Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (1940. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (8 Mobil) ve 19 Misafir (8 Mobil) - 20 Masaüstü16 Mobil2 iOS1 Android
5 sn
53.950
Cevap
242
Favori
1.135.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 19381939194019411942
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş daki olaylar bence hafife alınmamalı bu birkaç sezondur olağan hale gelen zincirleme halkaların bu sezon kopma noktasıdır ve sanırım adli olarakta yansıması da olabilir.

• İki gün foruma girmedim hayat enerjim doldu. Nerde kalmıştık 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor 

Divan toplantısı iptal edilmiş. Korktunuzmu kavga çıkacak diye.

Yamantürk sende istifa et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 7 Aralık 2024; 11:33:44 >
  • Ofsayta tepki olarak doğmuş oyuncularımız var. Akşam fb bu defans arasına atılan toplardan bir ton pozisyon bulur.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v TrabzonsporEagle Mediayoutube
    Fenerbahçe derbisinde nasıl bir Beşiktaş bizi bekliyor olacak, Fenerbahçe Beşiktaş karşısında nasıl bir oyun planı ile çıkacak? Beşiktaş - Fenerbahçe maç önü analizi. Bu video #işbirliği içermektedir. Reklam ve İş Birliği için: 📧bilgi@eaglemedia.com.tr Sosyal Medya Hesaplarımız; 📲 X | https://x.com/BlackEagleMedya 📲 Instagram | https://www.instagram.com/eagleamedia/ #beşiktaş
    https://www.youtube.com/watch?v=X_7cvU8eAhA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 7 Aralık 2024; 11:53:47 >

• Normalde benim en çok keyif aldığım ve sabırsızlıkla beklediğim maçlar Fb maçlarıdır, ancak tüm hafta o kadar kaoslu geçti ki kimse maçın havasına bile giremedi. Kişisel şişmiş egoları yüzünden bu takımı bu hale getiren yönetiminden teknik ekibine kadar topunu Allah'a havale ediyorum. Oraya gelen kimsenin derdi Beşiktaş falan değil. O kadar bunaldık ki artık dün gece rahmetli Süleyman Seba rüyama girdi. Öldü numarası yapıyormuş ve 1.90 boylarında heybetli bir şekilde dimdik durarak tekrar başkan olacağını söylüyordu. Uyandığım zaman çok üzüldüm, çünkü o ve onun gibiler artık yok.

Maça gelecek olursam sezon başlarında presli ve önde basarak oynayan takım olsaydı Fb'ye şans vermezdim. Ancak son 1 ayda ki gibi oynarsak yenilmemiz çok olası. Beklentiye girmeden izleyeceğiz artık. Kazanırsak seviniriz, kaybedersek de zaten belliydi deriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Taraftarı masal dinlemeden uyuyamaz hale getirdin ..Geç kalma, özletme bizi masalcı dede 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor 

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonsporduhuliye
    Arat’tan geri vites, canlı yayını iptal etti...
    https://www.duhuliye.com/arattan-geri-vites-canli-yayini-iptal-etti
  • Am@deus kullanıcısına yanıt

Linklerde ayrıntılı anlatılmış..Neymiş efendim İstanbul dışından gelen delegeler bir ayda iki kez gelip de yorulmasınlarmış..Bu arada zaten denetleme kurulu da (nedense ??) raporunu bitirip de Divan Kuruluna teslim etmemiş, o yüzden Divan toplansa bile zaten konuşacak bir şey yokmuş

mış mış mış da muş muş muş BIRAKIN BU KURT MASALLARINI ARTIK YEMİYOR TARAFTAR !!!

Hep beraber takımı madden manen yediniz bitirdiniz..Şimdi birbirinizin herzelerini ört bas ediyorsunuz öyle mi??

Hüseyin Yücel dahil eski yönetimden kimsenin artık göreve gelmemesi gerek .Zaten dürüst olsa kurulların çalışmasını engellemezdi

F.Orman ın önerdiği akil adamlar toplantısı yapılsın.Beşiktaş ın zenginleri bir can suyu bütçesi oluştursun ve ortak tek bir aday belirlesinler.

KİM OLURSA OLSUN KOMİSYONCU, HIRSIZ,ŞAİBELİ İSİMLER İSTEMİYORUZ TAKIMDA !!!

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ !!!

