< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2020. sayfa)
-
-
Hüseyin Yücel: "Sayın başkan, 'Samet Aybaba Sportif Direktör ve Feyyaz Uçar futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi olacak' söylemiyle göreve başladı. Ancak Haziran ayında Brad Friedel göreve başladı. Çift başlılık oluştu."
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kaos ortamı var. Ne kadar güzel başlangıç yapsak da Ümraniye'de çift başlılık oluştu. Futbolcular arasında bile Samet'ci futbolcular ve Brad'cı futbolcular ayrımları var diye duyduk."
adam ikinci başkanını bile kandırmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne güzelde arkadaşlarını koruyor.
-
Şu yaşlı oyuncu ile futbolu bırakmış ayrımını iyi yapın artık!!!
Drogba size kaç yaşında geldi ? Mertens kaç yaşında ? Angelino tutmadı 35 yaşında mıydı 25 yaşındaydı. Okan’ın ilk şampiyonluğunda Gomis kaç gol attı? Özetle yaşlı değil futbolu bırakmış demek daha mantıklı olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün yazmıştım ama App'ta plus üyesi olup nasıl %20 indirim tanımlanıyor bilen var mı? Plus üye oldum ama halen forma alırken aynı fiyat.
Milli takim ne kura çekmiş son sampiyon ispanya yada bizi gecen hollanda gelmis ilk torbada millete daha rahat takımlar gelmis1 torbada bizde son sampiyon gelebiliyor
Sanki sorguya çekiyorlar. Her soruya da cevap veriyor.
-
Hüseyin Yücel: "Başkan yönetim kurulu toplantısında Mayıs ayında aday olmayacağını söylüyordu. Ben uzun vadeli düşünmüyorum, koltuğa yapışıp kalmak istemiyorum. Bu makamı hak edenlerden birisi sensin diyordu."
istifayı yırttım dedikten sonra gri kalan kongre üyeleri artık kararını vermiştir adalı h.o. diyorum
Hüseyin Yücel: "Kaan Şakul, sözleşmelere bakıyordu. Futbolla ilgili teknik taktik konularına asla şahit olmadım.
İstifasını verdi, ben yırtıp attım. Samet Hocanın açıklamalarında bazı yolsuzluk iddiaları vardı ve oklar Kaan Şakul'a dönüyordu. İstifayı kabul edersem o ithamları kabul etmiş olursunuz. Kaan Şakul'un hataları olabilir ama yolsuzluk gibi şeyleri olmaz. En büyük kefili de ben olurum."
Hüseyin Yücel: "Seçim döneminde hem Adalı hem Arat tarafı benimle görüşmek istedi. Sayın başkan seçimden 2 gün önce, kendisine ambargo uygulandığını söyledi. Ben bunu yediremedim, telefon açtım destek olmak istediğimi söyledim. Beni öptü, ikinci başkanım oldun dedi."
Hüseyin Yücel: "Samet Hocanın elektronik imzası zaten mevcut. Transfer döneminde belki 50 futbolcuya teklif gönderiyorsunuz. Ben talimat verdim, Joe Worrall'la ilgili teklif verin dedim. Arkadaşlar da öyle göndermiş."
worral takozuna 5 milyon vermiş. başkan olursa yandık
Gerçek hayatla Fm yi maalesef ayıramıyorsun!!! Yazdığın oyuncuların maaş yükleri çok fazla hiçbirini satmazsın. Senin yollamaya çalıştığın çöpü kim ne yapsın?
Yazın bütün oyuncuları maaşlarını yollayarak gönderdik.
Bu yazda aynısı olacak!!!
Ciro’yu belki Araplar alır. Gider mi bilmem.
Rafa’nın maaş yükü korkunç.Avrupadan kimse almaz. Araplar alır. ama gider mi? Bonservis falan beklemeyin gitme karşılığı onada çökmeye kalkar.
Para edecek iki oyuncu var. Semih ve Gedson. Bunları verincede takımın sıradan Anadolu takımdan farkı kalmıyor.
Bunlar dışında yazdıklarımız beşpara etmez çöp.
devre arası teklif gelip para eden kim varsa satarlar
Zaten sıradan Anadolu takımı semihi futbolcu mu zannediyorsun 5 milyon euro veren varsa hemen alsın
Gedson ve rafa dışında dışında hiç biri koşamıyor
Sahibinden coma
satılık Beşiktaş takımı desinler 120 Milyon eurodan ilan açsınlar 80 milyon euroya tamamen satsınlar alıcı çıkar mı (sadece gedsonu 1 milyon euro göstersinler) transferler bu kadar kötü hiç değilse maaş yükünden kurtuluruz
sarı siteler kaktırmak için var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 13 Aralık 2024; 23:12:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X