Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2015. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: reguse , bjkyener Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (5 Mobil) - 12 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
53.123
Cevap
241
Favori
1.121.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 20132014201520162017
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O yiyor golleri dimi? Bi git ya! Rafa pozisyonda onun önüne çıkarsa cepheden vuracak kaleye, tuttu kendi vurmaya kalktı ve beceremedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 13 Aralık 2024; 1:59:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi içsek Mustafa fanı olurdum sen gibi. Neyse ki içmiyoruz. Evet Mustafa koşamıyor. Fiziken geriye gitmiş. Rakip skoru korumak için çekildi. Mustafa ile alakası yok mevzunun. Girdi hiçbir şey yapamadı top ezdi. Mustafa ancak halı sahada oynar şu haliyle. Hiçbir gelişim yok. Ğs ye attığı golün ekmeğini yiyor. Mustafa nın kaç golü var sahi? Semihten iyi bir
    Tane özelliği yok. Ağır Semih haterısın yener.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • norton772 kullanıcısına yanıt

Feda sezonundaki takımın toplam bütçesi Rafa ve Ciru kadardı. Böyle paralar verilince İnsan ister istemez Rafa’dan birşeyler bekliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk oyuncular çöp ersin tayyip emirhan onur semih mustafa bunlar küçük takım oyuncuları, mert ve salih dışında hepsi gönderilmeli kaliteyi düşürüyolar. Önceden en iyi yerliler bizdeydi gökhan gönül caner erkin vs adamlar savaşıyordu

• Bir şey soracağım App üzerinden plus üye oldum ama forma almak istediğimde %20 indirim tanımlamıyor. Ben mi bir yerde hata yapıyorum acaba?

• theKing_ kullanıcısına yanıt

Mustafa Hekimoğlu'nda bir numara dönüypr bence. Mustafa Hekimoğlu sezon başında çok yetenekli olduğunu gösterdi ve bence talipleri oldu avrupada büyük kulüplerden.

Beşiktaş da yüksek para istemiştir. Mustafa'nın manajeri de Mustafa'ya,sen iyi oynarsan Beşiktaş yüksek ücret belirler transfer olamazsın demiştir. Mustafa'ya kötü oyna seni ucuza bıraksınlar yönlendirmesini yapmıştır.

Bence Mustafa çok yetenekli ve etkili. Bu form düşüşünde bir ilginçlik var. Bunu düşündüm,bence bu anlattığım yüksek ihtimal. Yetenek ve mental seviye kendini belli eder. Mustafa Hekimoğlu sezon başında yaptığı koşularla,oyun görüşü ile kapasitesini belli etti. Bir anda bu kadar kötü duruma evrilmesi ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 13 Aralık 2024; 3:12:42 >
  • irfan s kullanıcısına yanıt

hepside yumuşak 8, orta sahada adam yiyecek bi tane oyuncu yok ya da atiba gibi adama sülük yapışacak biri, mal gibi gidip isimleri değişik hep aynı adamları almışlar, musrati ye bende kızıyorum ama adam kesici değil ki, bi arkadaşın yazdığı gibi iki iyi kanat olsu çok top atar musrati onlara, rafa ya bi şey demem ama Cenk i yollayıp 35 lik adama o para çok, gençlere kızıyoruzda bu takımda genç oyuncu gelişmez, bi iki sene önce herkes niye salih oynuyor derken şimdi kızıyoruz niye oynamıyor diye geldiğimiz hale bak, nkoudu olsa bile razıydım, her takım hurra geliyor çünkü bizde önlem almaları gereken adam yok ki rafa dışında, onuda iyi tuttular mı bitiyoruz, gelen yönetim devre arası ufak ufak başlamalı operasyona yoksa yaz transfer dönemi 10 adam falan lazım bize, kaleci-iki bek-en az bir stoper- adam yiyen orta saha (medel olsa razıyım)-iki kanat-bi tane santrafor

musrati

masuaku

ciro

muçi

mario

daha iyisini bulurlarsa udokai

bunları da satacaksın ndour kiralık zaten, bahtiyar a para veren olup giderse satsınlar yoksa bence yedek oturabilir, bunlardan öncede iyi bi alaman hoca bulacan benim adayım Roger Schmit, ondan sonra kafa rahat, ayrıca Okan ı sevmem ama adamın stoperi sakatlanıyor, herif metehan abdul ve Berkan la savunma yapıp Kerem alıyor oyuna bize bu mantalitede adam lazım

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Takımda kimin ne oynadığı belli değil

