Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2621. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 26 Misafir (14 Mobil) - 21 Masaüstü16 Mobil
5 sn
52.922
Cevap
241
Favori
1.114.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 26192620262126222623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sivas hocasinin bugun ve bu saatte oynanmasinda inatlasmasi ve daha mac basinda 2 tane sakatlik gormeleri uzun zamandir boyle ilahi adalet gormemistim. Umarim topcularinin onemli biseyi yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myparcae M kullanıcısına yanıt
    Adam hem sağ ayağı ile Mustafa'nın sağ ayağına arkadan vuruyor hem de üstte sol eli ile beline dolayıp çekiyor. Daha ne yapması gerekiyor acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elpdrno_046 kullanıcısına yanıt
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor
  • norton772 kullanıcısına yanıt
    Ben zaten penaltı diyorum hocam yanlış anladınız galiba. burda bir tane velet Fenerli var ona insan gibi cevap vermeye çalışmıştım orada

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    maçı izlemedim, penaltı pozisyonuna bir şey diyemem o nedenle.

Beşiktaş Türk tarihinin en köklü kulübüdür, armasında Türk Bayrağı taşıma şerefine nail olmuş bir kulüptür. o nedenle yüze vurulacak bir kepazeliği de yoktur. Haddinizi bilerek konuşmanızı tavsiye ederim.

Beşiktaş konusuna gelip insanları tahrik ederek konuşup normal cevaplar almayı beklemeniz de ayrı bir ironi.

Çöp takıma yenilince böyle hazımsızdır uzay takım fbemin taraftarı🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor 

• pburak1903 kullanıcısına yanıt

15 yılldır şampi de kalmış takım taraftarı fazla şeetme acısına ver 

• norton772 kullanıcısına yanıt

Bizim cenk mesajımızı saniyede sillen admin bunlarda kör oluyor bak gör bunu siler şimdi onunkini silmez

TESELLLİYE 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor BAK🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor 

• Ole çok iyi bir insandır severim kendisini başarılı olmasını isterim. Oyuncularla arkadaş gibi olur kimseye o kariyerine rağmen tepeden bakmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt
    yok o 1maçlık yanımsama .

2li mücadelelerde güçlü fizik yok

kısa uzun mesafe patlama, hız yok

şut yeteneği yok bence bas yeteneği de yok ama tabii kritik paslardan bahsediyorum.

hava hakimiyeti yok

Dripling hiç yok

topsuz oyunda Oyunu takip edişi yer tutuşu falan çok mu çok iyi acaba biz farkında değiliz.

Sonradan bir şey olur mu Hayır Çünkü yaş da ermiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 8 Şubat 2025; 23:25:29 >
  • Lincoln Burrows hocaya yanlis yapan karsisinda bizi bulur. Olumune kusdasiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 26192620262126222623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.