Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2019. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50.379
Cevap
237
Favori
1.060.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 20172018201920202021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

Bu ligde beşiktaş zaten 3. olur.

O sezon çok abartılıyor öyle kötü kadro olduğunu düşünmüyorum. O takıma level atlatmak bundan daha kolay.

Ama iddalıyım, dersime çalıştım 3 transfere şaha kaldırırım bu takımı. Hiç olmazsa yarışmacı takım yaparım.

Hepsi app'de...

Sıfırdan kurmak istiyorsanız kötü anılarınız varsa hiç uğraşmayın. Alın bodo takımını ligi 5. bitirin 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor 

• ` quaD. kullanıcısına yanıt

Dinlemedin sanırım ? Transfer yapmayacağım diyor. 2 hibe oyuncu gelecek 1.5 yıl birşey beklemeyin diyor.

5 sezon imkasız dediğin. stadyumda izleyen bir allahın kulu kalmaz, yayın gelirin düşer ve storelar sinek avlar.

O yavaş yavaş ölüm demek. Bu işin maksimum süresi 3 sezondur. O sürede f.o gibi yatırım yapman lazım

Artık stadyum yapıldığına göre!? Adalının dediği gibi, inşaat sektörüne dönmekte fayda var.

Tr başka dinamiği yok zaten, beton üretiyoruz.

Konudan ayrı: Adalının projesini sanırım tartekin sormuştu bana ama hiç aklımda kalmamış.

Hatta arat o projeyi yapacağız diyordu 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor 

Bizim kurtuluşumuz yada düzlüğe çıkmamız bu tip projelerle olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 13 Aralık 2024; 16:48:44 >
  • Hayırlı olsun yeni feda sezonu.Başarı gelsin de feda mı olur cefa mı olur farketmez.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor
  • Bazen sevinç paso keder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdar Adalı acı gerçekleri söylemiş. Önemli olanları dinlemeyenler için yazayım.

Klübün 3,5 yıllık gelirleri kırdırılmış yani klubün geliri yok.

1,5 yıllık süre içerisinde star oyuncu transferi beklemeyin. Talisca soruldu böyle bir imkanımız yok dedi.

Seçimden 1-2 ay sonra sportif direktör getirmek istiyoruz ama acelemiz yok.

Sezon sonuna kadar teknik direktör olarak Serdar Hoca devam edecek.

1 yıl içinde yapılan transferlerin 100m Euro ya yakın olduğu ve klubün bütçesinde de 100m Euro'luk bir açık olduğunu söyledi. Ödemelerin 2025 Mayısa ertelendiğini de ekledi.

Ocak ayında transferleri de sponsor yardımı ve iş insanlarının desteği ile yıldız oyuncu almayarak eksik bölgelere yapacağını iletti.

Bundan sonra yaşlı yüksek bedelli oyuncu transferi yapılmayacak. Genç ve potansiyeli olan oyuncuları bularak kadromuzu şekillendireceğiz dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 13 Aralık 2024; 19:58:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• BAY'a laf söyledik diye; "Spor Bölümü Kural İhlali." cezası aldım Neyse ki bitti Beşiktaş ise kadim geleneğini sürdürerek dün gece Fiziksel Acı vermeye devam etti olan Gece 1'e kadar uyumayan taraftara oldu Bazen Sevinç Paso keder sözünün vücut bulmuş hali şuan takım Allah bize yardım etsin aksi takdirde Bilbao 5-6 tane atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 13 Aralık 2024; 20:2:41 >
  • Adalı bir kere bile "Ben bu takım için hapis yattım" edebiyatı yapmıyor ya aşırı takdir ediyorum. Seba üzerinden prim yapmaya çalışanlar aynı durumda olsa kim bilir nasıl şov yaparlardı. Adalı cidden karakter sahibi adam, umarım seçilir.

• başın öne eğilmesin

aldırma kartal aldırma

başın öne eğilmesin

aldırma kartal aldırma

en büyük sen değil misin

aldırma kartal aldırma

aldırma kartal aldırma

kartal aldırma

en büyük sen değil misin

aldırma kartal aldırma

aldırma kartal aldırma

kartal aldırma

dışarda yüz bin taraftar

bir gün ağlar bir gün coşar

dışarda yüz bin taraftar

bir gün ağlar bir gün coşar

seni bu sesler oyalar

aldırma kartal aldırma

aldırma kartal aldırma

kartal aldırma

seni bu sesler oyalar

aldırma kartal aldırma

aldırma kartal aldırma

kartal aldırma

Gün Gelir Sözler Tükenir

günü gelir çoşar güleriz

Gün Gelir Sözler Tükenir

günü gelir çoşar güleriz

Ölene dek seninleyiz

aldırma kartal aldırma

aldırma kartal aldırma

kartal aldırma

Ölene dek seninleyiz

aldırma kartal aldırma

aldırma kartal aldırma

kartal aldırma

En Kötü Günlerimizi yaşıyoruz en kötü gün bugün ise Bugün de Beşiktaş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 13 Aralık 2024; 20:10:7 >

• mitescere kullanıcısına yanıt
    2. olur (Nefes Nefese kalarak) sonra Play Off turunda elenir Geleneği devam ettirir Evden izleriz maçları Zaten Lider çıkma gibi bir ihtimal %0 uzay boşluğunda bile öyle bir ihtimal yok Hollanda yada İspanya hiç fark etmez iki milli takım da malum takım lobisine karşı maç yapacağı için 0'cı hayvanat şovu izleyerek en az 4 gol yedikten sonra KUKLATELLA da gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 13 Aralık 2024; 20:23:8 >
  • Enschede Belediyesi, Twente - Beşiktaş maçına deplasman taraftarlarının alınmayacağını açıkladı.