Semih in gelişmesi için her maç kanatta oynadığı zaman en az 13 km maç bitirmesi lazım forvet oynadığı zaman bu rakam 11 - 12 km olursa sırıtmaz

1 - Semih maçta 6-7 km koşmuyor (rakip defans oyuncuları beşiktaş sahasında top oynuyor) 12 - 13km koştuğu bir maç söyleyin

2 - göstermelik durarak topa basıyor

3 - kafa topuna çıkamıyor

4 - ceza sahasında yerde para arıyor kafasını kaldırmıyor

5 - topu aldığında oyun görüşü SIFIR

6 - göstererek çalım atmaya kalkışıyor %99 rakip ayağından topu alıyor

7 - bir futbolcu düşünün ceza sahasında her topa vurmaya çalıştığında kıçının üstüne düşmez

8 - ceza sahasında 2 li mücadeleye kesinlikle girmiyor forvet dediğin adam orta sahada 2 li mücadeleye girmez

9 - çok ağır oyuncu

Bu dediklerimin hepsini her maç yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 13 Aralık 2024; 3:32:3 >

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Semih`i ben de burada bir övdüm bit eleştirdim. Semih daha 19 yaşında sanırım.

Fenerbahçe maçında topu alışı ve attığı feykler,bir de sezon başıydı sanırım bir maçta verdiği bir uzun pas,bir de milli takımda bir maçta sonradan girdi defansımızın önünde orta sahaya yakın yerde topu alışı 2-3 kişiyi ekarte edip verdiği pas bence yetenek i ve mental kalite.

Semih`de olumsuz durum,takımlar bir sisteme taktiğe göre oynar,yoksa rakip seni durdurur. Semih takım dizilişine ge taktiğe kafasını veremiyor yada umursamıyor gibi geldi bana. Bazı futbolcuların kafası taktik disiplini almaz,unutur. Bu yüzden çok yetenekli futbolcuların yedek oynadığı olmuştur yıllarca.

Semih ceza sahasına yakın oynarsa daha etkili ama şu yaşında kanat oynarsa gelişimine katkı olur ve forvet oynayınca daha az zorlanır. Top sürmeyi seven futbolcu forvette sıkılır,Semih de sıkılıyor sanırım.

Genç futbolcuları erken yaşta Beşiktaş gibi büyük takımlarda sürekli ilk 11`de oynatmak onları kaybetmeye sebep olabilir. Atda Güler`de Jesus ve İsmail Kartal buna dikkat ettiler ve buna Arda`yı korumak diyorlardı

Semih rotasyon yapılarak oynatılırsa,ilk 11 başlayıp 70`de çıkarılırsa yada yedek başlayıp 60-70 gibi oyuna sokulursa gelecek sezon için daha iyi gelişir. Yalnız Beşiktaş`ın kadrosu da Semih`i ilk 11`den kesecek bir kadro değil şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 13 Aralık 2024; 10:5:4 >

• irfan s kullanıcısına yanıt

Bizim taraftar aşırı ikiyüzlü olmuş. Muçi için verilen paralara kavga çıkartan taraftar Rafa için "Adam napsın kanat oynuyor ya "tribine giriyor. Alıcıları varsa Rafa, Ciro, Musrati ve Muçi 3 e 5e bakmadan elden çıkarılmalı. Yarışmayan takımda bu kontratlar külfetten başka birşey değil. Bana 1 Konyaspor 1 Antalyaspor maçı çözsün diye Rafa ya total'de 28 m bayılamam kimse kusura bakmasın

• Gedson ,
    Spiker ısrarla Şansımız yaver gitti deyince golde,

Merak edip tekrar baktım Evet Bahtiyar arkaya harika kesmemiş..
    Içeriye doldurmuş defansa çarpıp harika bir kesme olmuş..

Sırf o pas için bir anda bahtiyarcı olmak üzereydim oynadığı oyun da kötü değildi

ama diyorum ki masukuyu sol bek değil sol defans oynatırsan hala daha verim alabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 13 Aralık 2024; 4:48:41 >
  • sık sık yazanlar oluyor,

onu gönder bunu gönder en az 6 kişinin gönderilmesi lazım yerine de şöyle iyi adamlar alınması lazım

benim 8 yaşındaki Yeğenim de aynısını söylüyor, düşünebiliyor o kadarını zaten..

Hadi oradan.. hangi bütçe ile hangi scout ekibiyle yapılacak bunlar!?

boşboş yazıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 13 Aralık 2024; 4:58:45 >
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Takımda zaten 1e1de Adam geçebilen süratli kimse yok diyoruz bunu yapabilen sadece gedson ve rafa var

Onları da bir bırakın Bir zahmet artık yahu.

