Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (1934. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
26 Misafir (3 Mobil) - 23 Masaüstü3 Mobil
5 sn
52.441
Cevap
240
Favori
1.102.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 19321933193419351936
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi birbirine sallıyor ANÇ yönetiminden daha kötü olmayı nasıl başardınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • norton772 kullanıcısına yanıt
    Gecenin özeti Okurken ve X üzerinden buraya mesajları açıkçası Kopyala | Yapıştır yaparken Dehşete düştüm demek ki stadyum ışıklandırması için 2.5 milyon Euro'yu taraftar harcamış maaşlar ödenmezken; Yağız öyle diyor 2.5 gitmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in sözlerine yanıt verdi.

“Bunlar ahlak sınırlarını zorlayan cümleler. Bunu ispatlamak sahibine aittir. Eğer bu söylediklerinin zerresi bende varsa o zaman ben adam değilim.” galatasaray camiası kendisi gibi bir başkan bulmuş işi gücü Algı işi gücü Yalan ve İftira olan bir adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 6 Aralık 2024; 0:17:9 >
  • Herkes birbiriyle kavgalıymış ve herkes suçsuzmuş kulüpte.

Sırayla hepsi maçlardan önce konuşur artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 6 Aralık 2024; 0:31:6 >
  • Kaan Şakul: "Stat ışıklarını piyasaya göre çok ucuza yaptığımızı biliyorum. 2,5 M€ sadece saha içi aydınlatması değil. Membran aydınlatması gelecek, eğlence tarafı gelecek. Bu rakam hepsinin toplamı. Dünya devi Philips ile yaptık. Mahkemeye gidersin, benzer işlere bakılır sonra utanırlar."

• Maaş ödenmezken siz niye böyle Saçma bir şeye öncelik verdiniz? Esas mesele bu çıkın bunu Anlatın nasıl olsa zaten çok konuşuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 6 Aralık 2024; 0:21:3 >
  • Dünyanın en şeffaf kulübü olduk , misss gibi herkes herşeyi konuştu . Hasan Arat başkanlık hiç yapmamış sadece reklamını yaptı gitti.

• Mehmet Büyükekşi'yi dört kere istifaya davet edip seçimde Büyükekşi'ye oy veren de ta kendileriydi şimdi de Daha çok haksız puan kazanmak haram penaltı alabilmek için Hacıosmanoğlu'na saldırıya geçilmiş klasik yapı taktikleri.

• Güzel göz boyadılar.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt
    İsmail Er 😂

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ Taraftarlık işini bırakıp Real Madrid | Barcelona falan mı tutsam acaba ya kafam da rahat eder sadece şu son 10 günlük kaos adamlarda 10 senede olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 6 Aralık 2024; 0:39:36 >
  • mcx kullanıcısına yanıt

Hasan Arat: "Selfie çekmeye gidiyor diyorlar. Dünyanın her yerinde varım. Benim meşhur olmama gerek yok. Bu tip meseleler sadece Beşiktaş için önemlidir. PSG başkanı ile gittim konuştum. Bana kendisi bunu yayınla Beşiktaşlılar duysun, iş birliğimizi camiana söyle dedi."

selfieci başgan

• Hasan Arat vaatlerinin %72'sini yapıp istifa etti (kaçtı) ya. Bence genel kurul üyeleri onu bu üstün hizmetlerinden ötürü İHRAÇ ederek hakkını teslim etmelidir sezarın hakkı sezar'a 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 6 Aralık 2024; 1:0:39 >
  • Kaan Şakul: "Prim listesi için 70 tane isim geliyor. A Takım oyuncu sayısı belliyken bu kadar çok ismin olması saçma geliyor. Rakip kulüplerimizden öğrendim onlarda 30-40 civarında bu sayı. Tutarlarda anlaştık ama isimlerde anlaşamadık.

Hoca da kendi katsayısını beğenmedi. Hoca 1x alıyorken Samet Aybaba 2x alıyor. Hoca bozuk atıyor, o da 2 katı istiyor. Başkanın onayıyla bu 2 katıyı 1'e indirdim. Orada tekere çomağı soktuk."

----

İddiası bu. Doğruysa para için neler dönmüş neler.

Konuşan her kişi tüm suçu birilerine yükleme derdinde. Geldiğimiz noktada hepsinin de azar çoğar bunda payı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 6 Aralık 2024; 1:11:37 >
  • Beyimiz bir daha beşiktaş ta görev almıcam demiş.İsabet olur

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 6 Aralık 2024; 1:8:56 >
  • John Denver kullanıcısına yanıt
    Galatasaray bir konuda size arka çıkıp destek veriyorsa o konu herhangi bir şey olabilir söz konusu her ne olursa olsun tam ters gelen işi yapmak gerekiyor bu adamlar (!) Büyükekşi için defalarca sayfalarca açıklama yayınlayıp seçim günü geldiğinde istediklerini aldığı için Büyükekşi için "Kalsın" oyu veren tek büyük takım oldu ortakları hamsilerle bir oldular söz konusu çıkar olunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 6 Aralık 2024; 1:41:23 >
  • 
Sayfa: önceki 19321933193419351936
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.