men etti.

121 yıllık Kulübü şike ile yan yana getirdi...

o ve dombili tüpçü yüzünden Beşiktaş'ın gelirleri temlikliydi 2016'ya kadar...

o dönemleri unutmayın.

Adalı seçilirse bugünleri mumla ararız

Arat'tan, Demirören'den, Anç'den beter eder kulübü

ki kongre üyeleri bunu bildiği için 3 seçimdir seçmiyor eski kafalı vizyoneri

Adalı ve o tarz eski kafalı vizyonerler BJK'nin önünden dahi geçmemeli, bırakın aday olmayı

Haa, başkanlık mı istiyor? Gitsin Beşiktaş'a aldırdığı portekiz çetesiyle beraber kendine kulüp kursun, zaten destekleyecek kendi gibi romantizme bulanmış eski kafalı müritleri de azımsanmayacak derecede mevcut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 4 Aralık 2024; 10:54:27 >
  • Fikret Orman ne güzel konuşmuş. Eskilerden kulübün büyükleriyle toplanıp sorunlarımızı konuşup çözelim dedi. Cemil Kazancı gibi zenginler başkanlık yapsın dedi. Hüseyin Yüceli ve Serdal Adalıyı destekledi. Taraftarı kartal yuvalarına davet etti. Vallahi helal olsun kendisine, kendisinin başarısız dönemleri olmuştur ama hiç bir zaman tribünde paralar nerde tezahüratını hak etmemişti. Umarım Beşiktaş'ın zenginleri de harekete geçer.

• Tabuta son çiviyi çakmaya geliyor

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omzunda_muzikaletli_zenci -- 4 Aralık 2024; 10:26:55 >
  • Gelsin hepsinden zengin giden para cebinden olur
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Shiningeagles, seni anlayabiliyorum ..gençliğin verdiği heyecan ve coşku ile yaşanan bu rezaletlere tepkilisin ve bir an önce düze çıkmamızı istiyorsun..Eminim ki burada herkes de aynı noktada.

Ama kararlarını çabuk veriyorsun gibi..Hüseyin Yücel hodri meydan dedi orası kesin..S.Adalı geçen sefer de biraz nazla niyazla aday olmuştu..Bildiğim kadarı ile henüz açıklamadı..E.Kocadağ gibi komedyenleri hiç saymıyorum zaten..Belki başkaları da çıkar? Y.Demirören kazara başkan olsa TV de maç izlemem o derecede karşıyım..Kendisinin bana tek faydası internetten sahibi olduğu Hürriyet in başlıklarına baktığımda ,Miami veya Florida da yaşıyorum hissiyatını vermesi. Herşey güllük gülistanlık ve uçuyoruz sanıyorum bir an seviniyorum. Ziraat Bankasına katkıları da malum🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe . Ethem Sancak adını bile telaffuz etmek Beşiktaş a hakarettir..yorum dahi yazmak gereksiz

Siyasete gelince , çaprazlama yaparsak, malum konuşmanın futboldaki izdüşümü , Hüseyin Yücel in çıkıp ''Kandırıldık ,ne isterlerse verdik meğer hainmişler Beşiktaşlılar beni affetsin ,hakkını helal etsin'' demesidir.. O zaman taraftar olarak ben de şunu sorarım ''Hüseyin bey ,bütün bu işler tezgahlanırken 2.Başkan olarak siz neredeydiniz?'' Seçenekler ancak şu olabilir 1-Yapılanlara ortaktır 2-Deneyimi ,ilgisi, zekası dönen dolapları anlayamayacak seviyededir..Birincisi ise facia , ikincisi ise komedi olur .

Şahsen kendisinin çıkıp geçmiş dönem için tutarlı ve kapsamlı bir açıklama yapmasını bekliyorum..O açıklamaya göre düşüneceğim. Yukarıda yazılı kesinlikle karşı olduğum isimler haricinde , S.Adalı (o da adaylığını koyarsa) ,H.Yücel ve varsa 3. bir aday arasında ancak o zaman sağlıklı bir karar verebileceğim..Tabi ki asıl olan bizim değil genel kurul üyelerinin tercihi olacaktır.

Tek bildiğim Ocak ta aday olmayan birinin Mayıs ta aday olsa dahi kazanamayacağı (Tek istisna F.Orman dır ve dün akşam davalarım üç aya kadar bitiyor derken gözlerinin içi bir başka gülüyordu.Mayısta aday olursa kazanabilir) ama Ocak ta kazanan birinin de Mayıs ta da kazanacağının garantisinin olmamasıdır..

Beşiktaş için hayırlısı neyse o olsun, hele toz duman dağılsın, kimler aday ,kimler değil, kimler neler anlatıyor görelim bir ..gerisi gelir..karar vermek için henüz erken gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 4 Aralık 2024; 11:37:9 >

• ufukefe U kullanıcısına yanıt

Ben haftalar öncesi yazdım, takım sezon başından beri toplamda 1 aya yakın izin yapmış diye. Sayfa yöneticisi ve bazıları saldırdı yok öyle bir şey diye.

• Shiningeagles24 adlı üye kendini çok kurnaz zannediyor. Sergen hoca senin gibileri sulu götürür susuz getirir.

Hazır takım kötü gidiyor, Sergen hocada gelsin takım kötü giderse hocanın beşiktaş kariyeri ebediyen son bulsun diye gelip burda laf gebeliği yapıyor. Sergen hoca senin gibilere şunu söylüyor. "sen futbolun tam olarak neresindesin, futbolla ilgili ne bilgin var, kimlerle çalıştın, bana futbol hakkında, kulüp ve yönetimi konusunda ne bilgisi verebilirsin diye soruyor.
  • Sedal Adalı başkan,sergen de td olsun, birde stadın altına ganyan bayisi açtık mı tamamdır.

Serdal Adalı yönetimde görev aldı, yapacağını yaptı ve gitti. Sergen de öyle...

Salanat gibi 2. Sergen dönemi, 2. Şenol dönemi ne gerek yok.

Fikret orman klüp tarihinin sportif anlamda en başarılı başkanıdır ama 2. Fikret dönemi nede karşıyım.

Koca camia başkanlık yapacak kimse yi bulamıyor mu?

Bize maziyi tamamen silecek, gelir gelmez birçok radikal kararı korkusuzca alacak, taraftarı takmayan, siyaseti takmayan, medyaya haddini bildirecek ve ekonomik yönden güçlü bir başkan lazım.
  • rcpdrnc kullanıcısına yanıt
    Avatarındaki gibi biri lazım bize

Oynamayan oyuncuya "Bıdı bıdı yapma kral, kalıbının adamı ol işini yap" der en azından.
  • 
Sayfa: önceki 19221923192419251926
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.