Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: WmLord , BayAFYOK Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
53.162
Cevap
241
Favori
1.123.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
44. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 26202621262226232624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş, Alman orta saha oyuncusu Florian Neuhaus'u Türkiye'deki transfer döneminin son günlerinin hedefi olarak belirledi.

Satın alma opsiyonlu kiralık transferi için görüşmeler çoktan başladı. (Fabrizio Romano)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Florian Neuhaus ismi geçmeye başlamış. Önümüzdeki sezon yabancı sınırı yokken bence çok kaliteli ekleme olur. Yalnız hala aranan 6 numara bulunabilmiş değil

• Banlanmissin insanları gelip burda tahrik edersen olacağı budur.

Chiopille adamsin hocam.

• Besiktas Florian Neuhaus ile anlaştı.
    Son kararı Gladbach verecek.
    (@FabrizioRomano) 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor

• Beşiktaş, Florian Neuhaus ile anlaşmaya vardı. Borussia Mönchengladbach'a satın alma opsiyonlu kiralık teklif yaptı.

(Yağız Sabuncuoğlu)

• Bugün dışarıdaydım maçı da izleyemedim ama 2-0 sevindim. Konu da karışmış galiba bakamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Daha Derli Toplu Oynayıp Pozisyon Vermediğimiz Maç Oldu Diyebiliriz. Maç Çok Yavaş ve Durağandı. Bu Sefer Bizden Kaynaklı Değil.

6 Oyuncu Değişikliği Hakkı Oluştu. Çok Seçeneğimiz Yoktu. Fahri İyi Göründü vs.

Kalitemiz Biraz Düşük Tabi Pozisyona Girme ve Sonlandırma da. İmmo Yine Vasat Kaldı. Masuaku İyiydi vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopali08 -- 8 Şubat 2025; 23:57:28 >
  • hopali08 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler birazdan özet bakarım ben de. Fahri’nin oynamasına sevindim o da A takımda oynayacak yeteneğe sahipti zaten. Umarım daha çok süre alacak kapasitede olur.

• Florian Neuhaus baya değişik bir profil bu arada hatırladığım kadarıyla 3-4 sene önce baya baya almanya liginin önemli oyuncularından biriydi baya beklenti vardı sonra ismi pek duyulmadı hoca istediyse vardır bir bildiği.

• .CeM. kullanıcısına yanıt
    Gladbach'ın 8 numara rotasyonunda 3. sıraya düşmüş. Gerçi şu an önde olan iki oyuncu sakat görünüyor ama uzun vadede onun pabucu dama atılmış belli ki. Kulübü, yapılabilecek son sözleşmeyi değerlendirmek ister. Yine de alınırsa bizim ligde iş yapar. Alman kumaşı yeter.

• Adam bence sakatlanmaya yatkın gibi

• Hayırlı olsun.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 9 Şubat 2025; 0:37:57 >

• Myparcae M kullanıcısına yanıt
    Yok bende ona istinaden teyit etmek için yazdım zaten 👍

• Bizden 7 yiyen hoca iyi bilenmiş saat değişmesin diyordu 2 oyuncusu sakatlanmış. Vebalini aldın o oyuncuların nasıl bakacaksın yüzüne?

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Sizin maç harbi neden 16:00 da oynanmadı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chionophile kullanıcısına yanıt

EVET AYNI fenerli gibi🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor 

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Şubat 2025; 3:32:17 >
  • 
Sayfa: önceki 26202621262226232624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.