Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2024. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 18 Misafir (8 Mobil) - 16 Masaüstü11 Mobil
5 sn
50.359
Cevap
237
Favori
1.059.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 20222023202420252026
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok boş yazmışsın.
    Sanki bana değil başka bir yerde başkasının yazdığı yazıya cevap veriyor gibi yazıyorsun hocam

hayal dünyanda birilerine cevap veriyorsun.

Semih bir Arda Güler değil filan deyip yine benim laflarımmış gibi benim adıma kabullenmelere girmişsin hocam.

Semih'te Arda Güler mayası olmadığını benim 8 yaş yeğen de görüyor zaten. 😁

Ama bir Cenk olabilir.
    hatta 10 yıl boyunca Beşiktaş'ın iyi bir santrafor yedeği olarak da kullanabiliriz bedava adam.

Cenk 19 yaşında nasıldı bilen var mı ? nasıl sattık 25milyon euroya? Onu kastederek Şampiyonlar Ligi'nde girersek kaza bela atacağı birkaç golle onu da öyle yaparız kakalarız diyorum hala laflarımı değiştiriyorsun başkasına cevap veriyor gibi yazıyorsun

Evet sen İşin kolay olanı yapıyorsun 19 yaşındaki adam çöp deyip işin içinden çıkıyorsun, büyük ihtimal Cenk daha büyük çöptü o yaşta.

bak 19 diyorum 20 bile değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 14 Aralık 2024; 11:43:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Semih iyi bir teklif varsa gönderilmeli hemen; geçen sezon evet "kötü takımda" iş yaptı oldu bitti geçen sezon sonunda keşke teklif varken satsaydık devre arası muhtemelen teklif bile gelmez Şampiyon kadroda Ersin'e teklif gelmediği gibi olacak Semih'de işte ne eksik ne fazla Topa vuramadı maalesef Bado maçında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 14 Aralık 2024; 13:0:6 >
  • Emre Kocadağ: "14 ülkede 4 binin üzerinde çalışanı olan, 100 yıllık ticari geçmişe sahip bir ailenin mensubu olarak, şahsım üzerinden kimsenin hesaplaşma çabası içinde olmasına izin vermem.

Biz, zamanı geldiğinde Beşiktaş'a dair somut projelerimiz ve gerçekçi önerilerimizle bu camiaya katkı sunmaya hazırız." (Sabah)

• Musratiyi satmayi dusunuyolarmis devre arasi arap ligine en onemli soyledigi sey buydu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre Kocadağ gibi taraftar Afrikalı oyuncu almayın sıkıntı yaşanır derken maalesef umursamaz tavırları olan bir yönetici bile konuşuyor Demirören de konuşsa bari Adalı onun emriyle aday zaten.

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

Cenk oynayarak beşiktaşa transfer oldu

Semih anadolu külübünde oynasın 5 maç sonra top toplayıcı olur hayal dünyasında yaşamayın

Lamine Yamal 16 yaşında İspanyayı Euro 2024 şampiyonu yaptı

KALİTE & ZEKA & ÇABUKLUK & YETENEK her yaşta belli olur 16 yaşında Milli takımda oynayan oyuncu

Gelelim semihe

1 - Kalite var mı yok

2 - Zeka var mı yok

3 - Hızlı mı değil (41 yaşındaki atiba daha hızlı ve daha çok koşar)

4 - Yetenek var mı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 14 Aralık 2024; 13:51:52 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Bu maddelerin hiçbiri Mustafa da yok. Sadece fizik vardı o da geriye gitmiş. Sırf sen yazmadın diye daha önce bu kadar sa yüklenilmez. Elinde başka değerli adam var mı bu yaşta? Yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • theKing_ kullanıcısına yanıt

Semihe verilen dakkika kadar Mustafaya verilse bugün 30 milyon euroluk oyuncu olurdu

50-60 maç ilk 11 de oynayan semih gibi değil

5-10 dakikada oynatılarak adam harcanmaz kalite eninde sonunda tepeye çıkar futbolu ne olduğunu bilmeyenler göremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 14 Aralık 2024; 14:0:48 >
  • Hüseyin Yücel . Yönetimde saksı olarak bulunuyordum..Yapılanları da görmedim duymadım .Eniştem anlattı da öyle öğrendim...Yaptıklarımı ciddiye almayın, yapacaklarıma vaatlerime odaklanın..Aldık işareti bir yerlerden elhamdülillah 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor 

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Cenk oynayarak beşiktaşa transfer oldu

Semih anadolu külübünde oynasın 5 maç sonra top toplayıcı olur hayal dünyasında yaşamayın

Lamine Yamal 16 yaşında İspanyayı Euro 2024 şampiyonu yaptı

KALİTE & ZEKA & ÇABUKLUK & YETENEK her yaşta belli olur 16 yaşında Milli takımda oynayan oyuncu

Gelelim semihe

1 - Kalite var mı yok

2 - Zeka var mı yok

3 - Hızlı mı değil (41 yaşındaki atiba daha hızlı ve daha çok koşar)

4 - Yetenek var mı yok

Cenk aynı yaştayken nerdeydi ne yapıyordu ?

ama Mustafa 17 yaşında,

Yani harbi harbi küçük, bu yaşta böyleyken gelişimi nasıl olacak Onu en uzman en profesyonel Real Madrid Barcelona scout ekipleri bile tahmin edemez..

