< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Subat 2025 - 20:00 Eyüpspor v BEŞİKTAŞ (1942. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Korkunç bir skorla karşılaşacağız. Bugün değilse bile ikinci yarı oynanacak maçta bu olacak. Şimdiden hepimize geçmiş olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskilerin bir lafı vardır. “ Furbolcunun cenaze namazı kılınmaz.” Ozy bu işi profesyonel yapmasına rağmen daha bunun farkına bile varamamış. içler acısı bir röpörtaj!!! Senin Ozy’den medet umman inan bu röportajdan daha da kötü bir durum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önümüzdeki 5 maç puan tahminim
FB-0
Adana demir-3
Alanya-1
Rize-0
Bodrum FK-0
Burası Beşiktaş bölümü temennilerini şuraya yazabilirsin ''fenerbahçe ana konusu''
Neyse iyi oldu Beşiktaş'ın korkunç skor alması için dua eden fenerliyi Blokladım denk gelmiş oldu Akşam kazanırsak falan sakın konuya uğrama yasını tut üzüntünü yaşa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 7 Aralık 2024; 14:6:43 > -
-
Temennim bu değil, sadece mevcut manzaraya göre endişemi dile getiriyorum. Burası bir forum, hakaret olmadığı sürece istediğim şekilde fikirlerimi belirtebilirim.
Beyler var hakemi mert hakanın buradan çıkamazsın dediği, var hakeminin el var diye çağırıp bana göre el yok dediği, her maç fenere banko penaltı çalan kişi olmuş. Bir şey demeyecek misiniz?
ben de bunu yedim aynen aynen kesin öyledir.
-
İnansanız ne olur, inanmasanız ne olur? Lütfen burada birilerinin Beşiktaşlılığını sorgulamayı bırakın. Biraz olgun olmakta fayda var. Yıllardır bu forumu takip ediyorum ve ne yapacağımı size soracak değilim. Ne tuhaf insanlar var ya. Takımda ve stada giden bazı taraftarda ruh kalmamış. Aynı durum bütün derbiler için geçerli. Aidiyet ve fedakarlığa dair en ufak işaret göremiyorum. Umarım yanılırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 7 Aralık 2024; 14:14:23 >
Bahtiyarla Talha kaç kere yan yanan oynadı ?
Bahtiyar bu yıl kaç kere ilk 11 oynadı ?
Evet Masu leş , ama Emirhan sol bek mi ?
Gedson sol ön ne alaka ?
İnş bu kadroyla çıkıp rezil olmayız!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 7 Aralık 2024; 14:25:45 >
Beraberlik şansımız bile yok boşa gaza gelmeyin, bizim camia kaostan asla beslenemez hep daha kötüye gideriz 30 yaşına geldim aksini görmedim.
-
Adalet kovalamak kimlere kalmış.Vah ki ne vah.
Bu sene sizinle oynadığımız maçta Davinson'un sahada kalmasına ne diyorsun! Ama size göre o maçta sizin penaltınız verilmedi değil mi?
Geçen maç da aynısı oldu. Herif 3 defa kart görmesi gerekirken pas geçti yine.
Üstteki hocam naptın gözünü seveyim kaleci nerede adam kadroyu tersten dizmiş 4-2-4-1 oyun sistemi kurmuş bu adam futbol konuşuyor HAHAHAHAHAHAHHAHAHA
-
Mert
Swenson Tayyip Emirhan Masuaku
Rashica Gedson Ndour Rafa Can
İmmobile
Maç 11'i
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X