Beşiktaş yarın 3-1 kazanacak. Biraz inanç gerekli yalnızca. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (1939. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Beşiktaş 1 - 4 Fenerbahçe
Bu duygusal taraftarlara bayılıyorum
Havaya demir para atsanız bu şekilde olur
Fener kazanır (TURA)
Fener berabere kalır (YAZI)
Beşiktaş kazanır (DİK)
Gelir Tarih : 7.12.2024
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Aralık 2024; 0:12:30 > -
Peki 3-1 kazanırsak !?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Havaya demir para atsanız bu şekilde olur
Fener kazanır (TURA)
Fener berabere kalır (YAZI)
Beşiktaş kazanır (DİK)
Gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Aralık 2024; 0:10:48 > -
Hangi kritik maci kazandik..bide paralar odenmis sanki faydasi olacak .kaleyi tutan sutumuz olur mu acaba? Ilk sutu kacinci dakikada cekeriz yada..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman maçı izlemeyelim.
Lyon maçı içinde benzer sözler ediliyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sake_16 -- 7 Aralık 2024; 0:20:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kadro Beşiktaştan 10 gömlek daha iyi (Rafa & Gedsonu tutan her takım Beşiktaşı yener)
Semihle, koşamayan immobile, otoban masuaku ile maç kazanacağını zanneden zihniyet 1 aydır ne izliyor
https://www.transfermarkt.com.tr/fenerbahce/startseite/verein/36
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Aralık 2024; 0:25:14 > -
BJK'nin kazanma şansı düşük evet ama ben kendimi bildim bileli bizim ligde derbiler her zaman farklı geçer hocam. En ummadığın, berbat dediğin takım puan alabilir derbide.
GS 13. olduğu sezon BJK'den 3 puan almıştı
FB küme düşme tehlikesi geçirdiği sezon 4 derbide de puan almıştı
TR'de derbilerde banko diye bir şey olmaz özellikle Beşiktaş'ın ev sahibi olduğunu düşünürsek
-
Fener derbide oyun ve kalite olarak ağır favori bu bir gerçek.
Eksik, kalitesiz, moralsiz, hocası ve başkanı gitmiş Beşiktaş'ın pek bir şansının olduğunu açıkçası düşünmüyorum.
-
-
FB, beşiktaşı hafife alırsa puan kaybeder bunun olacağını zannetmiyorum FB ciddi şekilde maça çıkarsa en az Beşiktaşa 4 tane atar
-
-
-
Düşük bonservis düşük maaşlı oyunculardan kadro kurmak lazım. En fazla 3 tane star oyuncu olmalı kadroda.
En Son Kazandığımız Malmo Maçında Yazmıştım Aradan Sonra. Yine Aradan Sonra Yazıyorum.
Maça Gelirsek Mücadele Bekliyorum. Son Atımlık Kurşun Gibi Bir Mücadele. Ne Getirir Bilinmez. 10 Kişiyle de Son Kurşunla Deplasmanda Kazandığımız Oldu,Mücadele Edip Aptalca Yenildiğimizde. 3 İhtimale de Açık Olmak Lazım. Beraberlik Havası da Var. Savunmanın ve Kalecinin Ne Kadar Direnç Göstereceği ve Şansızlıkları Skoru ve Gidişatı Belirler.
Devre arasına kadar adanademir dışında tüm takımlara kaybederiz. İsteyenle iddaya bile girerim
Çok öyle mücadelelik bir maç değil. Maçın senaryosu belli.
Biz kapalı savunmaları açamıyoruz bunu ligde bilmeyen hoca yok zaten.
Morinhonun da en sevdiği taktiklerden biridir bekleyerek oynamak.
Fener topu bize verecek. Kaptığı toplarla uzun oynayacak hızlı çıkacak.
Tamda bunun için maximin gibi müthiş bir silahlarıda var.
Bu maç maximin show bekliyorum.
Ters tarafta zaten birçok bitirici adam var. Maximinin getirdiği toplarla kendisini yada arkadaşlarını pozisyona sokması çok olası.
Bu maçı kazanmamız için olası tek senaryo birazda şansın yardımıyla fenerden önce gol bulabilirsek ve maçı tutabilirsek Fener bir noktadan sonra yüklenmek zorunda kalacak.
Geride sağlam duruğ kaptığımız toplarla gedson rafa ile iş yapabiliriz ama işte o açık alanı fenerin bize vermesi için bu senaryonun gerçekleşmesi lazım.
Paulista yok mert formsuz (ama büyük maçları sever.). bu defansla sağlam durabilir miyiz çok ümitli değilim.
-
Mücadele Edemezsen Kalite Olarak Kaybederiz Zaten. Şans Lazım,Golün Uygun Zamanda Gelmesi Lazım, Derli Toplu Olmak Lazım.
Kesinlikle, Bunlar bir kere mücadele etmeyeye ve yenilmeye alışmışlar, Bir kamyon para versen değişmez.
Bence Urfa bir yaptırım uygulamayacaksa Ocak ayına kadar bir kuruş ödenmemeliydi.
Belki Araplara satabilme potansiyeli olan Nusrati, Paulista , İmobile gibi yüksek maaşlı oyuncular kendilerine kulup bulup giderlerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 7 Aralık 2024; 10:16:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X