sakatlık vs bilmiyorum ama bu neuhaus iyi topçu gibi |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2623. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Günaydın beyler hayırlı pazarlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizim takım esasında kötü bir kadro değil. Bizim tribünler ıslıklasa da ben Masuaku'yu beğeniyorum. Kalecimiz, sağ bek ve sol bekimiz lig şampiyonluğu için fazlasıyla yeterli. Sag açık Rashica idare eder ama sol açığa iyi bir oyuncu şart.
Gelelim esas meseleye. Besiktas'in omurgası kötü. Yani Stoper, orta saha, santrfor üçlüsü. Pepe, Joseph ve Mario Gomez'i hayal edin bu 3 mevkiye yani omurgaya. Bu 3 oyuncu kalibresinde oyuncu alabilirsek ve bir de sol açık alabilirsek bence Bjk yeni sezonda şampiyonluğun bir numaralı adayı olur.
Dikkat cekmesi açısından tekrar ve büyük harflerle yazayım. Esas sorun OMURGA.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAF10 -- 9 Şubat 2025; 11:57:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Masuaku'nun neden bu takımdan derhal gitmesi gerektiğini sanırım dün herkes gördü. Bu sözleşme olayları dile geldiği zaman ne hikmetse oynamaya başlıyor. Sıfıra kadar inip kaleciye orta açan Masuaku sözleşme maddeleri yaklaşınca bir anda arka direğe orta açar olmuş. Bak sen şu işe. Tesadüflerin böylesi.
Cristiano Ronaldo'nun ikonik gol sevinci ben buradayım panik yapmayın diye tribünlere yaparken 1 kere sarı kart görmedi. Penaltı kullanırken kar topu atan taraftara daha çok atın diyen Mario direkt sarı kart.
Böyle bir karaktersizlik görmedim ben. Bu hakemlerin 1 tanesi bile kazandığı parayı hak etmiyor.
-
Ligin en az gol yiyen ikinci takımız, üstelik uzun süredir solak 2 stoperle oynamamıza rağmen.
Diğer taraftan da en çok gol atan dokuzuncu takımız. Halen net forvetimiz yok, kalan günlerde forvet gelmezse işimiz zor.
Hocam bu durum takımın genelinde var. Gs'ye 5 atan, Fb, Bilbao ve Lyon'u yenen de bu takım. Takımın genelinde bir motivasyon sıkıntısı var. Omurga da kötü olunca kötü oynadığımız maçları kazanamıyoruz. Gs ve Fb'nin bizden farki kötü oynadıkları maçları da kazanmaları. Çünkü omurgalari sağlam. Bizim 3 santroforu toplasan ne Osimhen eder ne de Dzeko.
Gol pozisyonuna giremedikten sonra isterse 0 gol yesin
dünkü maç kimseyi kandırmasın ortada eksiği çok olan çok zayıf takım vardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 9 Şubat 2025; 12:23:35 > -
Bu seneki rakibimizin Samsunspor olduğu gerçeğini kabullenerek bu 8 puanın nasıl kapanacağına kafa yorması lazım yönetim ve teknik heyetin..ZTK kupası kazanılmış çanyada keklik değil ve şansımız çok da fazla görünmüyor..Avrupa ya gitmemiz şart ki iyi kötü yabancı futbolcu alabilelim sezon sonu
-
g5li b*rsaspor kestanesi ö.erdoğan, hatayspordan sonra bu maçı da ağlayarak günlüğüne yazabilirsin
Beşiktaş adamın….
İki üç transfer ile takım uçmaz en az 10 transfer ile ancak takım başka bir seviyeye ulaşabilir. Yaz transfer sezonu çok hareketli geçer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 9 Şubat 2025; 12:28:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağlam küfür yemiş Fabrizio, biizm 2 yıldızlı logoyu koyunca.
o hoca kılıklı şahsın bu işten yediği ekmek haram dün Beşiktaş taraftarının seviyesine inmeyeceğim falan diye Zırvalıyordu en son.
Beşiktaş, Sivasspor'u 2021/22'den bu yana ilk kez bir Süper Lig sezonundaki iki maçta da mağlup etti. (Opta) | Ömer ağlayarak günlüğüne yazabilir.
Dünkü maçı 90 dakika izledim. Sivas baya kötüydü konusu ayrı.
Dün mausakku iyiydi ve ilginç olacak maçın en iyi oyuncusu joa marioydu orta saha toparladı sakinleştirdi gerektiği yerde atağa kaldirdi ben baya şaşırdım. Onun haricinde chamberlian ile en kısa zamanda vedalaşmak lazım sahada yürüyemiyor bile.
Gedson yine bildiğimiz gibi aldığı her topu yanlış kullandı. Hayatımda ortasaha oyuncusunun futbolu bu kadar yanlış oynadığını ilk defa görüyorum bu çocukta. İmmobile futbolu bırakmış yorum bile yapılmaz. Dün beğenmedigim diğer isim Felix yine kademe hatası yaptı gol yediriyordu mausakku girdi araya
Neuhaus haberleri geziyor. Biraz baktım da iyi oyuncuya benziyor. Fizik iyi, şut var, akıllı da görünüyor. Gedson'u dün yine gördük. Çok koşuyor ama hep yanlış seçimleri var orta sahada. Bari Joe Mario toparlasa da birde oradan girmese bize. En azından katkı alabilelim. İstatistikleri önceki takımında gayet iyi aslında. Uyum sorunu mu oldu, fizik kalite mi çok kötüydü bilmiyorum. Ama bana sanki böyle terlemeden maç bitiriyormuş havası var. Sol kanat zaten kanayan yaramız. Yediğimiz gol az ama atma kısmında sıkıntı yaşıyoruz. Bunun sebebi de ortasahanın nitelikli ileri çıkamaması ve kanat olmaması. İmmobile çok iyi değil ama bu kadar silik kalacak kadar da kötü değil aslında. Fakat ileri çıkışlar çok adamlı olamıyor. Bundan dolayı Semih de mesela zorlanıyor. Yani bunlar tesadüf olamaz. Semih güçsüz değil, çalım atabiliyor, vurabiliyor da. Temel sorun oyunu 3 ve 4. bölgede çok adamla seri oynayamamak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu tetikçilere neler söylenir de işte.
Türkiye'nin tepeden tırnağa bütün hakemleri bu işi ticarete dökmüş bilerek Rezil maç yönetip tepki gösteren insanlara hakaret davası açıyorlar bunun önüne ancak bütün Türk hakemleri tasfiye etmeden Türkiye'de futbol düzelmez orta hakemler falan değil 4. hakem ve gözlemcilerin bile Yabancı olması lazım Türk bulundurmamak gerekiyor sahada hakem olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 9 Şubat 2025; 14:32:43 >
ghezzal kornerden atmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dashwood -- 9 Şubat 2025; 14:25:51 > -
MHK komple yabancı olmalı. Yöneten, denetleyen herkes yabancı olmalı ama bunu yapmazlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X