< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ (1930. sayfa)
-
-
Kaleye de Karyus
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mottayi seviyordum ben. Çılgın bı tarafı vardı😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizi o paklar youla nskala kalede ersin filozofta yakisir size
Kral Sergen Ersin'le şampiyon oldu ama.
Şampiyon olduk dediğimiz sezon topladığımız puanla bir daha ilk ikiye giremeyiz.
-
Beşiktaş Başkanı Hüseyin Yücel:
“Derbi maça özel prim vereceğiz. Biz elimizden geleni yaptık. Sıra onlarda.”
Maaşlar ödendi, prim sözğ verildi. Küme düşecek Hatay’ı yenemeyen takım bakalım uçup kaçacak mı şimdi. Eğer uçmazlarsa zaten taraftar maç sonuna kalmada uçurabilir skora bağlı olarak
Beşiktaş Başkanı Hüseyin Yücel:
“Derbi maça özel prim vereceğiz. Biz elimizden geleni yaptık. Sıra onlarda.”
Eğer para ve Prim bile Reaksiyon verilmesine yardımcı olmazsa! Meydan Dayağı Atmamız lazım bence bu Ruhsuzlara İsrail takımına yenildikleri için zaten çoktan hak kazandılar Beşiktaş ilk kez bir İsrail takımına kaybetti bu adamlar yüzünden
Hüseyin Yücel: "Lütfen kongrede başka adaylar çıksın, bekliyorum. Ben Beşiktaş için her şeyi yapmaya hazırım. Çok yalnız bırakıldım ama zorlukları aşacağız."
Beşiktaş şube kapatmaz. bu Beşiktaş'ı ve camiayı küçük düşürecek bir eylem. En fazla Kadın Şubeleri bir süreliğine askıya alınabilir kadın voleybol da falan her sezon küme düşme tehlikesi yaşıyoruz zaten bana göre kadın şubeleri gereksiz masraf askıya al para harcamasını Erkek Basketbol ve Erkek Hentbol takımı için yap en azından Rezil etmediler futbol takımı gibi.
Giovanni van Bronckhorst, yaz kampından itibaren takıma yükleme antrenmanı yaptırmamıştı.
Van Bronckhorst’u eleştiren futbolcular, "Antrenmanlarımız çok hafifti. Buna karşılık sürekli izin yapıyorduk. Resmen kaslarımız eridi. Hayatımızdaki en rahat idman programlarıyla çalıştık." dedi.
Kaynak: Sabah
---
Yükleme yapmak için uygun oyuncu grubu mu yoktu? Fiziken çok kötü durumdayız. Arada yükleme yapsa yine bolca sakat veririz.
Şenol Güneş de yükleme yapmamıştı. Ayrıldıktan sonra Burak Yılmaz hemen 2 tane kondisyoner getirip yükleme yapmıştı, arka arkaya sakatlıklar olmuştu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaleye alalim bidaha sampuan olalim!
Derbinin hakemi Mehmet Türkmen, bu sezonki Antalyaspor maçında skandal kararlara imza atarak Beşiktaş'ın 2 golüne mâni olmuştu Fenerliler hakeme bu kadar seviniyorsa pazar sabahı 4 sayfalık açıklama geliyor demektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 5 Aralık 2024; 13:18:4 >
Şu an hocaya yükleniyorlar gittiği için sonuçta cevap veremeyecek. Yazın her gün canlı yayın yapıldı gayet antrenman yapıldı. Takım GS maçında gayet diriydi. Yükleme yapılmayan takım yaz sıcağında oynayabilir miydi o şekilde? TS maçına kadar her şey iyiydi. Hoca takımı geri çekti. Bu takım 60’tan sonra bitse dersin ki fizik olarak düşük. Takım Sergen veya Şenol hoca dönemine göre de sakatlık bakımından gayet iyi gidiyor. Paulista aynı şekilde 2 kere sakatlandı. Muçi milli takımda sakatlandı
Önde pres vardı o da yok. Kaç maçtır üçgen kurmuyor takım, organize atak yok, mücadele yok. İlk 10 dakikadan maçı kaybedeceğimiz belli oynuyoruz. Bunların nedeni maaş mıydı? Göreceğiz FB maçında
Kaan Şakul Genel Sekreterlik ve vekil saymanlık görevlerini bırakarak seçime kadar yönetim kurulu üyesi olarak devam edeceğini açıkladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 5 Aralık 2024; 13:21:36 >
Hakem Rezaletini yaşanmamış gibi görüyorlar gündemden çıkması için yeni akıllarına gelmiş | TFF Maccabi Tel Aviv forması giyen Kanichowsky'nin Beşiktaş maçındaki gol sevincinin düşüncesiz ve açık mesaj içermesi gerekçesiyle UEFA'dan soruşturma talep ettiğini açıkladı.
Ciro'nun Larin'in yarısı kadar bile faydası yok mesela. Adam son şampiyonlukta 45 maçta 29 gol katkısı yaptı. Şimdiki kadro o zamandan daha iyi ama ruh yok maalesef.
Giovanni van Bronckhorst, yaz kampından itibaren yükleme antrenmanı yaptırmadı. Fitness çalışmaları basit ve yok denecek kadar azdı.
Bronckhorst'u eleştiren futbolcular, "Antrenmanlarımız çok hafifti. Buna karşılık sürekli izin yapıyorduk. Resmen kaslarımız eridi. Hayatımızdaki en rahat idman programlarıyla çalıştık." dedi. (Sabah)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X