Muhteşem yüzyılımızı yaşatan Fikret başkanım temsili: Hikaye Zamanıyoutube Ben ki sultanlar sultanı, hakanlar hakanı hükümdarlara taç veren Allah'ın yeryüzündeki gölgesi Akdeniz'in ve Karadeniz'in ve Rumeli'nin ve Anadolu'nun ve Azerbaycan'ın ve Şam'ın ve Halep'in ve Mısır'ın ve Mekke ve Medine'nin ve Kudüs'ün ve bütün Arap diyarının ve Yemen'in ve nice memleketlerin sultanı ve padişahı Sultan Bayezid Han oğlu Sultan Selim Han oğlu Sultan Süleyman Han'ım. Sen ki Fransa vilayetinin Kralı Fransuva'sın.
Hükümdarların sığındığı kapıma elçinizle mektup gönderip, ülkenizi düşman istila edip, şu anda hapiste olduğunuzu bildirip, kurtuluşunuz konusunda bizden yardım talep ediyorsunuz. Söylediğiniz her şey dünyayı idare eden tahtımızın ayaklarına arz olunmuştur. Her şeyden haberdar oldum. Yenilmek ve hapsolunmak hayret edilecek bir şey değildir. Gönlünüzü hoş tutup üzülmeyesiniz. Böyle bir durumda atalarımız düşmanları mağlup etmek ve ülkeler fethetmek için seferden geri kalmamışlardır. Biz de atalarımızın yolundayız ve daima memleketler ve alınmaz kaleler fetheylemekteyiz. Gece gündüz daima atımız eyerlenmiş ve kılıcımız belimizde kuşatılmıştır. Yüce Allah hayırlara bağışlasın. Allah'ın istediği ne ise olur. Bundan başka haberleri gönderdiğiniz adamınızdan öğrenesiniz. Böyle biliniz
Ben ki Sultân-ı salâtîn-i zamân burhân-ı havâkîn-i âvân tâc-bahş-i husrevân-i cihân, zıll-ul lâh-i’l-melik-i’l-mennân Akdeniz’in ve Karadeniz’in ve Rumeli’nin ve Anadolu’nun ve Şâm ve Haleb ve Karamân ve Rûm’un ve vilâyet-i Dulkadîriyye'nin ve Diyâr-ı bekir'in veÂzerbaycân ve Vân’ın ve Budin ve Tameşvar vilâyetlerinin ve Mısır’ın ve Mekke’nin ve Medîne’nin ve Kudüs’ün ve Halîl-ü’r Rahmân’ın, küllîyen diyâr-ı Arab’ın ve Yemen’in ve Bağdâd ve Basra ve Cezâyir vilâyetlerinin ve dahi nice memleketlerin ki âbâ-i kirâm ve ecdâd-ı i’zâmım –enarallâh ü berâhinehüm- kuvvet-i kahîre ile fetheyledikleri ve cenâb-ı celâlet-meâbım dahi tîğ-i âteş-bâr şemşîr-i zafer-nigârım ile fetheylediğim nice diyârın sultânı ve pâdişâhı hazret-i Sultân Bâyezîd oğlu Sultân Selîm Hân oğlu Sultân Süleymân Şâh Hân’ım; sen ki Frençe vilâyetinin kralı Françesko’sun;
Sefîrimden aldığım mazharda, memleketinizde, dans nâmı altında, kadın erkek birbirine sarılmak su’retiyle, alâmeleinnas icrâ’-i luğbîyât yapılmakta olduğu mesmu’-ı şahânem olmuştur.
Hem hudûd olmaklığımız i’tibâriyle, işbu rezâletin memleketime de sirâyeti ihtimâli muvâcehesinde nâme-i hümâyûnumun yed'ine vüsûlünden i’tibâren işbu rezâlete hatîme verilmediği takdîrde ordu-yı hümâyûnumla bizzat gelüb işbu rezâleti men’e muktedirim.”
İşte bu izzet İslamdadır!... https://www.youtube.com/watch?si=eGfXkFVqrF16C2u1&v=hLVJOceIJ6Y&feature=youtu.be |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2026. sayfa)
-
-
Beni bilen bilir, 2017 sonlarında TFF yabancı sınırlaması olayını açıkladıktan sonra Beşiktaş'ı izlemeyi bırakmıştım... ta ki Hacıosmanoğlu gelene kadar
Bu Adalı seçilirse gidene kadar tekrardan tek BJK maçı dahi izlemem... 2. Demirören olayını kaldıracak gücü yok artık Beşiktaş'ın
Bazı arkadaşlar da o kadar vukuatı varken yüzsüzce aday olmayı "Kulübe sahip çıkmak" zannediyor...
-başkanı Tüpçüyle beraber 2 sene kulübümüzü Avrupa'da men ettirdi
-finansal fair play cezasını kulübe musallat etti
-kulübü dolaylı da olsa şikeyle yan yana getirdi
-gelirlerini 2016'ya kadar temlik ettirdi
vay be, ne güzel sahip çıkmış Beşiktaşımıza...
Allah'tan kongre üyeleri geçmişi unutmayıp buna başkanlık koltuğu göstermiyor 3 seçimdir... 4. kez de göstermeyecek...
Artık Adalı için Beşiktaş kapıları bir daha açılmamak üzere kapandı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 15 Aralık 2024; 1:52:33 >
-
Serdal Adalı: "Beşiktaş'ın 1 lirasına zarar veren hareket gördüğüm zaman hukuka başvuracağım. eşim, dostum, akrabam olabilir ama konu beşiktaş olursa babamı bile tanımam. 1 kuruş zarar verenin peşine düşer, yakasına yapışırım."
