Kendilerini savunmak için ter dökeceklerine kulübü savunup Mourinho'nun övgüler yağdırdığı hakemle ilgili konuşsalardı keşke. Antalyalı futbolcuya kırmızı kartı, görüntüyü 10-15 kez izledikten sonra verebilmişti. Mourinho da Beşiktaş maçı kazansa ne olacak, puan farkı çok fazla, demiş. Teknik heyet bu adamın sözleriyle güzel bir motivasyon yaratır da futbolcular bu maç olsun kımıldarlar umarım. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (1936. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hasan Arat’ın “İmzalar atıldı, artık Beşiktaş’ın malı” dediği arazinin tapu kayıtlarında herhangi bir devir, tahsis işlemi görülmedi. Öte yandan projeye karşı çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Güzelbahçe Belediyesi ve çevre örgütleri arazinin tahsisi halinde dava açacağı öğrenildi yani Beşiktaş iki belediye tarafından dava edilecek Arat sayesinde acaba işareti ne zaman vermiş Süleyman bey Hasan'a ben onu merak ediyorum şuan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arazisi batsın istemez..O kadar ağaç katledilip sahip olunan araziden de hayır gelmez..Ancak bunda bile yalan söylediği ortaya çıktı ya H.Arat ın pes doğrusu..Nasıl seri katil var ,bu da seri yalancı demek..hobi ve menfaat olarak yalan söylemeden duramıyor demek
-
seri katil ibaresi hoş olmamış değiştirilmesini daha isabetli bulurum, ama kendisi birinci sınıf dolandırıcı çıktı öyle diyebiliriz tek amacı Reklam ve Pr olduğunu biraz geç fark ettik hata birazda bizim taraftarın tek suçu budur eğer bir suç varsa ortada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 6 Aralık 2024; 12:31:7 >
Seri katil demedim elbette..teşbihte hata olmaz..nasıl seri katiller adam ölmeden duramıyorsa..seri yalancılar da gerek zevk gerekse menfaat için seri yalanlar söylemeden duramıyor anlamında söyledim
-
Tabii o kısmı doğru Arat keşke hepimizi bu derece korkunç şekilde terse yatırmaya kalkmasaydı şu yaşananlar Avrupa'nın hiç bir büyük camiasında yaşanmaz Elit takım dediğimiz takımlardan böyle haberler duyuyor muyuz? cevap = Hayır! Beşiktaş'ın vizyonu değişmeli ve Gelişmesi gerekiyor taraftar UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tekrar yer almayı hedefliyor ona uygun yönetim seçilmesi lazım artık Vizyon lazım İcraat lazım buraya gelen yönetimlerin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer almayı hedefleyerek gelmesi lazım.
Her şey bir kenara da bu Fırat Günayer ne utanmaz adammış fena mesai yapıyor Beşiktaş düşmanı. Kankası Sercan Dikme’yi geçti resmen mesaide.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sercan bile bu kadarını Yapamazdı İsmail Er ile yarışıyor artık Fırat sercanı falan bence zaten çoktan geçmiş.
-
Feyyaz abi yönetime girmek için bein sözleşmesinde cıkmak durumunda kaldı
Büyük bi maddi kaybı oldu
Hüseyin Bey bunu aylık olarak telafi edeceğini söyledi.
Bunu ilk günden beri bütün camia biliyor ama yönetici para alıyor olmasın Feyyaz yıpranmasın diye söylenmedi.
Bence hiçbir sakıncası yok Feyyaz bizim için cok önemli.
İsmi para alıyor geçmesin diye çift prim olarak Samet hocaya yazılmış.
Şeklinde bilgi var.Doğrudur yanlıştır bilemiyorum.Ama Eğer böyleyse ve bankacının söylediği şekilde değilse bankacı çok pro yalan söyleyebiliyor.
-
Kaan'ın cevaplar baya kaçamak geldi bana. İstemediği bi soru gelince haberim yok tam ne demiş moduna giriyor :)
Giovanni istemiş işte joao mario'yu Kaan'ın dediklerine göre ama Can Keleş'i de istemiş onun suratına bakmadı hoca. Adam topçu isteyip 1 kere denemez mi ya? Kendilerini aklamak için yapmıyolardır inşallah bu muhabbetleri. Niyeyse hiç inanasım gelmiyor bu adamlara.
-
Divan başkanı olsam hepsinin hakkında ihraç önergesi veririm. Bunlar aralarında güç paylaşamayınca olan beşiktaşa olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 6 Aralık 2024; 14:46:38 > -
Takımı yemiş bitirmisler.Simdi de hepsi kendini aklama peşinde.Cebi bile elimde belgeler var çıkıp konusucam diyor ne hale geldi takım ya.Bu kaosta FB macini da alacağımızı sanmıyorum.
Taraftar kafasını iyi çalıştırsın
1 - Yönetim HIRSIZLIKLA suçlanıyor ve HIRSIZLIĞIDA belgelendi (Bir futbolcuya değerinin 3-4-5 katını ödemek HIRSIZLIĞIN TA KENDİSİDİR)
2 - Fark 13 puan olunca SAMET DUYGU GÖSTERİSİ YAPAMAZ lider olsak SAMET bu konuşmayı yaparmıydı
3 - RIZA gönderilirken kimsenin sesi çıkmadı Samet iyi birisi olsa burada İSTİFA ederdi
4 - Yok bedava çalışırım yok kapının önünde yatarım biraz SAKSIYI çalıştırın
5 - Feyyaza gelince Masuaku gidiyordu takımda tutan kişidir Bu adamın Beşiktaşa hiç bir faydası yoktur TAM BİR FUTBOL CAHİLİ SAMET istifa ediyorsa Feyyazda istifa etmek zorundadır
Feyyaz Uçar: Masuaku Beşiktaş'ın gelmiş geçmiş en iyi sol beki.
BU TAKIM DÜZELİR YETER Kİ FUTBOL AKLI OLSUN
-
Beşiktaş yönetiminde olmak için maaş alıyorsan sana da yazık feyyaz.
Ne bitmez para hesabınız varmış. Yeter artık düşün şu takımın yakasından.
Sisteme bak ne güzel. Başkan komisyoncu, feyyaz maaş alıyor, samete prim yazar.
Ne güzel tezgah. Kim düşündü şimdi burda beşiktaşı ?
Seba olsa bırak stadyumu semte giremez bunlar.
-
Ne oldu takip edemedim Beşiktaş'ın efsanesi Samet Aybaba yalan mı söylüyormuş. Dediğim gibi Beşiktaş'ı Beşiktaşlıların elinden almak lazım.
denetleme kurulunun araştırdığı söyleniyor. bakalım üstü kapatılacak mı yoksa gerçekler ortaya çıkacak mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarın Derbi var maç havası daha konuya uğramamış vallahi billahi bu takım benim sebebim olacak.
Konu iyice " para için kim daha karaktersiz olabilir ?" yarışmasına gidiyor.
Milli takım prim krizinden pekte farkı kalmamış, bütün konular dönüp dolaşıp bir şekilde, o daha çok aldı, ben almadım, hayır sende aldın, sonunda hepsi çırağa kısmında çırak kim olacak onu merak ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X