Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (2016. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
51.946
Cevap
240
Favori
1.095.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 20142015201620172018
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorun orta sahada ne defansı Allah aşkına. Ne adam gibi basan var ne adam gibi yer tutan var... ipini koparan orta sahayı geçip defans ile karşı karşıya kalıyor. En iyi defanslarla oynasan çok bisey değiştiremez...

Bu takıma Josef, Atiba tarzı bir adam lazım ortaya.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Musratinin 3 4 maçını 90 dakika izleyip bu adama o kadar para verdilerse, Türk futbolundan yasaklanması lazım alanların veya oyununu beğenenlerin. Mahalle maçlarında hep bir tane olurdu bundan, omuz omuzaya girmez, koşmaz, toptan korkar, yanından geçeni izler ayağını uzatmaz, ama topu verirsen güzel pas verir, başka bir numara yok. Atiba 38 inde daha iyidi

• richee_srwt kullanıcısına yanıt

adam yiyen, topu ısıran, yüz yüze geldi mi bi daha ikili mücadeleye girmekten korkacakları ve iyi pozisyon alan biri olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt

Çok boş yapmışsın dostum

Semihte futbol zekası yok zeki olmayan futbolcu ne 19da nede 29 da büyük topçu olamaz.

Azcık kafası çalışan futbolcu kafasını yerden kaldırır arada bi çevre kontrolü yapar 40 tane adamın üstüne topla gitmez.

Mustafa belki olabilir onda bi ışık var ama semihten Beşiktaş'a forvet olmaz.

Semih arada oyuna girebilecek bazen katkı verecek yoklukta yedekte bekleyecek değerlendirilecek oyuncu fazlası değil.

Rıdvanı da emirhanı da semihi de ardayla bir tuttunuz ne oldu. Bırakın artık şu romantikliği.

Semih eşittir Güven Yalçın. Birkaç yıla görürsünüz...

• richee_srwt kullanıcısına yanıt

Aynı şeyi 3 yıldır yazıyorum 3 yıldır düzenli olarak bu forumda linç yiyorum akılları sıra beni blokluyorlar Beşiktaş'ın en büyük problemi orta saha. Bak süper ligte bir adamademir bir biz bu kadar dağınık kolay geçilen bir takım yok.

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Vala ben artk hiç yeni gelenin bizi kurtarabilecegine inanmıyor arat faciasından sonra. Yeni gelende yine saçma sapan transferler yapar yılları heba olur Beşiktaş'ın.

Beşiktaş'ın önder özen gibi bir futbol aklına ihtiyacı var

• Yazacak pek birşey yok.

Kale, stoper, bek ve kanat sorunu geçen seneden beri devam ediyor. Bunların üzerine en kritik mevki orta alan da can çekişiyor.

Elde gedson, rafa dışında fark yaratabilecek oyuncu yok.

Oyun artık çok hızlı, 20/30 mılyonluk takımlar bile dünde olduğu gibi 3 pasla kalecinle karşı kaşıya kalabiliyor. +Bunu sen defansa yerleşik iken yapıyorlar, kritik nokta burası.

Merkezde iki kütük, musrati ve ndour. Topu devamlı oyalayan semih ile olduğun olacağın bu. Alttan gelen çocuklar ne kadar topla oynamaya meraklı ve tempoları düşük. Demir ege'de böyleydi.

Geçen seneden beri yazıyoruz, bu taraftara da müstehak bu durum. Sezon başı şampi ilan edenler, ilk devre bitiminde yine güzel patladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 13 Aralık 2024; 9:58:10 >
  • John___Doe kullanıcısına yanıt

arkadas direk lerin senin için ne kadar önemli olduğunu anlayamamış takma kafana kişisel tercihlere karışmıyoruz biz.

• Wout.Weghorst kullanıcısına yanıt
    Semih'i kim Arda ile bir tuttu Yahu kendi kendine bir şeyler kabulleniyorsun benim adıma.

Güven Yalçın ilk piyasaya çıktığından beri bu adam olmaz yazan bendim. Uzaktan iki tane şutla gol attı diye adamı Kral yapmıştınız(ben de senin adına kabullenme yapayım )

19 yaşındaki adamdan daha fazla Ne bekliyorsunuz ki, hemen bu yaşta Süper Yıldız mı olsun, 35lik İmo'dan daha iyi şu anda.

Bir ara Şampiyonlar Ligi'ne çıkarsak kaza bela 1-2 tane şansına gol atar 25 milyon euroya kakalarız onu da bir yerlere.

