Adamlar 20/30 mılyona takım kuruyor, ne anlatıyorsun ? |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (2017. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Dün maç yaptığın takımdan bahsediyorsan adamlar zaten şu ana kadar aldıkları sonuçlarla ve bütçeleri ile sansasyonel bir takım olmuşlar sen istiyorsun ki Beşiktaş skat ekibi böyle başarıdan başarıya koşsun daha Semih'e Mustafa'ya emirhan'a bir yıl tahammül edemeyen adamlar...
yahu Gedson 25 yaşında ona bi laf atıldığı oldu şu forumda kaç kere..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yahu hepsi birbirinden beter zaten..sene sonuna kadar Mert ile devam edeceğiz mecbur..Mayıs ta hangi yönetim gelirse net gol yazabilecek Abu (sahtekarı sadece örnek yazdım) gibi santrafor ve aptalca goller yemeyen üst düzey bir kaleci şart..Yoksa 2.sınıf takım olma yolundayız artık..Direkler arasından top geçince gol oluyor, atarsan kazanıyorsun yersen kaybediyorsun bu kadar basit..Bizim bütçemiz üç kuruş filan da değildi , yıllardır bir sürü alavere dalavere komisyon ile bütçeyi heba ettiler..ANÇ nin de Arat ın da dünya para savurup aldıkları adamlar ortada...Yönetim dediğin bütçe yaratacak ..senden benden farkı bu..Yaratamıyorsa da şerefli 3.lük peşinde koşacağız..kıyısından Avrupa kupası kovalayıp ilk iki maçtan sonra döneceğiz..Sivas, Başak gibi olacağız yani diye yazacaktım ama Samsun ve Eyüp de gümbür gümbür geliyorlar
-
Bizim skat ekibi de bu kadar işte
* muci çok genç daha Yıldızı Parlar bizde deyip denemişler bir yılda dibe soktuk.ışık yok.
El nusrati 28 yaşında yeni Atiba olur bizim orta sahayı tamamen toplar en az 5 yıl Bizi götürür dediler, mızmızlanıyoruz.
imobile, markadır 35 de olsa
gelir 1-2 yılı kurtarır , hem de semihi Mustafa'yı yetiştirir
o da patladı .
Yani plan yapılmış bazı şeylerde ama başarısız olundu,
sorun şu ki şimdi ne yapılacak?
Olduktan sonra olmuşu yazmak kolay dediğim bu, şu anda ne yapacaksınız?
sınırlı bütçe ve elde hazırda bir sürü çöp var.
kaleci mi alalım? sol bek mi?
yoksa sol -sağ açık kanat, yoksa santrafor mu? eldeki leri ne yapalım?
hoca da lazım.
Gedsonu arkada oynatırsan laf söylenir. Semih, mustafa ve demir ege hepsinin sorunu aynı, tempoları yok.
25 yaşındaki adam topla bunların yanında geçiyorsa. Her topu 3. saniye ortalama ayaklarında tutuyorlarsa sorun vardır buda konuşulur haliyle.
Borç çok para yok.O zaman yatırım yapma, önümüzdeki sezon stadın boşalır gelirlerin dibe vurur.
Beşiktaşı buzdolabına sokamazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 13 Aralık 2024; 10:30:40 > -
net goller yazabilecek santrafor şart?
hadi semih mustafa masrafı pekmyok maaşları.
imobile nolacak?
üatüne bi de dzeko, osimen ayarında santrafor da mı alıcaz?
para yok para üstelik scout da yok onu bulacak.
mucize gibi.çözüm istiyoruz.
Bizim 17-18 yaşında çocuklar iki üç dakika sonra dilleri dışarıda gezmeye başlıyorlar. Bu normal mi?
Bence alınacak oyunculardan ziyade bu takıma tempo yaptıracak bir sistem falan da lazım.
Ayrıca Onur, Ersin, Ndur, Musrati, Muci bunlar acilen elden çıkarılmalı.
Semih ve Mustafa bu takımın santrforu olamaz.
Orta saha helva gibi, her takım yürüyerek ceza sahamıza geliyor
Hücüma çıkarken de ne oyun kuran var ne hızlı hareket eden.
Rafa da hiç bir halta yaramıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Musratinin parayla su takimi alabilirsin..takim yuruyo..60.dakikaya kadar ndour musrati neden cikmaz..kim gelirse gelsin ayni dakikalarda oyuncu degisikligi oluyo..ayni oyun devam degisen bisey yok..sanki gio var gibi hala..tek degisen salih daha fazla sure aliyo.
Bu bütçe yok bütçe yok diyenler bu sene harcanan paranın farkında mı? Transfer rekorları kırıldı nasıl bütçe yok? Sen üçlük beşlik adama 10-12 gomersen bütçem yok diyemezsin.
100 mılyon kaynak yaratamayacak. Enkaz edebiyatı yapacak adam göreve gelmesin. Mal ortada buyrun ona göre aday olun.
-
Mert dün niye yedekteydi arkadaşlar, sakatlık durumu falan mı vardı?
-
Pasam oynamak istememistir yine ;)
-
Ben genel olarak 3 yıllık bir sorundan bahsediyorum siz dünkü maçı baz alıyorsunuz
-
adayların listesi belli oldu mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yazılabilecek söylenebilecek her şeyi konuda okuduk. Bundan sonra bunlar için kendinizi yormayın. Rashica yok Muçi yok ve hala Can yerine Onur oynuyor. Tek yaptığı topa basıp geriye dönmek. Yeterli geliyor demek ki hocalara. Seviye buysa bir şey beklemeyin bu takımdan.
İmmobile in yaşı ortada , kondisyonu tüm maçlarda oynayacak seviyede değil, olamaz da zaten..hepimiz görüyoruz işte hücum prese katkısı da üst seviye değil..Hepimizin sinirlerini laçka ettiler ..bizi bu kadar aşağı çekmek için mahsus yapılmış hatalar mı? bilemiyorum..Önce parayı çar çur edip ,sonra da paramız yok biz bu kadar adam alabiliyoruz diyeceklerse hiç boşuna gelip de kendilerini de bizi de rezil etmesinler...ÇÖZÜM NE?? Bunu tüm maddi ve manevi boyutları ile ortaya koyabilen yönetim başarılı olur..yoksa sürünmeye devam ..
Yeniden yapılanma diyerek bana 35 likleri toplayan adama isyan ederim..Sanmıyorum ama biri çıkacak delikanlıca bizim bütçemiz şu kadar, şu kadar süre şampiyonluk beklemeyin..hedeflerimiz şunlar şunlar desin biz de tamam diyelim. Kaleci ,santrafor ,ön libero bir de stoper alırsın kalifiye diğerlerini de gurbetçi Türk ve Avrupa 2.liglerinden koşan mücadele eden fizikli adamlardan kurarsın..bir de öyle dene ne kaybedersin? ..sen daha takım kimliğini bulamıyorsun yıllardır. Mucize yi biz kendimiz yaratacağız ..yoksa mazeretler yaratıp birbirimizi yemeye devam edeceğiz ve 3.lüğe oynayacağız. Başka da bir yol yok !!
-
Eğer Mert sağlık sorunları yokken yedekte kaldıysa, Serdar hoca bıraksın gitsin hemen, böyle kritik bir maçta kaleci rotasyonu mu olurmuş?
Yok Mert oynamak istemediyse ya da sağlık falan bahane ettiyse, bence sezon sonuna kadar kulübede kalmaya devam etsin. Kritik maçlarda adam ortada yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X