• Beşiktaş'ın bu sezon Avrupa Ligi'ndeki 8 maçının 3'üne Beşiktaş taraftarlarına yasak konuldu.

▪️ İstanbul'da oynanması gereken Maccabi Tel-Aviv maçı, Macaristan'da seyircisiz oynandı.
    ▪️ Lyon - Beşiktaş maçına deplasman yasağı konuldu.
    ▪️ Twente - Beşiktaş maçına deplasman yasağı konuldu.

• 100 milyon eur ile şampiyonluğun garanti olmadığını herkes gördü. Ama ne oldu, yaşı geçmiş bir sürü isme paralar bayıldı. Belki de kulübün bir limit koyup yaşı 25, fiyatı 6-7 milyonun üzerinde oyuncu almayacağız demesi gerek.

Böylelikle bize de ders olabilir...

• Şampiyonluk uzak menemene tuz at dönemi başladı demek ki yine.

• öve öve bitirilemeyen arat içine etti takımın önce şu adama 2 kelam laf edin. adam borçları % 45 arttırmış 1 senede tüm ödemeleride 2025 sonrasına atmış adam. inşallah birileri sağlam uğraşır bununla.

• Yapılacaklar

1 - Ciro nun maaş yükünden dolayı gönderilmeli

2 - Rafa para edecekken satılmalı (şampiyonluk zaten düşünülmediği için)

3 - Musrati kesinlikle satılmalı

4 - Muçi kesinlikle satılmalı

5 - Semih para edecekken kesinlikle satılmalı

6 - Mario kesinlikle gönderilmeli

7 - Bu 12 futbolcu da gönderilmeli

Svensson

Onur

Ersin

Felix U.

Ox.

Necip

Bahtiyar

Onana

Ndour

Rashica

Emrecan

Can

Toplam : 18 futbolcuyla yollar ayrılmalı

----------------------------

Yerlerine Türkiye geneli yetenekli fizikgücü olan 16-20 yaşınlarında yıllık maaşları 50-100 bin eurodan 30 - 40 oyuncu alınmalı (Fubolcu ve Yönetici akrabası kesinlikle olmayacak hepsi fakir aile çocuğu olacak zengin ailenin çocuğu yetenekli bile olsa anası veya babası takımı yönetmeye çalışır bunlara WC kapısını göstereceksin)

100 bin eurodan 40 futbolcu alsan 4 milyon euro eder HIRSIZ yönetici ve HIRSIZ menajer olayıda ortadan kalkar

Beşiktaşlı 2 -3 futbolcuyu gerekli eğitimler vererek menajer yaparım Türkide hırsız menajer olayını tamamen kaldırırsın

Hasan takımı 20 yıl geriye götürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 13 Aralık 2024; 22:9:11 >

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    2009'da Denizli şampiyon yaptıktan sonra Gomez'in aldığı şampiyonluğa kadar sadece 10-11 Türkiye Kupası var hatta o sezonun süper kupası daha oynanmadı korkum şu ki Beşiktaş en az 2 sene daha şampiyon olamaz her gelen yönetim eski yönetimi suçluyor soyup kaçtı enkaz aldık edebiyatı yapıyor biz bunlarla boğuşurken makas açılıyor Rakiplerle mücadele etmek zorunda Beşiktaş ama Beşiktaş bunu yapamıyor Avrupa maçında bile 80 dakika Onur Bulut'u izledik 94 dakika evet dakika 94 hâlâ yan pas geri pas yapıyordu Beşiktaş rafa mesela bu adam ya gidecek yada Pjanic gibi maç seçmeye başlar şu ana kadar Alex Texira gibi Pjanic gibi olmamış olması Mucizedir Rafa'nın herkes İmmobille suçlamış bazen şaşırıyorum gelirken yaşını bilmiyordu herhalde Beşiktaş bölümü bu adamı 25 yaşında Türkiye'ye tatile bile getiremezdin yarın Ronaldo gelse bizim Taraftar yaşlı der bunu sana Garanti ediyorum sorun rafa Gedson ve İmmobille'nin dışında Beşiktaş'ın hiç bir işe yaramaz 8 futbolcuya sahip olması yedek kulübesi kalitesi ve 11 kalitesi yerlerde deyim yerindeyse dip olduğu için ancak bu kadar oynayabilir bu takım 1 maç kazanır 5 maç keyif kaçırır kadro planlaması hatalı Josef'in yeri dolmadı takımda Josef gibi Medel gibi oyuncular lazım Oğuzhan mesela hep Medel arkasını toplardı Atiba yardımına yetiştirdi takımda forvetinin yedeği Mustafa Hekimoğlu olursa zaten başarılı olamazsın ki kurtarıcı olarak Mustafa'yı aldı oyuna dün Topraktepe mesela ne gördü de 80 dakika Onur Bulut'a sabır gösterdi? bakın Beşiktaş'ta bu sorunların makul bir cevabı bile Yok her seferinde bir daha kendime Eziyet etmeyeceğim diye söz veriyorum yine Maçı izleyip kafayı yiyorum kısır döngü oldu artık.

• Hüseyin Yücel trtsporda canlı yayında.

• 
Sayfa: önceki 20172018201920202021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.