Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2023. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mete2649 , Rarels Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü2 Mobil
5 sn
50.375
Cevap
237
Favori
1.060.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 20212022202320242025
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu işten Türkiye'nin Beygir sorumlusu olan adam zararlı çıkacak desene Korkak herif gücü elinden gitmesin diye TJK'dan istifasını veremeyecek karakterde biri bu arada sırf taraftar tepkisi oldu diye Türkiye düşmanı ve Beşiktaş düşmanı (ikisi bir arada) bir adamın büyük oğlunu yönetime alamadı Tüpçü'nun talimatıyla aday olan bir adam Beşiktaş'a başkan olursa vay ki Bu camianın haline.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adalı lehine çalışan Sosyal medya ekibin CV; takdiri size bırakıyorum. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor İşte böyle Hesaplar tarafından taraftar yönlendirme çabası var bu hesaplar Yücel düşmanı oldu X'de başımıza bilin abi bu hesapları takip falan filan etmeyin etkileşim bağımlısı bunlar.

• Ama burası yapılanma ligi değil. Burada şampiyon kadrolar hemen o yaz kurulur. Bugün “Size 1.5 sene feda olsun” diyenler, yarın 1.5 ayda, 3-4 maçla İSTİFA diye bağırır. Üst üste 2 şampiyonluk alan adama bile sabredilmedi. Adalı gelirse 1 senesini bile dolduramaz. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor Daha seçilmeden yazıyorum umarım Seçilmez 3 seçimdir yaşanan şey tekrarlanır ve 4. kez adaylığa yeltenen TJK başkanı 4. kez KAYBEDEN olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 14 Aralık 2024; 2:0:11 >

• Hüseyin Yücel'in sorgulanır gibi her soruya tek tek itina ile cevap vermesi takdir edilesi öncelikle, çoğu cevabı da aslında mantık çerçevesine oturuyor benim düşündüğümden daha iyi bir imaj çizdi lakin,

Kaan Şankul konusunda biraz bocaladığını düşünüyorum. O noktaya kadar Samet hocanın her dediğini onaylarken Kaan konusunda İstifa kağıdını ben yırttım, o asla komisyon yemez onlar yalan, taktiğe falan da karışmamıştır, ben kefilim falan demesiyle çok şüphe uyandırdı. Öncelikle komisyon alsın almasın ismi bu kadar gündem olmuş, taraftarın önüne atılmış biri istifa edip taze kanla değiştirilmesi zaten şart. Onu da geçtim Samet hoca Kaan'a ifitra atıyora kadar lafı getirmek, hatta "Ben ona kefilim" demek çok çok abartı, insan kendi oğlu hakkında bu kadar net konuşmaz.

Güncel yönetimin %90ını değişecek diyip, Kaan gibi şüphelerin odak noktası olmuş birini o asla öyle bir şey yapmaz hepsi iftira, ben kefilim seviyesinde savunması çok yanlış bir hamle oldu ama zaten gördüğüm kadarıyla kendisi de çok başkan olmaya hevesli değil gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Ne güzel iş be, her şeyin faturası Gio'ya kesildi. Garibim nasıl olsa gitti, kendini de savunamaz.

En son Aybaba'nın imzasını Gio attı diyecekler galiba böyle giderse.

harbi gio yu konuştursalar yahu

neler diyecek çok meraktayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 14 Aralık 2024; 4:3:41 >
  • Gedson Fernandes, bu sezon Avrupa maçlarında çıktığı 8 maçta 6 gole katkı sağladı.

▪️5 gol, 1 asist Gedson en skorer sezonunu geçiriyor satarsan %50 pay Direkt Benfica'nın 30'dan yukarıya satamazsın 15'e de yeni Gedson bulamazsın 😅

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    aman Gedsona dokunmayın, böyle adam bulamayız, 25 yaşında hem de.

• birileri yine

onu sat bunu sat yazmış sanki alıcı varmış gibi,
    ardından da Gençler satın alalım bikaç yıla süper yıldız olsunlar başarıdan başarıya koşalımmm

tarzı yazılar yazıyor .

bırakın şu menejerlik oyunları oynamayı , kafalar yanmış..

bu öneriyi yapan adamlar semihe Muçiye Mustafa ya 1 yıl bile tahammül edemeyenler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 14 Aralık 2024; 4:6:57 >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Ben de onu diyorum zaten bu adam daha 25 yaşında en kötü 5 senesi var bizde 30'una kadar orta sahaya ilk Gedson'u yazarım 30'undan sonrasında o günün şartlarında değerlendirme yapılır. ama Gedson ve Rafa'yı ve İmmobille'yi satmayı geç aynı cümle içerisinde bile geçirmeyin sorun bu 3'lü değil ayak uyduramayan 8 kişi Beşiktaş'ın sorunu kardeşim Ciro zaten iki senelik geldi seneye adam gibi kadro kur 25 tane yazar en az Rafa mesela adam kötü değil çevresi sıkıntılı IQ olarak kendisine yetişemiyor Rafa'nın çevresi.

hocam rafa ztn hala güçlü , adamın dribble filan TR liginin çok üstünde.

ama imo için atnı şeyleri düşünemiyorum , bazı oyuncular 35inde bitiypr.

Masuaku sol açık oynarken yaptığı ortalarda imobilenin ön arka direk koşuları filan yapacak hali yoktu topsuz alanı izlemek lazım.

hayret fener maçındaki golde yaptığını gördüm işte defa öm direk koşusu.