Sen ve diğer arkadaş mustafacı semihçi diye ayrıldınız.gibi oldu.
    Ben ise "gençççiyim" yani ikisini de hala destekliyorum İkisi de hala yaş olarak uygun hala Beşiktaş'a çok paralar kazandırma ihtimalleri var Üstelik bedavaya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 14 Aralık 2024; 14:12:44 >
  • Galatasaray'da Icardi dışındaki tüm sakat oyuncular oynayabilecek duruma geldi. (Haluk Yürekli). futbol hayati bitti denilen BAY
    bacak ne kadar hızlı iyileşti.. bu malum camia kadar yalancı bir kulüp tarihte yok.

Nereden geldiğinine bak hep yükselerek gelmiş

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor
    Ben Mustafa’dan nefret etmiyorum. Henüz bir şey gösteremedi diyorum. Ama yener arkadaş bi kendisi biliyor futbolu. Başka kimse bilmiyor çünkü o keşfetti Mustafayı. Henüz bi varlık gösteremediği için de Semih kötülemesine son sürat devam ediyor ve Semihten nefret ediyor. Mustafa gelişim içinde olsa bende yazarım gelişiyor görüyoruz derim. Ortada böyle bir durum da yok. Semih 60 maçta 40 gol atmış u19 da. A takımda 40 maç 12 golü var. Kalkmış hak etmiyor diyor. Elinde değerli başka adam yok onu da sabah akşam kötüleme çabasında. Semihe gelene kadar bir sürü sorun var kadroda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 14 Aralık 2024; 14:18:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Nereden geldiğinine bak hep yükselerek gelmiş

ee nerde burda cenk süper yıldız mıymış o yaşlarda? Semih yaşındayken daha frankfurt B takımından antebe mi gidecekmiş?

Kendi kendini yalanladın hocam bahse girerim o yaşta gidip Cengi orada izleseydin çöp derdin.

Bence Cenk yine de vasat bir oyuncu olarak kaldı Her zaman ama sonuçta 25 milyon euro elde ettik semih'ten Mustafa'dan da bu sonuçlar Pekala çıkabilir.

Ama şu Semih'in yaşındayken şöyle harikaydı filan diye Dünyanın süper yıldızlarını örnek verip karşılaştırıp durmayın yahu bunlardan Messi, Yamal çıkmasını falan beklemiyoruz zaten.. Türk futbolu tarih boyunca ne çıkarmış ki Ne bekliyorsunuz zaten!
    çook fazla menejerlik oyunu yüzünden oluyor bunlar.

18 19 yaşındaki halini cengin kendin attın zaten o adamdan 25 milyon euro gelir elde ettik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 14 Aralık 2024; 14:21:37 >

Hocam bu arkadaş Semih geçen sezon patlama yapmadan önce çer çöp falan diyip duruyordu. O zamandan beri yanıldığını kabul etmemek için her puan kaybını Semih'e yükleyecek kadar işi abarttı. Ciddiye almaya değmez

İşte ben de onu diyorum Hocam bu adamların ne olacağını en iyi skat ekipleri bile tahmin etmekte zorlanıyor.

Gerçekten bazı bedenler 20'sinde en büyük gelişmeyi gösterebiliyor bir yıl içinde mesela bazıları ise çok erken gelişiyor 18'inde neyse 25'inde de aynı oluyor.

Bazılarına kalsa bu 17 18 yaşındaki adamları bikaç milyona satalım gitsin durumu var.

Ne zorumuz var ki böyle bir şey için gelir mi elde etmiş olacağız Bu paralar küçük paralar verirsin kiraya kiralık oynar daha iyi.

ama satın alma opsiyonumuz bile olmayan 20 yaşındaki Ndouru oynatıp parlatıp geri vereceğime kendi oyuncumu oynatırım daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 14 Aralık 2024; 14:27:18 >
  • Konudaki herkes birbiriyle zıt fikirde ama herkesin 2 senedir zıt olduğu tek bir isim var sanırım. Bence arkadaşın durumu ciddi anlamda kötüye gidiyor. Yanıldın veya yanılmadın ne olacak. Kabullen gitsin işte. Hayat devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada forumda sormuştum 2-3ay önce, Ndour 20 yaşında kiralıkmış satın alma opsiyonlu değil mi diye,

Bir arkadaş öyledir evet filan yazmıştı Samet açıkladı her şeyi 20 yaşında satın alma opsiyonsuz bir oyuncuyu kiralık olarak koca Beşiktaş Kulübü nasıl oynatır inanılmaz bir şey..

Adam parlatıp, parlatıncaya kadar ki saç baş yolma işini biz yapacağız, sonra geri mi vereceğiz slak mıyız biz bu kadar zayıf bir kulüp müyüz

• 
Sayfa: önceki 20222023202420252026
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.