< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2027. sayfa)
-
-
Hüseyin Yücel: "Başkan seçilirsem yine finansmanı kendimin karşılaması C planım, ilk olarak tercih etmiyorum. A planı olarak projelerimiz var. B planını açıklayamam, halka arzla ilgili planlarımız var."
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hüseyin Yücel: "Etik açıdan bu zor dönemde başkan adayı olup, başkan seçilecek kişinin Mayıs ayındaki seçimde de devam etmesi en büyük hakkıdır. 6 ayda kimse bir proje gerçekleştiremez."
İsmi geçenlerin hepsi zamanında başkanlık yaptı yada yönetimde başkana yakın isimler oldu. Ne Adalı, ne Yücel, ne de Orman içime sinmiyor. Demirören de buna dahil tâbi ki.
Keşke mümkün olsa da gerçekten Beşiktaş'ın menfaatlerini düşünüp hareket edecek kendi menfaatleri için transfer yapmayacak biri gelse. Senelerdir dürüst namuslu biri gelmiyor.
Hüseyin Yücel: "Seçilir seçilmez ilk oturacağım kişi Sergen Yalçın olacak."
Hüseyin Yücel: "Sergen Yalçın gelseydi çok farklı olurdu. Bu transferleri yapmazdık. Yerli yerine transferler yapardık."
Hüseyin Yücel: “Beşiktaş’ın fedaya sefaya cefaya değil gelirini artırmaya ihtiyacı var. Sn. Serdal Adalı 1,5 sene izin istedi ama önemli olan koşmaya başlamak, tırmalamak.”
Hüseyin Yücel: “Taraftarın umutlarını, hayallerini çaldılar. Ufak bir puan kaybında haliyle herkes sinirleniyor, üzülüyor çünkü umut yok.
Hüseyin Yücel: “Beşiktaş’ın kaybedecek değil 1 yılı, 6 ayı bile yok. 1-2 takviyeyle takımın toparlanacağını düşünüyorum.”
Hüseyin Yücel: "Resmi olarak Suudi Arabistan'dan Musrati için teklif var. Onun üstüne gideceğiz. Değerlendirmeyi düşünüyoruz."
Hüseyin Yücel: "Şu an için Samet Aybaba ile tekrar çalışma düşüncem yok."
Beşiktaş'ın temel sorunu borç değil. Borç yıllar önce de vardı, geçen sene de vardı, şimdi de var. Ne kadar borç olursa olsun yine bir şekilde para bulunuyor ve transfere yine milyonlarca euro harcanıyor.
Para bir şekilde bulunuyor, Beşiktaş'ın temel sorunu borç değil düzgün transferler yapamamasında. Düzgün transfer yapabilmeyi becerirsen şampiyon olursun ve gelirlerin artar, yoksa borçları silsen veya bir şekilde ödesen ne olacak çöp transferler yaptığın müddetçe tekrar borç birikecek.
-
Valla ben 2 programdır Başkan Hüseyin Yücel'i dinliyorum. Bilmiyorum bana çok samimi geliyor açıklamaları.
Serdal Adalı da kötü değil ama sanki Hüseyin Yücel ile devam etsek Beşiktaş'ın daha çok yararına olacak gibi geliyor, hayırlısı.
-
Hüseyin Yücel: "Beşiktaş, feda dönemi de gördü, sefa dönemi de gördü. Geldiğimiz noktada ümit ettiğimiz noktada değiliz, umutlarını kaybetmesinler. Umutlarını kaybettikleri an, her şey bitiyor. Biz Beşiktaş'ı bir şekilde düzlüğe çıkartırız. Eski günlere, o kolej havası olduğu günlere ulaşacağımızdan hiçbir şüpheleri olmasın."
Anç bana göre alengirli isler yapmiyordu ama beceriksiz olduğu doğrudur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hüseyin Yücel: “Ocak ayında kesinlikle kanat takviyesi yapacağız.”
Kolej havası mı kaldı artık bırakın bu eski yaklaşımları artık kolej molej bitti kardeşim düzgün tranfer yapacaksın başarılı olacaksın bu kadar basit şu iş.
-
bi sayfada 2 kişinin mesajını gördüm sadece.Olay ne bi bakayım dedim bu ne spamdır arkadaş böyle 2 kişi olsa forumda adam kalmaz.
-
Hüseyin Yücel:
“Transfer listemiz hazır. 700 kişilik listeden 70 kişiye kadar düştük.”
Adam taraftarın hayallerini çaldılar diyor. Ağam eğlenir bizimle herhalde.
Sen bu yönetimin ikinci adamı değil miydin? Taraftarı hayal kırıklığına uğratan siz değil misiniz?
Bankalar birliğinden çıkma olayı da kesin değil. Uğraşırım olmazsa da yapacak bir şey yok diyor. Bence en büyük kozu bu olurdu. Halen 700 kişilik transfer listesinden etkilenen biri olacağını sanmıyorum.
Adalı tek sandık bile fire vermeden birinci çıkacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X