Rafanın dripling ve diğer yetenekleri Şu anda Türkiye liginin çok üstünde, topsuz ortamda biraz tembel diye böyle bir adamı paldır kültür satıp sattığın paraya daha iyisini alabileceğini mi sanıyorsun...

oof of

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 13 Aralık 2024; 5:11:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Takımda kimin ne oynadığı belli değil

Semih in gelişmesi için her maç kanatta oynadığı zaman en az 13 km maç bitirmesi lazım forvet oynadığı zaman bu rakam 11 - 12 km olursa sırıtmaz

1 - Semih maçta 6-7 km koşmuyor (rakip defans oyuncuları beşiktaş sahasında top oynuyor) 12 - 13km koştuğu bir maç söyleyin

7 - bir futbolcu düşünün ceza sahasında her topa vurmaya çalıştığında kıçının üstüne düşmez

8 - ceza sahasında 2 li mücadeleye kesinlikle girmiyor forvet dediğin adam orta sahada 2 li mücadeleye girmez

9 - çok ağır oyuncu

Bu dediklerimin hepsini her maç yapıyor

Semih'i eleştirdiğinizin iki katı immobileyi eleştirmeniz lazım bunu tüm anti-Semihçilere yazıyorum.

19 yaşında gelecek vaat eden Semih'le, milyon dolarlar verdiğimiz 35lik immobile'yi karşılaştıralım o zaman

Büyük harfle.

İMODAN DAHA AZ DEĞİL.

IMOMDA ÇIKAMIYOR.

IMO KAFA KALDIRIYOR DA NOLUYOR ASİST YOK, GÖRÜŞ YOK.

SIKSIK ÇALIMI BAŞARIYOR PENALTI ALIYOR KORNER ALIYOR, İMODA O DA YOK.

BUNU AMMA SALLAMIŞSIN EN İYİ OLDUĞU KONULARDAN BİRİ BU YAHU, HATTA GEREKSİZ MÜCADELEYE GİRİYOR FAZLACA.

9 - çok ağır oyuncu
    İMO İLE YANYANA 20M VE 50M KOŞTUR, FARK ATAR.

AYRICA 2Lİ MÜCADELELERDE İMOYA GÖRE ÇOK DAHA GÜÇLÜ.

AYRICA 19UNDA.

AYRICA BEDAVA

BUNDNA SONRA SEMİHE 1 ELEŞTİREN İMOYU 2 ELEŞTİRSİN.
    KONU KAPANMIŞTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 13 Aralık 2024; 5:9:38 >

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

dostum immoya iyi diyen yok, ama istediğiniz kadar semih i savunun semih Beşiktaş'ın golcüsü değil olamazda, belki nihat kovaçeviç ikilisinde olduğu gibi iyi bi santraforla iş yapabilir ama öyle 30 milyon falan etmez, o paraları edecek adam çıkar oynar tek başınada, ben semih te büyük takım golcüsü olacak potansiyel görmüyorum, bence mustafa daha potansiyelli, semih bildiğin küçük mehmet yılmaz

örnek; rıdvan yılmaz, emirhan ilkhan, kötü serdar saatçi bile bizde doğru düzgün oynamazken transfer yaptı

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt
    Beklenti Zaten 20-30 milyonsa şu anki oyunu çöp.

19 yaşında böyle bir adama sahip olduğumuz için şanslıyız hiç olmayadabilirdi.
    Mustafa ile ilgili de aynı şeyleri düşünüyorum.

Şu anki yaşları itibariyle İkisi de iyi bir yedek olarak kalabilecekken immobile'nin ve takımın formsuzluğu yüzünden bu hallere düştük.

• A dan Z ye takım bitik. Düm hızlı bir giriş yaptık rezalet defansımız sayesinde golü yedik. Sonra dağıldı zaten takım. Defansımız iyi olsaydı biraz puan çıkarırdık bu maçtan. Salih girdikten sonra komple sahadan silindik son 20 dakika ne yaptığımız belli değildi. Takım 4-5 kişi harici komple çöp oldu malasef. Devre arasından başlanarak takım kademeli olarak temizlenmeye başlamalı.

• Süleyman Abi de böyle yapardı

• Futbol takım oyunudur. Takım birlikte iyi oynarsa oyuncuların bireysel performansı da artar. Bunlar bizde yok mental çöküş var. Bireysel kalite zaten düşük
    Yenildiğimizde tepki vermiyorum, ümidimi kestim

• 
Sayfa: önceki 20132014201520162017
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.