Bu kadar kötü kanat oyuncuları varken çift santraforu denememiz lazımdı, hala yapmadık şunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 14 Aralık 2024; 4:13:51 >
    Semih'in suçu yok maksimum yapabileceği şey ikinci forvet olmak ha bir de milli takımın SAĞ BEK'i olan Arkadaşa göre daha Forvet. Mustafa'ya fazla bile tahammül edildi gönderilip yerine kanat alınması lazım en azından bu sezonu idare edecek kanat şart almazsanız N'kodou bile arıyor işte takım planlama hatası yapılmış baştan kadro mühendisliğine tepki olarak doğmuş Resmen bu kadro planlaması.

hocam Mustafanıj yaşı kaç daha,
    nasıl tahammül edildi , durun yahu , semihin de Mustafanıj da zamanı var.

adam 18ine girecek yahu.
    daha büyümesi bitmedi

• Bana bu konuşmada ortalığı karıştıran hasan arat gibi geldi çünkü Brad Friedel getirip ayarları bozmuş 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor Beni büyük hayal kırıklığına uğrattı Hasan arat seba ekolünden dedik yavaş yavaş düzeltir işleri dedik kazandı sevindik ama maalesef kafa gidikmiş başkanda eski Hasan arat değilmiş hala şokayım🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Hasan Arat en büyük kötü hocam zaten, ben 3 büyüklerin başına gelmiş bu kadar kötü bir yönetim daha önce görmedim. FB'de Ali Koç başarısız falan ama en azından maddi yardımda bulunuyor kendi aldıklarının parasını cebinden ödüyor.

Hasan Arat'ın Samet hocayı sportif direktör yapacağım diye kendine oy toplayıp 3 ay sonra Friedel'i getirtmesi mi dersin, takımı Friedel'ciler vs Samet'ciler diye bölmesi mi dersin, Klübün tam 3.5 yıllık gelirlerini çer çöp arasına kırdırıp komisyonlara harcaması mı dersin, 15 ocağa kadar UEFA'ya borcu yoktur kağıdı verilmesi gerektiğini bilmesine rağmen bu konuda hiç bir plan program yapmaması mı dersin, yaptığı tüm harcamaların vadesini kendi başkanlık süreci bittikten sonraya atması mı dersin, 1 senede borçları %45 arttırması mı dersin....

O kadar sayılacak şey var ki ben bu adamın BJK'li olmadığına net eminim, insan 1 hata yapar 2 hata yapar ama bu resmen takımı bile bile batırmaya çalışmaktır. Size ironisiz, şakasız söylüyorum Ali Koç'a veya Dursun Özbek'e Beşiktaş başkanlığı verilse bu kadarını yapmaz makul bi noktada bırakırdı en azından.

Gerçekten 1 senede böyle bir tablo bırakmak için Beşiktaş'a azılı düşman olmak lazım.

Yahu en basitinden Yücel'in söylediğine göre kasada 0.25m€ var, 25 günde ödenmesi gereken 15m€ var ve 3.5 yıllık gelirler hep çok daha azına kırdırılmış. 14.75m€ nasıl bulunacak 20 günde, hadi onu buldun bu takıma nasıl takviye yapılacak, nasıl maaşlar ödenecek. Mahalledeki ufak bakkal bile ay sonunu düşünür ona göre hesabını kitabını yapar parasını ayarlar, Hasan Arat 2 hafta sonra ne yapacağını bile düşürmeden çere çöpe parayı israf etmiş durmuş. Üzerine utanmadan bi de Samet hocaya "Sana da komisyon verelim ne var bunda" demiş. Verilen komisyonların sonu belli işte başkan, tabi durum batma seviyesine gelince ah hastalandım diyip kaçtın sana hava hoş şimdi 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 14 Aralık 2024; 4:48:49 >

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Valla sorma büyük şoktayım hala inanamıyorum bu adam büyük başkan seba babanın arkasında baya kaldı ondan kapmıştır dedik sevindik kazansın diye destekledik ama harbiden boş çıktı inan acayip şaşkınım 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor 

• İki adayın konuşmaları da tatmin etmedi beni muhtemelen min 6 ay muhtemel bir 2.5 senelik bir ızdırap daha bekliyor kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .CeM. -- 14 Aralık 2024; 6:7:29 >

Naçizane tavsiyem kendi cümlelerinizle birşeyler yazın hocam. Belki bir değeri olur 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor 

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor

Sen benim adıma bir kabullenme yapamazsın hocam çünkü ben kimseyi süperstar ilan etmedim. Ben eleştiren taraftayım öven tarafta olan sensin.

Ben genelleme yaptım şuan semihi övenler gibi geçmiştede emirhanı rıdvanı vs övenler vardı emirhanı arda ile bir tutanlar vardı. Sonunu gördük dedim.

Semihi 25e biryere kakalarız lafı romantiklikten başka birşey değil. Ancak ruyanızda satarsınız semihi 25e.

Ne barış alper 35 yapar nede semih 25 yapar.

19 yaşında arda güler emre belezoğlu nihat kahveci sergen yalçın vs de büyük takımlarda oynadılar ve kumaşlarını kalitelerini belli ettiler.

Semihte büyük futbolcu kumaşı yok. Futbol zekası yok. Şunu kabullenin artık. Bırakın romantikliği.

Beşiktaşın başına ne geldiyse sizin şu hayalperestliğinizden geldi...

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Füze atmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20212022202320242025
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.