|
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1927. sayfa)
-
-
-
Haklısın, dün Candaş Tolga'nın program başlığı tek aday olursam varım şeklinde bir şeydi.
-
Bu seçimde gelip aday olmayan Mayıs'ta da aday olmasın en doğrusu bu.
-
Aralık ayındaki net ödemeyi bilmek lazım. Aday olacak adamın ne vereceğini bilmediği bir ortamdayiz.
Görevliler net rakamı söylemeli, hodri meydan demekle olmaz bu iş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Aralık 2024; 19:30:31 > -
seçim sonrası korkarım ki samet aybaba takımın başına getirilebilir zira onu kahraman yaptılar sanki bu takımın yapılanmasında,transferinde hiç katkı sunmamış gibi..
-
-
-
Samet Aybaba'da yöneticilik vasfı yok.
-
Bizim insanımız da hayır yada ben yapamam yok. Geçen Sergen yönetimi eleştirdi mesela 'isinizi yapin dedi' on dakika sonra transferler ve yöneticilik dahil herşeyi yaparım dedi. Bu ne yaman çelişki. Samet'e zaten sorsan, soruldu bu arada. Bütün yapıyı kurarım dedi. İlk günde dedim son günde, bu iş pro insanlarla yapılmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Aralık 2024; 20:17:57 > -
duhuliye''Hayatımda bu kadar boş bir adam görmedim, ihraç edilmeli..''https://www.duhuliye.com/hayatimda-bu-kadar-bos-bir-adam-gormedim-ihrac-edilmeli
-
duhuliyeBrad Friedel'ın iddialarına Sercan Dikme ve Fırat Günayer'den cevap!https://www.duhuliye.com/brad-friedelin-iddialarina-sercan-dikme-ve-firat-gunayerden-cevap
-
Patronlar dünyası yada ona benzer isimli kanal da şöyle birşey dedi kaya. Rahmi bey, bir para verdiniz eywallah. Ama bu para nereye kullandı hiç sordunuzmu ? Öyle deyince rahmi duraksamiş. Haklısın kaya demiş. Hatta bunla ilgili F1'de olan olayı da anlattı. Sözde 1 numaralı üye/adam sen değil misin bu camiada. Başkan da öyle diyordu nitekim. Kısaca bir para veriyorsan hesabını sormalısın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Aralık 2024; 20:25:58 > -
Burada bizler vermediğimiz paraların hesabını sorarken, Rahmi Bey gibi tabir-i caizse paranın efendisi olan birinin ,verdiği paranın hesabını sormaması bana da ilginç geldi birden..Demek o da çok güvenmiş geçmiş yönetime. Havuza para atacağına, mesela kafasının yattığı bir X transferinin bütçesini karşılamak, ya da Y işinizi benim filanca şirketim bedelsiz halledecek şeklinde bir yardım yapsaydı ,belki çok daha az kaçak olurdu
-
Kesinlikle
Neredesin HASAN diye bağırıyor Hasan diyince aklıma hep bu video geliyor bu video artık moda olur benden söylemesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 4 Aralık 2024; 20:35:17 > -
Yener ne adamsın çok güldüm -
Kaya Çilingiroğlu nedir ya? Tek vasfı Hülya Avşar'ın kocası olması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 4 Aralık 2024; 20:40:42 > -
Herkes her şeyin en iyisini yapabiliyor bizim millette zaten. Soru sorunca bile zaten bilmiyorum demez. Adres sorarsın bilmez ama bin takla atarak bir şeyler demeye çalışır. Herkes profesyonel, herkes en iyiyi biliyor, herkes her şeyi yapabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rarels -- 4 Aralık 2024; 20:40:0 > -
Hülya Avsar'in kocası olunca ,yorum yapamıyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X