-
Bu adamda bizi tekrar yenmek için takım mı değiştiriyor ben gerçekten inanmaya başlıyorum buna bakın iddia ediyorum yine yeniliriz biz bu Kel'e Alanyaspor 3-0 Gaziantep FK (Maç Sonucu)
- Sami Uğurlu yönetimi 4 maç, 7 puan.
- Sonraki rakip: Beşiktaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 14 Aralık 2024; 22:47:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
H.Yücel, tv100'e çıkıyormuş birazdan.
Açıkçası iki aday da bana 2. başkanlık seviyesinde geliyor. Hangisi seçilirse seçilsin yönetim olarak yine sıkıntılar yaşayacağız gibi geliyor. Umarım güçlü bir yönetim kurulur ama pek umudum yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 14 Aralık 2024; 22:53:46 > -
Yücel çok saf. Başkanla tavla atsan ne olduğunu anlardın qral.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 14 Aralık 2024; 23:10:51 >
Hüseyin Yücel: "Öncelikle Beşiktaş başkanlık makamı, kendim olarak söyleyeyim, Türkiye'de gelebileceğim en yüce makam. Olağanüstü seçime gittim ve 'hodrimeydan, buradayım' dedim. Seçim propagandası yapıyorum. Beşiktaş, en kritik seçimlerinden birine gidiyor. Beşiktaş, şu anda bir yol ayrımında. Beşiktaş üyeleri, gelecek vizyonunu seçecek önümüzdeki 3.5 yıl ile ilgili. Bu belirleyici bir seçim olacak. Sonuna kadar, seçime kadar savaşmaya devam edeceğim."
Hüseyin Yücel: "Hasan Arat ile vizyon farkından çok icraat farkı var. Göreve geldikten sonra kulübün içerisinde kritik noktalarda görev değişiklikleri yapılması gerektiğini, beklemenin zarar vereceğini defalarca söyledim. Başkan hep bekleyelim, zamanı gelecek dedi."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 14 Aralık 2024; 23:23:25 >
geldiklerinde ekonominin farkında değillermişti şaka gibi yorum şu
-
Hüseyin Yücel: "Beşiktaş şu an en kritik seçimlerinden birisine gidiyor. Beşiktaş, şu an bir yol ayrımında. Beşiktaş genel kurul üyeleri, Beşiktaş'ın vizyonunu belirleyecek. Serdal Adalı vizyonunu mu seçecekler, Hüseyin Yücel vizyonunu mu seçecekler?" (Adalı'nın vizyonu yok Vizyonsuz) seçimi ona göre yapar umarım kongre neyse yaşayıp göreceğiz.
Hüseyin Yücel: “Benimle Serdal Adalı’nın bakış açılarımız 180 derece farklıdır. Yapmak istediğim şey yönetim kurulunu gençleştirmek ve profesyonellere yetki vermek. Yönetim kurulunun görevi hocalarla sohbet etmek değildir, ekonomik yükümlülüklerini yerine getirmektir.”
Hüseyin Yücel: "Hasan Arat'a kulüpte ekonomik durumun bu kadar kötü olduğunun farkında mıydınız diye sordum. Başkan 'Farkında değildim' dedi. Ben de farkında değildim. Hep borç şu kadar arttı diye bir algı var. Geçtiğimiz sene Ocak ayından beri devamlı bütçe açığı vardı. Gidebileceğimiz bir banka da yoktu. Bütün finansmanı tek başıma karşıladım. Bir kısmını da sermaye artışıyla karşıladık."
Hüseyin Yücel:
"Eğer istifa etseydik, kulüp kayyuma kadar giderdi."
Başkan Hüseyin Yücel: Kulübün nakit atışını tek kişi olarak ben sağladım. Bütün finansmanı tek başıma sağladım. UEFA kriterlerinde borçsuzluk yazısı için ciddi kaynak aktarımlarım oldu.
Hüseyin Yücel C planım 50 milyonu karşılarım diyor. Bunlar nasıl paralar ya Yücelin bi çalışanı olarak umarım Adalı kazanır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hüseyin Yücel: Immobile, Rafa, Paulista transferlerinde her şeyleri ile ben ilgilendim, sorumlusu benim. Bu üç transfer dışındaki transferleri olumsuz karşıladım.
Hüseyin Yücel: "Ben seçildiğim gün 50 milyon Euro senedi Beşiktaş'ın kasasına koyarım. Serdal Adalı'nın da koymasını talep ediyorum."
Hüseyin Yücel: "Ben Serdal Adalı şu an önde dedim, seçimi kazanır dedim. Hiçbir zaman seçimi kazanma hayali kurmasını arzu etmem. Sergen Yalçın, Hatayspor maçı için 'Göreceğiz Cumartesi ne olacağını' demişti. Ben de Serdal Adalı'ya '29 Aralık gecesi ne olacağını göreceğiz' diyorum."
Hüseyin Yücel: “Yeni bakanımız Mehmet Şimşek eski dönemlerden daha sert davrandı. ‘Transfer yaparken güle oynaya yapıyorsunuz, bu vergileri de seve seve ödeyeceksiniz.’ dedi.” Galatasaray'a diyemez mesela şunu Şimşek.
Hüseyin Yücel Beşiktaşlı büyük iş adamlarını Beşiktaş’a destek vermeye çağırdığını ancak hiç birinin yanaşmadığını söylüyor.
Keşke isimlerini de verse de yardım etmeyen kimse Beşiktaş’ımızdan prim kasmasa artık.
Bunları unutmayın. Hüseyin Yücel: “Beşiktaşlı büyük iş adamlarına teklif yaptım, yönetim listesinde olma teklifini kabul etmediler.”
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 14 Aralık 2024; 23:59:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X