< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2021. sayfa)
-
-
Hüseyin Yücel: "Muci ve Musrati başkanın transferleri ama ben de sorumluluk alıyorum. O dönem statta 'Hasan Arat transferler nerede' diye tezahürat yapılıyordu. Muci geldiği zaman omuzlarda karşılandı. Bu çocuk daha 23 yaşında. Yarın ne olacağı belli olmaz."
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hüseyin Yücel: "Maccabi maçından sonra Sergen Yalçın'la telefon görüşmesi yapmıştım. Çok olumlu bir görüşme olmuştu. Samet Aybaba'nın istifası sonrası 'Siz önce kendiniz arasında anlaşın. Bu kaotik ortama gelsem de başarılı olamam' dedi. Haklıydı bence."
Hüseyin Yücel: "Şimdi gözüken tablo Serdar Hocayla devam etmek. Ama bir B planımız var. Sergen Hocadan farklı yerli bir hoca."
Hüseyin Yücel: Giovanni van Bronckhorst, Joao Mario'ya çok güvendiğini söyledi. “Thierry Henry boşta olsa almayacak mısınız?” dedi. Ben de, “Bu Thierry Henry değil ki, böyle bir durum söz konusu değil.” dedim.
Kesin öyle demişsindir kesin...
-
Hüseyin Yücel: "Sayın Serdal Adalı kulübe geldi, birleşelim ikinci başkanım ol dedi. Ben de ona gel birleşelim, sen benim ikinci başkanım ol dedim. O da güldü. Bugün çok güzel bir açıklama yaptı, kesinlikle bizim yoğurt yiyişimiz farklı."
Hüseyin Yücel: "Beşiktaş, sportif olarak 3 senedir kötü gidiyor. Ancak buna itibar kaybı denmez. O başka bir şey."
Hüseyin Yücel: "Beşiktaş'ın 15 Ocak'a kadar UEFA'dan borcumuz yoktur kağıdı alması lazım. O tarihe kadar 15 milyon Euro'ya ihtiyacı var. Mayıs ayına kadar da 50 milyon Euro'ya ihtiyaç var."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 13 Aralık 2024; 23:14:26 >
Hüseyin Yücel: "Mevcut yönetim kurulu %90 oranında değişecek. Kendisi ekibimle gelmek istiyorum. BJK SuperApp'ın yaratıcısı Deniz Güven listemde olacak."
1 yılda 120 milyon euroluk transfer yapıldı 70-80 milyon euro hırsızlık var bunu inkar eden beşiktaşlı olamaz
Neden hermoso alınmadı hırsızlık yapamayacakları için transferden vazgeçildi
adam gitti 3 yıl için yıllık 3,5 milyon euroya imza attı hermosoyu 4-5 yıllık 4milyon eurodan anlaşma yapılacaktı hırsız devreye girdi HIRSIZLIK yapacaklar ya 3 +1 yıl için Felix Uduokhaiye 15-17 milyon euroyu Beşiktaşa KİTLEDİLER
BU BİLE HIRSIZLIĞIN OLDUĞUNU KANITLAR
BEŞİKTAŞ YÖNETİMİN İÇİNDE RAKİPLERE ÇALIŞAN HAİNLER VAR -------> Geldiğimiz durum budur
120 milyon euro verilip elinde hiç mi düzgün futbolcu olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 13 Aralık 2024; 23:33:19 >
-
Hüseyin Yücel: "BJK SuperApp çok yanlış zamana denk geldi. Ama biz 500 bin indirme bekliyorduk, şu an 800 bini aşmış durumda. 25 M€ az bile, daha yüksek gelire de gider orası."
Hüseyin Yücel: "Ben hiçbir yerde Beşiktaş ile Bahçeşehir birleşecek demedim. Bulsunlar, hemen yarın birleştirelim. EuroLeague'e katılım olursa maliyeti karşılamak için birleştiririz. Şu an bir manası yok." Arat ikinci başkanı aleyhinde bile yalan vaat vermiş.
Hüseyin Yücel: "Beşiktaş'ın Akatlar'da spor salonu var. O salonu başka yere taşıyacağız. Beşiktaş'ın Akatlar'da Etiler'in göbeğindeki o arazisi çok değerli. Bizim orayla ilgili projemiz var.
Geçici olarak Sinan Erdem'de oynarız. Salon da yapılır ama ilk etapta finansman ayırmanın manası yok."
Hüseyin Yücel: "Ocak ayında genç oyunculara yöneleceğiz. 2-3 transfer yapacağız. Talisca'ya gitmeyeceğiz. Liste hazır, direkt start verebiliriz."
Hüseyin Yücel: "Kasada şu an 10 milyon TL var."
Hüseyin Yücel: "Beşiktaş camiasını küçülterek, tasarruf ederek büyütemeyiz. Gelirleri geliştirmemiz, projeleri devreye sokmamız gerekiyor. Tasarrufla vizyoner bir havaya giremezsiniz." Fikret Orman Beşiktaş'a hiç bir şey olmaz demişti. Beşiktaş'a bir şey olmaz bu karanlık da aydınlığa çıkacak inşallah .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 13 Aralık 2024; 23:30:19 >
-sağ kanat sol kanat almamız lazımken iki ortasaha aldık ne alaka
+hocaya dediniz mi bunu
-friedele söyledik hocaya iletsin diye
+ o ne dedi
-bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hüseyin Yücel: "Musrati'ye Katar ve Suudi Arabistan'dan çok ciddi talipler var."
Hüseyin Yücel çok saf biri olabilir mi diye bi düşünmeye başladım ama bilmiyorum .)
Can keleş'i hoca istediyse nasıl 1 dakika bile oynatmaz çok saçma ya
-
Hüseyin Yücel: "Bence seçimde şu an Serdal Adalı önde. Çok fazla bir şey yapmasına gerek yok, 2 söylem yeterli. Birincisi Hüseyin Yücel, Hasan Arat'ın devamıdır. İkincisi 4. kez seçime giriyorum, yeter artık dese bitti gitti."
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X