< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2622. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Florian Neuhaus ismi geçmeye başlamış. Önümüzdeki sezon yabancı sınırı yokken bence çok kaliteli ekleme olur. Yalnız hala aranan 6 numara bulunabilmiş değil
-
Banlanmissin insanları gelip burda tahrik edersen olacağı budur.
Chiopille adamsin hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Beşiktaş, Florian Neuhaus ile anlaşmaya vardı. Borussia Mönchengladbach'a satın alma opsiyonlu kiralık teklif yaptı.
(Yağız Sabuncuoğlu)
Bugün dışarıdaydım maçı da izleyemedim ama 2-0 sevindim. Konu da karışmış galiba bakamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha Derli Toplu Oynayıp Pozisyon Vermediğimiz Maç Oldu Diyebiliriz. Maç Çok Yavaş ve Durağandı. Bu Sefer Bizden Kaynaklı Değil.
6 Oyuncu Değişikliği Hakkı Oluştu. Çok Seçeneğimiz Yoktu. Fahri İyi Göründü vs.
Kalitemiz Biraz Düşük Tabi Pozisyona Girme ve Sonlandırma da. İmmo Yine Vasat Kaldı. Masuaku İyiydi vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopali08 -- 8 Şubat 2025; 23:57:28 >
Teşekkürler birazdan özet bakarım ben de. Fahri’nin oynamasına sevindim o da A takımda oynayacak yeteneğe sahipti zaten. Umarım daha çok süre alacak kapasitede olur.
Florian Neuhaus baya değişik bir profil bu arada hatırladığım kadarıyla 3-4 sene önce baya baya almanya liginin önemli oyuncularından biriydi baya beklenti vardı sonra ismi pek duyulmadı hoca istediyse vardır bir bildiği.
-
Gladbach'ın 8 numara rotasyonunda 3. sıraya düşmüş. Gerçi şu an önde olan iki oyuncu sakat görünüyor ama uzun vadede onun pabucu dama atılmış belli ki. Kulübü, yapılabilecek son sözleşmeyi değerlendirmek ister. Yine de alınırsa bizim ligde iş yapar. Alman kumaşı yeter.
Adam bence sakatlanmaya yatkın gibi
Hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 9 Şubat 2025; 0:37:57 >
-
Yok bende ona istinaden teyit etmek için yazdım zaten 👍
Bizden 7 yiyen hoca iyi bilenmiş saat değişmesin diyordu 2 oyuncusu sakatlanmış. Vebalini aldın o oyuncuların nasıl bakacaksın yüzüne?
Sizin maç harbi neden 16:00 da oynanmadı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
EVET AYNI fenerli gibi
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Şubat 2025; 3:32:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X