< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2625. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Yabancı oyuncu gitmezse, stoper ve forvet nasıl alınacak? Ha Türk diyorsan kimi alabiliriz ki yarar sağlayacak?
-
Sene sonu Şu imobile çöpünden kurtulmak lazım. Berbat ötesi, futbolculuk namına birşey kalmamış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yönetimin nesini savunuyorsun sen ? Gelirken söyledikleri yaptıklarına bakarım ben. İki tane oyuncuyu klüp bütçesinden değil işadamları alacaktı. Hani nerde? Oyuncu gönderemiyorsak bu yönetimin sorunu gerekirse sözleşmesi dondurulsun. Benim takımım bu gidişle Avrupa'da olmayacak ben bunu kabul etmiyorum. Türkiye Ligi'nde 5. 6. olmak size başarı mı geliyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sol beke gelene kadar forvet yok takimda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
immobile maalesef bir sezon forvet olarak güvenilip yola çıkılacak bir forvet olmadığını gösterdi. yıllardır şu forvet konusunda ne çok sıkıntı çekiyoruz.
Öyle dondurarak göndermek istemiyorlar işte, neden paraları öyle boşa harcasınlar ki? Sanki paralar ağaçta yetişiyormuş gibi konuşuyorsunuz.
FM'de bile oyuncu gitmek istemiyorsa gönderemiyorsun. Bu gerçek hayat, o işler öyle kolay değil.
Şampiyonluktan başka hiçbir şey başarı değil ama o kadar para harcayıp da kupa falan alamazsan o daha da büyük başarısızlık bence.
-
Hahahahahhaah verdiği penaltıya bak kusacağım artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gs'nin aldığı penaltıya bak adam ayağını takıyor ahahaha
-
-
Yazık günah.
nasıl penaltı ama, perfectoooo!!!
-
OOO amir hacı Ahmetovic bombası patlamış 🤣 başka da transfer olmaz zaten.
Rafa Silva çime bastı diye sarı kart veren Oğuzhan Çakır, bu kez de Mertens çime bastı diye penaltı verdi. ( alıntıdır )
-
Transfer yaparken yöneticiler komisyon adı altında paraları cukkalarken ağaçta mı yetişiyordu?
Paraları gelecek vaaden wonderkid oyuncuya harcayacaksa paran boşa gitmez. 1m luk adamı 5 e alırsan!(yersen) tabi borç içinde yuzersin.
Ayrıca şampiyonluk yarışından bahsetmedim Avrupa'da olmaktan bahsediyorum bunun yolu da Türkiye kupasını almaktan geçiyor. Seneye Avrupa'da olamazsak Adalı seçime hiç gitmesin diyorum.
Serdal Adalı yaptığı iki transfer sonucu muhtemelen transfer dönemini kapattı 😁
Artık rezillikte sınır tanımıyorlar. Yerlisi yabancısı aynı.
-
Gs yine mide bulandırmaya devam ediyor
Var'a yabancılar geldi şimdi hakemi uyardılarda ben kararıma güveniyorum falan mı dedi? yabancılarda aynı karardaysa hiç getirmeselermiş
adam gidip izlese mertense sarı kart verir bu ne saçma sapan iş
-
Her hafta baska skandal VAR niye cagirmiyor bunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X