< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Ocak 2025 - 19:00 Sivasspor v BEŞİKTAŞ (1991. sayfa)
-
-
bilbao iyi takım yalnız formdalarda. Williams kardeşler yeter zaten bizim lige.
-
-
biz de bilbao ile oynayacagiz gorecegiz o zaman cop mü degil mi adamlar avrupa liginde lider 5 galibiyet 1 beraberlik almiş hala çöp deniliyorsa adamlara biz neyiz acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzegen -- 11 Aralık 2024; 21:2:1 > -
çöp mu? allah akıl fikir versin
-
Büyük ihtimal troll hocam aldırma
-
Okay Karacan: "5-0'lık gs maçı sonrası paylaşımlarımıza izin verilmedi! Konsantrasyon videolarına muazzam bir gönderme yaptı çocuklar ama... Biz kimseye hakaret etmeden, makara gırgır yapacaktık. O geceyi kitabımda 11 sayfa yazdım."
"Beşiktaş'ta render yapan bir bilgisayarımız bile yoktu. Olan bilgisayar da 10 dakikalık videoyu 45 dakikada renderlıyordu."
"Tiki Taka Beşiktaş, küfürlü bir şarkıdır! Ben Beşiktaş'ın bu küfür kumpanyasına girmesine asla müsaade etmem! Immobile, bunu bize aylar önce söyledi. Video da çektik. Ama Beşiktaş'ı bu küfürlü işe alet etmedim. Ayrıca tiki taka oynasak neyse..."
"Beşiktaş resmi sayfaları taraftar sayfası gibi davranamaz. Ya da haber sitesi gibi her şeyi yazamaz. Beşiktaş'ta benden daha çok habere ulaşan bir site vardı. O yazıyordu zaten...Bilmiyorum demeyin!"
-
Yarin bir mucize olur mu? Olsundu lutfen :D
-
Olur İnşallah. Neden olmasın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yarın bjk kazanacak bence. 100 lira atacağım.
-
He okay he aynen taraftar suçlu
muci videonu, immobile paylaşımını falan görmesek yicez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omzunda_muzikaletli_zenci -- 11 Aralık 2024; 23:12:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
FB maçının özetini izledim. Objektif hakem olsaydı bizim maçı da 9 kişi tamamlayacaklardı muhtemelen. Bu ligin gelişmesi için önce hakemlerin değişmesi lazım. Gördüğünü çalan 5 hakem olsa bambaşka bir lig izleriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilbao liginde 3 maçlık deplasman serisine başlıyor. Avrupa liginde zaten yolunu aldı. Bizim maçta çok istekli ve maçı koparmak için oyun oynayacaklarını düşünmüyorum. Yarın Bodo deplasmanında yenilmeyelim yeter.
-
bizim maç saati yine yanlış yazılmış 23:00 da gözüküyor bizim maç
-
Beşiktaş’ta başkan adaylarının listeleri şekillenmeye başladı.
Hüseyin Yücel: Onur Göçmez, Mete Vardar, Feyyaz Uçar, Burak Arslan, Hicabi Gökdereli
Serdal Adalı: Mehmet Özdilek, Hakan Daltaban, Kaan Kasacı, Kıvanç Oktay, Uğur Fora, Hazar Kalkavan.
Not: Listeler her an değişebilir her iki aday da yoğun görüşme trafiğinde. Tuğba Hacıbayramoğlu@tugbahacibayram
---
Birbirinin paralelinde listeler oluşturulmuş gibi. Feyyaz Uçar'a karşılık Mehmet Özdilek.
Sosyal medyada da listelerin cılız olduğuna dair yorumlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 12 Aralık 2024; 7:48:22 > -
Hocam maçın oynanmasina daha 40 gün var.
Evet, yanlis yazmisim duzelttim, tesekkur ederim :)
-
Kalan uel maçlarında 0 çekip eleniriz gibi duruyor. Turnuvanın en kötü takımı macabi bile rahat yendi bizi.
Umutsuz olmayın, savaşırsak kazanırız, bodo da son 3 maçını kaybetti. İyi bir takım değiller, gözde büyütmeyin.
Febe maçı gibi mücadele edilirse rahat bir galibiyet alabiliriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X