• Bundan sonra seçimlere katılacak başkan adayları, seçildikleri taktirde görev verecekleri teknik direktörleri de (teknik direktör adayları boşta değil de halen takım çalıştırıyorsa geleceğin futbol şube sorumlusu da olabilir) yanlarına alıp ,öyle seçim propagandası yapmalılar .İş futbol tekniğine geldi mi ,sözü o kişi almalı ve seçildikleri takdirde detaylı olarak ne tip bir oyun planı kurgulayacaklarını ve ne tarz oyuncular alacaklarını çok açık anlatmalı. Ayrıca eskiden yapılan hataların da analizini vermeli ve neden bu durumda olduğumuzun tespitini yapıp tedavi yollarını anlatmalı.Biz diğerlerinden farklı olarak ne yapacağız? ne yapmayacağız?? Millet de kongrede ona göre oy versin (yalan söylemeyeceklerini ümit ediyorum) .Yoksa her sene aynı tiyatro sıktı artık..

Bu takım bu zigzag oyun ve Beşiktaş tarihinin en faydasız ve umarsız futbolcuları ile yakında seyirci dahi bulamaz !!

Not: Arkadaşlar bir dizi tartışıyorlar ..Semih şöyle , Hekimoğlu böyle ..Hepsi birbirinden rezalet gençler..Golcü iseler gol atarlar, bu kadar basit..Beğenmeyip yolladığımız O.Colley stoperden kalkıp 2 si sayılmayan 9 gol atıyorsa oturup düşünmek gerekir

Hala Ersin den kaleci olacağını sanan S.Topraktepe ye de selamlar ..Biraz da genç kalecileri dene. Seneye kaleci ve santrafor gerçekten dünya çapında olamıyorsa basketi voleybolu izleyelim çok daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 13 Aralık 2024; 9:58:24 >

• Am@deus A kullanıcısına yanıt
    Hocam 5-0'lık Galatasaray maçı sonrası Sen neler yazmıştın?

Ben ligin 2.haftasında gollerine devam ederken immobile'nin 35 yaşında tamamen bitmiş olduğunu, ve yakında patlayacağını yazmıştım.

Olduktan sonra olmuşu yazmak çok kolay.

Takip etmemişsin. Gio için gelmeden hollandalı avcı diyen benim.

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Ersin daha 23 yaşında işte genç.

Bayılıyorum bu çok fazla menajerlik oyunu oynayanlara Haydi gençleri oynatalım ,enerjik genç takım, ve hemen bikaç yıla Süper Yıldız olsunlar başarıdan başarıya koşalımmm

ohh ne ala.

Genç dediğin önce saç baş yoldurur, bazen 2 yıla tutar , bazen hiç tutmaz.
    ama sizde o sabır yok, herkesi Messi mi sandınız 17 yaşında takır takır top oynayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 13 Aralık 2024; 10:4:47 >
  • Mirtazo01 kullanıcısına yanıt
    sağ açık, sol açık, ve santrafor

orda , ileri 3lüde problemi yok da orta sahada mı var?

Genç diye diye yaşlandı koca kazık oldu adam..nesini oynayacak ?? Ersin denilen adamın kapasitesi belli ..bu kadar işte..ölüden nefes bekleye bekleye geldiğimiz noktayı görüyoruz. Bu takımı seyredip umutlanmaya devam ..buyurun buradan devam edin

Olduktan sonra olmuşu konuşmak kolay Sonuçta Ersin 23 yaşında daha biz de görüyoruz şimdi onu o daha 18 yaşındayken bunu görseydin madem.

Genç kaleci dene filan derken,
    yeni bir Cenk vakası olacak, o zaman da olduktan sonra olmuşu yazmaya geleceksin

• Ersin 2 maç kurtarır 3 maç yakar. 8 maç kurtarır 4 maç yakar. Ersin ile yola çıkılmaz.Dün yine gördük. Daha önce de defalarca gördük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki sözlerimden Ersin iyi Aslında,
    mi anlıyorsunuz Sizler gerçekten sadece takımın değil
    taraftarın da belli kapasitesi var o zaman..

Şu an para harcanacak masraf yapılacak en son yer Kale.

Elde bir tecrübeli 30 küsürlük kaleci Bir de genç kaleci var bir de çok genç kaleci de var, şükür deyip oturun bence sorun orada değil,

O zaman bütün 11'i değiştirelim hangi bütçeyle yapacaksınız

Yoksa yepyeni 18 yaşında bir kaleci alıp birkaç yılda Onunla mı Saç baş yolacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 13 Aralık 2024; 10:12:4 >

Ben o zamanda beğenmiyordum hiç merak etme..Onu bunu denemeyelim..ne yapalım? Ersine e razı mı gelelim?? Bu takım bu kadar çer çöpe para dökerken bir tane Muslera ayarı kaleci almasın mı?? Sen Beşiktaş kalesini Ersin e layık görüyorsun zaten konuşacak daha fazla bir şey kalmıyor bu konuda

Peki o zaman üç kuruşluk bütçemizle sola açık mı alalım sağ açık mı yoksa santraforu mu yenileyelim Semih de çöp çünkü yoksa stoper sorununu mu halledelim..

bi kale kaldıydı hee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 13 Aralık 2024; 10:13:59 >
  • 
Sayfa: önceki 20142015201620172018
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.