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonsporduhuliye
    Beşiktaş'ta Divan Kurulu toplantısının iptal edilmesine üyelerden büyük tepki: Hesap vermeden kaçıyorlar
    https://www.duhuliye.com/besiktasta-divan-kurulu-toplantisinin-iptal-edilmesine-uyelerden-buyuk-tepki-hesap-vermeden-kaciyorlar

Beşiktaş'ta Divan Kurulu toplantısının iptal edilmesi üyelerden tepki çekti! 'Tüzük ihlal edildi! Yangından mal kaçırma...'
    https://www.duhuliye.com/besiktasta-divan-kurulu-toplantisinin-iptal-edilmesi-uyelerden-tepki-cekti-tuzuk-ihlal-edildi-yangindan-mal-kacirma

• Yurtdışı gezisinden yeni geldi arat, nesi varmış ? Hadi diyelim hasta, yamanturkte'mi hasta.

Yapamıyorsanız bırakın bu işleri zamana yaymayın. Türbün de fırtına kopacak haberiniz yok.

Burası dahil beşiktaşlı, beşiktaşlıya girmiş durumda yazık size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 7 Aralık 2024; 12:16:3 >

Hepsi bozacı ,şıracı olmuş birbirine, Beşiktaş tarihinde bu kadar çapsız ,korkak, beceriksiz art niyetli ve menfaatçi insanların bir araya geldiği herhalde daha önce hiç bir dönemde görülmedi🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor 

• maçtan hiç bir beklentim yok ama abuk subuk bir golle 1-0 beşiktaşın kazanacağı kısır bir maç olacak gibi bir his var. golde abuk bir isimden gelecek bence tayyip svenson gibi.

• Normalde derbi atmosferi farklı olur ama son senelerde bizim için geçerli değil bu. Biz maç seçmiyoruz kötüysek her maç kötüyüz. Şu maçta çıkalım ezelim camiayı birleştirelim, taraftarı takıma bağlayalım ateşleyelim demezler. Kendi evimizde ezilmek bize yakışmaz demezler.

Bugün de maaşları almanın rahatlığıyla iyice salarlar. Umarım tersi olur ama bu oyuncu grubunun aidiyeti sıfır. Aksi durum beklemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derbi sonucu bilinmez ama bu maç fener 3 atıp geçer. Her ne kadar leş dönemlerimizde 10 kişiyle bile fenere taksak bile bu sefer leş dönemden daha kötü bir dönemdeyiz. Saçma sapan bir gol atarsak atarız anca. Ha atsak da çok önemli değil, hem orta saha hem defans çatır çutur geçiliyor zaten. 1 atsak 3 yeriz.

• Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi Kadir Sağlam olmuş hiç sevmem Eyyamcıdır Cüneyt Çakır gibi belli etmeden doğrar Beşiktaş'ı "hakemle durdurmak" için önce Fenerbahçe'nin jokeri Mehmet Türkmen sonra en güvenilmez VAR hakemlerinden olan Kadir Sağlam ki kendisi sağlam Eyyamcıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 7 Aralık 2024; 12:32:37 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Gedson bu ateşleme işini yapabilir. Motive olmuş gibi gözüküyordu. Büyük maçlar büyük oyuncularla kazanılır Rafa ve İmmobille'nin aldıkları 6 milyon Euro'nun hakkını verme zamanı geldi Hatay'da reaksiyon vermeye çalıştık ama %100 penaltın verilmediği için iki Puan bıraktın hakemler nasıl olsa Beşiktaş'ın kötü Zamanı kimse bizden bilip bizi konuşmaz kafasıyla çıkıyor her maç sonuca etki eden en az 1 hakem Rezaleti yaşıyoruz bugün oyuncuların buna müsaade etmemesi lazım itiraz edeceksin ki Gidip VAR üzerinden kontrol etmek zorunda kalacak Beşiktaş kötü olabilir ama sen takımı hakemle durduramazsın bu kadar Basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 7 Aralık 2024; 12:44:15 >

Valla Ben Eylül Ortasından Beri Bi Malmo Maçına Azcık Baktım Forumda Bi de Bugün. Forumun Tamamına da Bakmadım. Kafam Epey Ferahladı:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    canlı yayından da kaçmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

Dediğim o zaten. Bence ülkeden de kaçmalı..bu rezilliği unutturmak için uzun yıllar yurt dışında yaşamalı

• Var hakemi de tamam. Akşama operasyon çekecekler hazır olun

ilk 20 dk yemezsek bi ihtimal bu oyunu bozabiliriz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maç saatine kadar Bizim minimum Mental 🦅 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor ben demiyorum Gazete öyle Manşet atmış mesajı uçurmayın boşa 🦅😎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 7 Aralık 2024; 12:53:36 >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Kadir Sağlam aslında sağlam başka bir şey de işte ben buraya yazamıyorum siz anladınız onu. Yıllar geçti değişmeyen tek şey Rahmetli Vedat Okyar'ın yaptığı durum değerlendirmesi geçerliliğini koruyor hâla. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor

• 
Sayfa: önceki 19381939194019411942
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.