Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (1938. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bülend , HK-416 , aydancan Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53.360
Cevap
242
Favori
1.129.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 19361937193819391940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın benimde hiç umudum yok Fener çok kolay kazanır gider.

hiç duygusallık yapmaya gerek yok.

• tartekin kullanıcısına yanıt

KARDEŞ bak ligte 2 takım kafada düşmeyi garantiledi HATAY ve ADANA.

HATAY’a karşı sahası olmayan bir yerde pozisyona GİREMEDİ takım.

Bu ne demek biliyor musun bu gidişle 3 ay sonra takım son 5’te kıvranır. Seneye de adanademirin yaşadığını yaşarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt

Tamam..sadece ağıt yakmakla olmuyor..sen çözümü yaz görelim

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor Kaç sezondur Kasım'da ligi terk ediyoruz ona rağmen durum bu gerisini siz düşünün Beşiktaş sahada haysiyetli bir mücadele verirse yarın;
    (Antalya maçında Kırmızı kartı) Var sayesinde verebilmiş hakemsi'ye rağmen kazanırız tek yapmamız gereken şey sahaya bir kimlik koymak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Takımın başında cesur kararlar alabilen bir hoca olsaydı maç için ümidim olurdu. yine ezbere çıkarılmış kadro ile karşılaşırız muhtemelen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Semihi rafayi kanata koydunmu mis
    Geride de emirhan mi emircan mi ne o vitamin küpü muthis basari getirir bu dizilis

• Mert

Svensson Talha Bahtiyar Emirhan

Salih Gedson

Rashica Rafa Semih

İmmobile

Böyle bir 11'le çıkar diye düşünüyorum. Bahtiyarı geçen sezon hep defansın ortasında oynattı. Hatay maçında da son dakikalarda oraya aldı. Masuaku ile tribünlerin arası iyi değil. İlk yaptığı hatada büyük tepki gelir. Bu yüzden oraya Emirhan'ı çekebilir. Sola Gedson'u atıp ortaya Musrati/Ndour atsa daha iyi olabilir. Gedson alan tutma, alan hakimiyeti konusunda kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 6 Aralık 2024; 21:37:36 >
  • Mert'in sakatlık haberi daha düşmedi ben ona şaşırdım direğe çarpmıştı son maç FB maçına çıkmaz diyordum :)

• Ts'nin şuan kazandığı penaltı çok komik değil mi?

Şu forumda psikolojik destek için ciddi ciddi düşünmesi gereken belki de neredeyse tek üye olabilirsiniz bütün yorumlarınız olumsuzluk ve trollemek üzerine inşaa edilmiş.

• Trabzonspor'a verilen penaltıysa Beşiktaş'ın şu ana kadar 35 penaltı atması lazımdı. Trabzon daha fazla Rezil olmasın diye verilen penaltıya bak ki ona rağmen 2-2'yi yediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 6 Aralık 2024; 22:0:33 >
  • Banza son saniye kaçırdığı golde baya küfür yemiştir :)

Şenol hocam git emekli ol boşver ya.

• ts nin aldıgı penaltı rezilliktir hafta içi ağlamanın meyvesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Daha çok küçük galatasaray olmanın Meyvesini alıyor gibi Beşiktaş hiç bir zaman hakkını savunmayı bilmediği yapamadığı için Hatay'da 2 puanımız Gasp edildi muhtemelen yarın hakem bütün takdir haklarını FB'den yana kullanacaktır çünkü 5 senedir camia sayısız kez doğrandı GS haftada 2 kez açıklama yaparken biz Beşiktaş olarak sadece İzledik hakkımızı kimse koruyup sahip çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 6 Aralık 2024; 22:19:35 >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

İmobile çok kötü . Semihle başlamak daha sağlıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 6 Aralık 2024; 23:4:5 >
  • Şuna penaltı çalmak Tamamen art niyettir. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor

• tartekin kullanıcısına yanıt

ben 5 senedir cozum yaziyorum buraya care hürser hocaydı. Kuba modeini getirecekti eger gelsetydi turk futbolu kokunden degisecekti

siz zamaninda fikretin ve anc’nin trollugunu yaptiniz burda biz bu adamlar bes para etmez derken onları savundunuz

sonuc bu iste… ezeli rakibin kafadan 3 puan yaziyor maca

• Immobile bu sefer şut çeker mi maçta?

Sertancan gene boş konusmalara başladın..Hurser bey de yürek var mı sence ? neden adayligini koyamıyor? F.Orman, son dönem hatalarına rağmen ,Seba sonrası dönemin en başarılı baskanidir..Siz filan genellemeleri bana uymaz çünkü ANC yi hiç desteklemedim..Küba modeli derken herhalde puro getirecekti Havana dan

• 
Sayfa: önceki 19361937193819391940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.