Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1928. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.573
Cevap
225
Favori
836.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19251926192719281929
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herkes yorum yapabilir. Kaya Çilingiroğlu 'nun "Beşiktaş başkanı üyelikten atılsın" demesi bana çok abes geliyor. Çünkü bazı insanların haddini bilmesi gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 4 Aralık 2024; 20:51:44 >
  • TRT'de çıkıyor sanırım. Boş adam golf gibi belli kesimin oynadığı oyunda, turnuva turnuva gezinmez. Finans ve para kontrolünle ilgili güzel yazıları var. Hadi herşeyi geçtim beşiktaş kongre üyesi. Kongreye gitse bunla ilgili önerge verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Aralık 2024; 20:52:2 >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Cok doğru söylemiş neresi abes

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Vasıfsız bir kadının vasıfsız kocası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 4 Aralık 2024; 20:57:43 >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt
    Sence bunca yaptığından sonra atilmasin mi? Ben ve bu forumdaki, sokaktaki taraftarların çoğunluğu da aynısını söylüyor zaten ,Kaya da bir taraftar ve kongre üyesi olarak görüş belirtmiş,yarın öbür gün ihraç oylaması yapılsa oy kullanacaklardan biri..görüş belirtmek en doğal hakkı olsa gerek.Disiplin kurulunun ,divan baskanliginin ilgili belgeleri topladığını duyuyoruz..Bunca havaya savrulan paraya rağmen ortaya bir sonuç çıkmamasını , 1 liralık adamların 10 liraya transfer edilmesini açıklar orada herhalde..Gerek varsa ihraç edilecek elbette hatta mahkemeye verilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 4 Aralık 2024; 21:1:52 >
  • Kaya Çilingiroğlu'nu arada bir dinlerim ve düzgün konuşmaları ve tespitleri oluyor. Bir kesim nedense sevmiyor ama az da olsa vizyonu var. Yani bizim kongre üyelerinin yada en azından yönetimde gördüğüm bir sürü vizyonsuzdan daha çok vizyonu sahibi. Dobra biri. Ama bilip bilmeden adamı eleştirenleri anlamıyorum.
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Dostum bir sürü vasıfsız bu takımda başkanlık yaptı, bir vasıfsız kadının kocası da varsın bu kadarlık yorum yapsın Ben izin verdim
  • Kaya Çilingiroğlu'nun şeye çok gülmüştüm. Alın bu adamı buradan diyodu Hasan Arat'ın foto vardı ekranda 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

• norton772 kullanıcısına yanıt
    Genel olarak yazıyorum,lafı kimin soylediginden önce doğru söyleyip söylemediğine bakmak gerektiği kanaatindeyim..Eski demeçlerini takip edemediğim için yorum yapamayacağım ama bence bu kez doğruyu ifade etmis gibi gözüküyor
  • Hüseyin Yücel’in listesinde bulunması kesin olan isimler:

▪️Feyyaz Uçar
    ▪️Mete Vardar
    ▪️Onur Göçmez
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Ben takip ediyorum %90 doğru konuşuyor adam, izlemeni tavsiye ederim.

Paylaşamim olarak bu kesiti buldum sadece.

Ümit Karan doğru bir adam değil mesela ama bütün beşiktaşlılarin göremediğini 2dk söyledi. Kişiye değil lafa bakmak lazım. Ön yargı kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Aralık 2024; 21:56:45 >

• Yeni tüzüğe göre başkanın yöneticiyi görevden alma,yollama yetkisi alınmış.Adamlar neler düşünmüş yazık ya.

• Yıldırım Demirören: "Uyku uyuyamıyorum gerçekten çok üzülüyorum. Beşiktaş bunları hak etmedi. Beşiktaş’ın sorunu, başkan adayı değil, başkanlık sorunudur. Güçlü, etkili, camiayı bir arada tutacak bir başkan ve onun etrafında kenetlenmiş bir yönetime ihtiyaç var."

(Milliyet)
  • Dzeko görünce babasını görmüş gibi sevinen hakem bu.

Takım zaten karışık diye salata gibi doğrayacaklar bizi herkes Cumartesi yaşanacak senaryoya hazırlıklı olsun.

• Hüseyin Yücel’in listesinde bulunması kesin olan isimler:

▪️Feyyaz Uçar

▪️Mete Vardar

▪️Onur Göçmez

Bu isimler mevcut yönetimin devamı demek olur ki bu kabul edilemez bunlar ne yaptılarki sıkılmadan bu kadroya yeniden talip oldular. kesinlikle yeni yeönetimde feyyaz,nede samet aybaba yer almamalıdır bunu yapan yönetim, geçmiş yönetimin tekrarı olur.

• EaGLe Power kullanıcısına yanıt

Bu adamların her hareket planlı gibi ben anlamadım. Fasulyeden başkan mı olur? Sonunda ne olacak bakalım? Yönetimde birbirine güvenmeyen 2 grup varda isteklerimiz olmazsa katılmayız demişler tüzüğü adamlara göre dizayn etmişler sanki. Sonunun nereye çıkacağına bi türlü kafam basmıyor ama

• Ben takdir ediyorum artık. Bu işin okulu açmasalarda bu adamlardan öğrenecek çok şey var. Zaten bunun adamlarından biri mario gomez transferinde usulsüzlük iddiası ile UEFA'ya yazı yazmıştı. Sercan çırağı bile olamaz bunların. Beşiktaşlılarin desteği ile yönetime sız, borçlandir. beşiktaş tüzük (anayasası) ile oyna. Bakalım daha neler çıkacak. + Arat diğer çalıştığı hiç bir kurumdan istifa etmedi, hatırlatırım. Hala görevde.

Nereye çıktığı aslında bellide, yazamiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Aralık 2024; 23:6:56 >
  • Hayati bir Galibiyet aldık Dušan Alimpijevic tarih yazdı! 🦅🏀 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 4 Aralık 2024; 23:41:36 >
  • 2:40.....

Magazin Topuyoutube
    BEŞİKTAŞ'TA 2.SERGEN YALÇIN DÖNEMİ OLACAKMI...KAYA ÇİLİNGİROĞLU HASAN ARAT'A SERT SÖZLER.....
    https://www.youtube.com/watch?si=KsorZCGeTjxjtwku&v=Y4sUFMoMXtM&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 19251926192719281929
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.